70 27 50 97
70 27 50 97

Alexander Holm

Biolog, radiovært, debattør og ekspert i naturbeskyttelseAlexander Holms tone er humoristisk, direkte og uden filter. Det er fagligt kompliceret stof formidlet på en måde, så alle kan være med. Årsagerne til de økologiske kriser bliver identificeret, og løsningerne udpenslet - altid med en mere konstruktiv end apokalyptisk vinkel, så man går derfra inspireret, snarere end håbløs.
Alexander Holm står bag Danmarks mest populære podcast om biodiversitet, klima og grøn omstilling, Den Dyriske Time, hvor ugens vigtigste historier fra den grønne frontlinje bliver vendt og drejet. I podcasten har han desuden landets førende eksperter på natur, klima og bæredygtighed på besøg. Han er forperson i Arternes Forening, der samler penge ind til at beskytte verdens biodiversitets-brændpunkter. Og med sin bror har han et snedkerfirma, der laver møbler af kasseret træ og donerer noget af overskuddet til opkøb af skov i Ecuador, Nicaragua og Papua Ny Guinea. Derudover er han uddannet biolog, med speciale i naturbeskyttelse, aktiv debattør og konsulent.
Han er eksperten som tv og andre medier mere og mere vender sig imod, når de skal have indspark til historier inden for Alexanders ekspertområder. Han er vokset op på en lille bondegård, og lever et simpelt liv, men kan godt lokkes i et jakkesæt, hvis situationen kræver dette. Han formidler sit stof med humor og nærhed, og sætter sig ind i den respektive situation så deltagerne både provokeres, underholdes og bliver oplyste.

 

Foredrag med Alexander Holm


At behandle en biodiversitetskrise

Hvad er biodiversitet, og hvorfor er vi begyndt at høre så meget om det? Hvad er grundene til at vi har vi en biodiversitetskrise, og hvordan stopper vi sådan en? Det er nogle af de spørgsmål Alexander Holm kommer ind på i dette foredrag.
 

Biodiversitet; den gode forretning

I dette foredrag fortæller Alexander Holm om, hvordan det egentlig kan være en god forretning, og ret så fordelagtigt for menneskeheden, hvis vi gør noget ud af at passe på biodiversiteten. De fleste af os nyder godt af rent vand, er afhængige af at trække vejret og foretrækker en atmosfære der ikke er alt for fyldt med drivhusgasser - og det er blot et par af årsagerne til, at vi får mere ud af at passe på naturen, end at ødelægge den.
 

Biodiversitet, klima - og overlappet de to imellem

Vi hører ofte om både klima- og biodiversitetskrisen, men knap så ofte om overlappet disse to kriser imellem. Man kan nemlig løse en stor del af den ene, ved at løse den anden, og vice versa. Det er netop dette overlap Alexander Holm vil komme ind på i dette foredrag, der er domineret af en konstruktiv tilgang til nogle gevaldigt udfordrende kriser.

Booking af Alexander Holm


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk