70 27 50 97
70 27 50 97

Anders Bircow

Foredragsholder og entertainerI 30 år har Anders Bircow fået folk til at grine. Nu får han dem til at smile mere vedvarende.

Vi kender ham fra Linie3 hvor han var den kreative drivkraft. En lang karriere har givet ham mange facetter at spille på, også i forhold til foredrag.

Foredrag med Anders Bircow

 

Foredrag om arbejdsglæde

Foredraget om arbejdsglæde vil med stor sandsynlighed give dig inspiration og lyst til at ELSKE dit arbejde – eller gøre noget aktivt for, at du kan komme til det.
For glæde er stærkt vanedannende. .
Det frigiver endorfiner i hjernen som giver dig lyst til at yde ekstra og glædes endnu mere, og når du trives på denne måde i dit arbejde, vil du automatisk vokse som menneske og opnå bedre resultater.
Hvem står med ansvaret for arbejdsglæden? Ledelsen skal naturligvis skabe nogle rammer, hvor glæden kan få fat og udvikles, men det er os selv som personer, der vælger vores indstilling til arbejdet.
Dette foredrag om arbejdsglæde vil udfordre både ledelse og medarbejdere til at yde en ekstra indsats for at skabe den perfekte grobund for glæden på arbejdspladsen – for når medarbejderne trives og er glade, yder de bedre, og når du som person er glad, er du med til at løfte stemningen omkring dig.
 

Foredrag om persontyper (Andeby)

Anders’ foredrag om persontyper er et af de meget populære foredrag. Det er ikke bare oplysende og provokerende, det er også virkelig sjovt.

Er du en Mickey Mouse eller en Anders And?
Bliv inspireret til at kommunikere mere effektivt og positivt med de mennesker du er sammen med.
Når I arbejder sammen, enten på arbejdspladsen generelt eller I jeres team, har I brug for hinandens energi. Dette foredrag giver inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din kollega.I får input til at optimere trivslen og indsigt i, hvordan egen – og andres – attitude gør en kæmpe forskel.
Anders gør brug af sin erfaring fra sin lange karriere som skuespiller og entertainer og giver inspiration til, hvordan du selv kan designe din succes – og ikke mindst hvordan I gør teamWORK til teamPLAY.
 

Min livshistorie – Fra skravl til succes

“Succes er ikke afspejlet ved, at du står på toppen af tinden og skuer ud. Succes er afspejlet af hvor du er nu, og hvad du har rejst dig fra.”
Det har Anders i høj grad lært på sin rejse gennem et liv, der har budt på op- og nedture af den slags, der skaber et nuanceret menneske.

Anders Bircows livshistorie
I sit foredrag “Fra skravl til Succes” fortæller Anders åbent og ærligt om sin succes med Linie3, om skilsmisser, personlige nedture, og at kæmpe og rejse sig af støvet og om gennem vilje at skabe og genskabe sit liv og sin succes.
Historien strækker sig fra en ung matematisk student der først blev sparekasse-assistent, så skolelærer, så skuespiller og over mange år på landets teatre – også det Kongelige Teater – til at være restaurationsejer og selvstændig erhvervsdrivende.
Kort sagt: En historie om livets op og nedture, og ansvaret for sin egen lykke og succes… Og om Mickey Mouse.
 

Oneman Sjow – ren underholdning

Skal dine medarbejdere eller dine gæster ved dit arrangement have en på opleveren, så skal du booke Entertainer-Anders til et underholdende Show, med hele hans repertoire af musik, sange, sketches og vittigheder.

Anders var den kreative ankermand bag Linie3, og det er denne kreative entertainer der får lov at udfolde sig, når I booker et “Oneman Sjow”. Sammen med Anders sammensætter du et show, der matcher dit publikum eller temaet for dit arrangement, så du i sidste ende får et skræddersyet underholdningsindslag.

Booking af Anders Bircow


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk