70 27 50 97
70 27 50 97

Allan Olesen

Foredragsholder


Et aktivt foredrag af Allan Olesen er en garanti for en energiindsprøjtning, ømme mavemuskler, skarp og vedkommende formidling i hverdagssprog og masser af stof til eftertanke. Siden 2005 har over 100.000 mennesker oplevet Allans livsbekræftende energi.
Allan Olesen levede et godt og spændende liv, da Allans verden brutalt rykket rundt til uigenkendelighed. En 18 årig mand faldt i søvn i en modkørende bil med 160 kmt. Allans søster mistede livet, Allans kone blev svært kvæstet og Allan selv blev ødelagt i en sådan grad at lægerne ikke gav ham mange chancer for overlevelse. Allan kom igen, blandt andet i kraft af en ukuelig vilje og lyst til livet. Nogle år senere, og som en naturlig konsekvens af den ændrede livsbane, stiftede Allan sin konsulentvirksomhed. Virksomhedens tema var og er til stadighed: ”LYST TIL LIVET”. Allan startede oprindeligt virksomheden ud fra et dybtfølt ønske om at gøre en forskel for mennesker og organisationer i forhold til mellemmenneskelige relationer og udbyggelse af disse.

Allan er vild med mennesker og det mærkes. Han er overbevist om at der i ethvert menneske gemmer sig et "verdensmesterskab" og det virkelig interessante og væsentlige er, hvordan vi finder dette i den enkelte og lade dennes ressourcer komme til fuld udfoldelse. Ledelse er ikke så meget en stilling, som det er en indstilling. Sand leder er man der, hvor man kan få andre til at blomstre og udleve deres "verdensmesterskaber".

Mantra"Det er ikke så interessant, hvad der sker med dig, som hvad du vælger at gøre med det!"
 
 

Foredrag med Allan Olesen

 

Trivsel og arbejdsglæde

”Trivsel er, når du ikke kan få øje på en idiot i miles omkreds”

Det vi fokuserer på, er det vi forstørrer i vores bevidsthed. Dermed skaber vi retning og bevægelse frem mod dette fokus. Hvis vores tilgang til livet, eller en given opgave er at; “det er svært” – så vil vi med sikkerhed finde beviser der kan understøtte denne opfattelse!
Dit fokus i dagligdagen og arbejdslivet har stor betydning. Allan taler om aktive valg, og fokus på det I vil frem mod – frem for det i vil væk fra!
Få i foredraget Trivsel og Arbejdsglæde en stærk oplevelse med humor og engagement, hvor I bliver efterladt med hænderne over hovedet.


Kommunikation & samarbejde

Du siger ikke det du mener at sige, men det som andre hører.
Med mange stærkt humoristiske scenarier fra hverdagen, tager foredraget afsæt i kommunikationen som et redskab til at forøge og bestyrke arbejdsglæden, fremme tillid og respekt og opbygge de indbyrdes relationer.

God kommunikation handler om vilje, tydelighed og bæredygtige relationer. Det at sige, hvad vi mener, på en måde, så det kan forbinde os med den anden part, og vi derved kan skabe en fælles forståelse. Det udmønter sig ikke nødvendigvis i enighed, men i respektfuld forståelse. Enighed kan nogle gange efterlade os med ”stilstand”, mens uenighed kan være et nyt potentiale for udvikling. Foredraget handler ikke blot om selve kommunikationen som metode, men mindst lige så meget om relationer og sammenhænge. Meget ofte er det relationen der er afgørende for god kommunikation frem for det sagte.

I bliver med garanti efterladt inspirerede og forløste af genkendelsens smittende latter.


Forandring med vilje

Forandringer er nødvendige, men de kan være svære at sluge.
Når vi skal implementere forandringer i organisationer, så mødes disse ofte med undren og modstand. Forandringer indebærer naturlige dilemmaer og frustrationer hos medarbejderne, fordi der brydes med mønstre, som giver tryghed i hverdagen. Frustrationerne er ofte et udtryk for manglende overblik og kontrol, mindre sammenhæng mellem opgaver og ressourcer og frygten for at miste noget af værdi.

Jeg arbejder aktivt med transformation. Jeg har stor erfaring i samarbejdet med organisationer i ’tvungne’, såvel som i ønskede forandringer. Jeg bearbejder de følelser, der kommer i spil i forandringsprocessen, og bruger dem positivt og fremadrettet. Alle deltagere får klarhed over givne vilkår og egen indflydelse. Med dette udgangspunkt får forandringen retning og målet bliver hurtigere spiseligt for den enkelte medarbejder.

I det humoristiske og aktive foredrag arbejder jeg ud fra en tankegang om, at ord skaber virkeligheder Det er derfor uhyre vigtigt, hvilke spørgsmål vi stiller hinanden, ikke mindst i den skrøbelighed der kan være i en forandringsproces. Jeg involverer deltagerne undervejs i foredraget, således at der bliver skabt konstruktive og fremadrettede dialoger og et ”fælles sprog” der sætter retning og tydeliggør det medansvar alle har.


Grib hinanden i at gøre tingene rigtigt!

I den vestlige verden, er vi opdraget til at lede efter, finde, og holde møder om problemer, fejl og mangler. Hvornår var sidste gang I holdt et møde om en succesoplevelse på arbejdspladsen?
Fokus forstørrer!! Derfor er det på tide at vi starter med at gribe hinanden i at gøre tingene rigtigt, i stedet for at lede efter “de 5 fejl”. Vi er hinandens arbejdsmiljø og via vores indstilling har vi enorm indflydelse på egen og andres trivsel!
Foredraget inspirerer alle deltagere, ved at skabe en større bevidsthed om, hvad der giver værdi og energi i hverdagen, samt hvordan vi via forståelse og et aktivt fokus kan bruge egne og hinandens ressourcer bedst.
Få et stærkt humoristisk og aktivt input, med inspiration til hverdag, familie- og arbejdsliv.


Stress eller tilfreds?

Stress er blevet et modeord og bliver ofte betegnelsen for at have travlt. Har du travlt ”på den fede måde”, eller lider du egentlig af stress?
Når vi oplever at have et problem, er det altid fordi, der er noget andet, vi hellere vil – og det er her vi skal rette fokus…
Foredraget stiller skarpt på dine muligheder for aktivt at drage indflydelse, og fokusere på forskellen mellem din interesse og din indflydelse. En forskel, der gør en forskel!
Få et skarpt skud fra hoften, om at vælge indstilling og virkeliggøre profetien om at det vi leder efter, det finder vi..

Booking af Allan Olesen?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Allan Olesen
Anders Bircow
Et langt liv i entertainment har klædt Anders Bircow på, til at gøre en forskel for din virksomhed.
Læs mere
Farshad Kholghi
Danmarks sjoveste foredrag om kropssprog!
Læs mere
Henrik Mathiasen
Danmarks Optimist #1 – Optimisme er en attitude til livet.
Læs mere
Pernille Steen Pedersen
En af Nordens mest anvendte stressforskere - Slip stress ud af skammekrogen
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk