70 27 50 97
70 27 50 97

Annabeth Aagaard

Ledelse og forretningsudvikling der kobler bæredygtighed og resultatskabelse i en digital verden


Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand.merc. uddannet fra Handelshøjskolen i Århus, og Ph.D. i innovationsledelse fra Ålborg Universitet og i samarbejde med hos H. Lundbeck. Hun har igennem de sidste tyve år arbejdet som leder, strategisk rådgiver og forsker indenfor innovation, forretningsudvikling og strategi- og lederudviking i både service-, handels- og produktionsvirksomheder samt offentlige organisationer.
Annabeth Aagaard er idag førende på sit felt og yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor bl.a. digital transformation og digitale forretningsmodeller, bæredygtig ledelse og bæredygtige forretningsmodeller, leadning innovation, knowledge brokers og videnledelse, forretningsorienteret HRM og leading change. Desuden er hun universitetslektor og leder af forskningscentret, Centre for Business Development, på Aarhus Universitet, hvor hun forsker i koblingen mellem forretningsudvikling, digitale teknologier og bæredygtighed. 

Annabeth Aagaard er fast kommentator på JP's erhvervssektion og udgiver i 2018 bøgerne, "Digital Business Models" og "Sustainable Business Models" - begge på det internationale og anerkendte forlag, Palgrave MacMillan. Derudover har hun udgivet følgende bøgerne: "Sustainable Business - Integrating CSR in Business & Functions" på  River Publishers, 2016;  “CSR med succes fra teori til praksis”, 2012 på Gyldendal; den anmelderroste bog “Idea & Innovation Management and Leadership”, 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Innovation og Entreprenørskab” 2011 på Hans Reitzels Forlag; “Dansk ledelse i særklasse”, 2010, Ankerhus; “Ideudvikling”, 2008, Børsens Forlag; ”Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, som månedens bog på JP erhvervsforlag, 2005 og bogen, ”Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed”, som månedens bog på Børsens forlag, 2003. Derudover er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger indenfor Knowledge management, Offentlig ledelse, Forandrings- og innovationsledelse samt HRM.
 


Foredrag med Annabeth Aagaard

  

Sæt strøm til din digitale transformation og digitale forretningsmodeller

Indtjeningspotentialet ved brug af data til forretningsudvikling er enormt. Det forventes nemlig, at Internet of Things (IoT) de kommende 10 år vil generere en omsætning på 14 billioner dollar, svarende til 86.000.000.000.000 DKK. Ergo vil data og især effektiv brug og kobling af data i din forretning være en forudsætning for overhovedet at drive din virksomhed i fremtiden (Aagaard, Nov 2017, Computerworld).

Dette foredrag (+evt. workshop) ”Sæt strøm til din digitale transformation og digitale forretningsmodeller" giver viden, værktøjer og overblik over digitalisering og IoT, så du kan 'sætte strøm til' og komme godt igang eller godt videre med din organisations digitale transformation og digitale forretningsudvikling. Foredraget kan skræddersyes til digitaliseringsniveauet hos kunden og tager udgangspunkt i flg. punkter:
 • Hvad er mulighederne og udfordringerne i digitalisering og IoT?
 • Hvordan kan man konkret bruge IoT til at skabe forretningsudvikling og vækst?
 • Hvordan kommer vi igang med eller videre med vores digitale transformation?
 • Hvordan udvikler vi nye og digitale forretningsmodeller?
 • Praktiske værktøjer til kortlægning og udnyttelse af digitale potentialer i din organisation
 • Danske og udenlandske virksomhedscases som inspiration
Dette foredrag tager udgangspunkt i den nyeste forskning og praksis indenfor digital transformation, IoT og digitale forretningsmodeller og er baseret på Annabeth Aagaard bog, "Digital Business Models", som udkommer ultimo 2018 på Palgrave MacMillan.
 

Bæredygtig ledelse + bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller der skaber resultater 

Bæredygtighed er blevet en del af de fleste virksomheder i Danmark, men ofte er de forretningsmæssige resultater af bæredygtighed svære at få øje på udover god branding værdi. Derfor arbejder flere og flere virksomheder også med bæredygtige forretningsmodeller, hvor de bl.a. via cirkulær økonomi udvikler nye og mere bæredygtige forretningsmodeller, som både spare virksomheden penge og ressourcer samt skaber vækst og nye forretningsmuligheder.
Med dette foredrag (+evt. workshop) får I viden, værktøjer og modeller til at udarbejde mere bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller, der kan være med til at fremtidssikre jeres organisation og vækst. Foredraget tager udgangspunkt i følgende punkter:
 • Hvad er bæredygtig ledelse og hvordan hjælper det os med at skabe bæredygtig vækst og resultater?
 • Hvordan arbejder og implementerer man bæredygtige forretningsmodeller og cirkulær økonomi i sin forretning?
 • Hvordan skaber vi målbare resultater gennem bæredygtig ledelse og bæredygtige forretningsmodeller?
 • Værktøjer til udvikling af bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller 
 • Praktiske cases om bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller i praksis
Foredraget tager udgangspunkt i Annabeth's praksis erfaring, forskning, projekter og hendes 3 bøger på området: "Sustainable Business Models", som udkommer på Palgrave MacMillan ultimo 2018, "Sustainable Business - Integrating CSR in Business and Functions", udgivet på River Publishers, 2016 og “CSR med succes fra teori til praksis”, udgivet på Gyldendal, 2012.
 

Styrk idéudvikling og innovation i dagligdagen!

Alt for mange gode idéer bliver aldrig opfanget og brugt i virksomhederne til at skabe optimering, udvikling og innovation. Idéudvikling og innovation i dagligdagen kan styrkes med effektive og målrettede tiltag.

Foredraget ”Styrk idéudvikling & innovation i dagligdagen!” tager udgangspunkt i flg. punkter:
 • Idéer og innovation på forskellige former og niveauer
 •  Alle har en rolle i idéudvikling og innovation
 • Jeres interne og eksterne kilder til idéer og innovation
 •  Effektiv implementering af idé & innovationsledelse
 • Praktiske værktøjer til anvendelse i dagligdagen
 • Danske virksomhedscases som inspiration
Dette foredrag giver deltagerne den nødvendige viden og redskaber til at styrke idéudvikling og innovation i dagligdagen og tager udgangspunkt i Annabeths bog, “Idéudvikling”, Børsens Forlag og hendes lærebog under udarbejdelse, “Idea and innovation management and leadership”, Gyldendal.


Change management – Skab forandringsevne & få succes med forandringer

Antallet af forandringsprojekter der gennemføres er stigende, men mange projekter bliver aldrig en succes eller forankret i organisationen. Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisations forandringsevne kan styrkes, så du får succes med forandringer.

Foredraget ”Change management – Skab forandringsevne og få succes med forandringer” tager udgangspunkt i følgende punkter:
 • Effektiv forandringsledelse
 • Styrk forandringsevnen i dig selv og i organisationen
 • Forandringer i mennesker og organisationer
 • Håndtering af modstand mod forandringer
 • Medarbejderroller i forandringsprocesser
 • Få succes med forandringer med effektiv forandringsledelse
 • Redskaber og cases om succesfulde forandringer i praksis
Dette foredrag giver inspiration og konkrete værktøjer til styrkelse af forandringsevnen i os selv og i organisationer, så vi får succes med forandringsprojekter. Foredraget tager udgangspunkt i Annabeth Aagaards mange års erfaringer med forandringsprojekter i nogle af Danmarks største virksomheder.


Selvledelse og personlig effektivitet

Flere og flere private virksomheder og offentlige organisationer gør brug af selvledelse, men ofte uden særligt positive resultater. På dette foredrag får du værktøjer og viden til, hvordan din kan lede din egen arbejdsdag og sikre personlig effektivitet, og lederen får ligeledes værktøjer til, hvordan hans/hun understøtter de rammer, der understøtter effektiv selvledelse hos deres medarbejdere.

Foredraget ”Selvledelse og personlig effektivitet” tager udgangspunkt i følgende punkter:
 • Hvad er selvledelse og hvad er det ikke?
 • Personlig planlægning
 • Personlig effektivitet og de tre prioriteringsmodeller
 • Dine tidsrøvere
 • Effektiv håndtering af møder, mails og borgere
 • Stressstyring i dagligdagen
 • Praktiske værktøjer, erfaringer og cases
Dette foredrag giver inspiration og konkrete værktøjer til hvordan man styrker effektiv selvledelse og personlig effektivitet for både medarbejdere og ledere i private virksomheder og offentlige organisationer. Foredraget tager udgangspunkt i Annabeth Aagaards mange års erfaringer med træning af diverse medarbejder- og ledergrupper i selvledelse og personlig effektivitet fra nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder.


Effektive møder og god mødeledelse

Vi bruger uanede ressourcer på mødeafholdelse, hvorfor arbejdet med effektive møder og mødeledelse kan måles hurtigt og er centralt for en effektiv og succesfuld virksomheder Dette foredrag giver redskaber og viden til, hvordan din organisations sparer tid på møder, får mere effektive møder og sikrer gode og resultatorienterede møder med god mødeledelse.

Foredraget ”Effektive møder og god mødeledelse” tager udgangspunkt i følgende punkter:
 • Hvori består et effektivt møde?
 • Forskellige mødetyper og –former
 • De fire trin til effektive møder
 • Den dygtige mødeleder
 • Fif til at peppe møder op!
 • Værktøjer til effektive møder og gode mødeledelse
Dette foredrag giver inspiration og konkrete værktøjer til hvordan man planlægger, forbereder, gennemfører og følger op på effektive møder og god mødeledelse, så du/I sparer tid og får mere effektive møder. Foredraget tager udgangspunkt i Annabeth Aagaards mange års erfaringer med effektiv mødeledelse fra nogle af Danmarks største virksomheder.


Skab resultater med effektiv videndeling og videnudvikling

Viden er virksomheders vigtigste ressource, men deling og udvikling af viden i dagligdagen kan stadigvæk forbedres væsentligt i mange virksomheder. Få redskaberne til, hvordan I skaber resultater med effektiv videndeling og videnudvikling i din organisation.

Foredraget ”Skab resultater med effektiv videndeling og videnudvikling” er opbygget omkring følgende punkter:
 • Få styr på jeres viden! – ved I hvem der ved hvad??
 • Definer jeres kerneviden for idag og imorgen
 • Målrettet fremfor tilfældig videnudvikling
 • Effektiv videndeling i organisationen og dagligdagens rutiner og opgaver
 • Få målbare resultater med videndeling
 • Værktøjer og cases om effektiv videndeling og videnudvikling i praksis
Foredraget tager udgangspunkt i Annabeth Aagaard bøger, ’Viden i bevægelse’, Børsens forlag og ’Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer’, JP erhvervsforlag 2005.

Booking af Annabeth Aagaard?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Annabeth Aagaard
Brian Holm
En af dansk cyklings helt store og mest populære. Idag sportsdirektør. Hør om afsavn, stress, motivation, ledelse, doping, pressehåndtering og kræftsygdom.
Læs mere
Jens Romundstad
Fra "Biker Jens" til topledelse og kongelig CSR-hæder
Læs mere
Jesper "Kasi" Nielsen
Hør den ucensurerede historie om hvordan Jesper “Kasi” Nielsen har skabt sine succeser.
Læs mere
Nils Villemoes
Danmarks sjoveste foredrag om ledelse.
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk