70 27 50 97
70 27 50 97

Anne Sophia Hermansen

Få et skarpt og klart blik på forandring, generationskløfter,
ligestilling, dannelse og kultur.Landets måske skarpeste iagttager af tidsånden.

Forstå samtiden bedre med en af landets skarpeste iagttagere af tidsånden

Anne Sophia Hermansen er kulturkommentator på Weekendavisen og en af landets skarpeste iagttagere af tidsånden. Hun bliver derfor ofte benyttet som foredragsholder i virksomheder og til events, hvor emner som forandring, generationskløfter, ligestilling, dannelse og kultur er på dagsordenen. Hendes speciale er et klart blik for vores samtid, og hvordan vi skal forstå nye strømninger som krænkelseskultur, metoo og identitetspolitik. Hun er flere gange blevet kåret som en af de kvinder med størst indflydelse på samfundsdebatten og optræder hyppigt i medierne som ekspert.

Foredrag med Anne Sopia Hermansen


Forstå samtidens kriser og muligheder

"Det er tiderne”, siger de i tv-serien Matador, når de oplever noget, de ikke forstår. Sådan har mange det også i dag, hvor der pludselig ikke længere er to køn, men 72, og hvor ord som “neger”, “eskimois” og “kageperson” kan gøre selv fredelige mennesker rasende. Hvorfor er vores samtid så præget af stærke følelser og shitstorme? Står vi overfor en generationskløft ligesom den i ‘68? Og hvorfor har så mange så ondt i livet i et af verdens mest lige, rige og lykkelige lande? Anne Sophia Hermansen tegner et portræt af vores samtid og guider til en forståelse af de kriser, som rammer alt fra enkeltpersoner til virksomheder og endda kongehuset. Hun kommer også med overraskende bud på en løsning.

Et underholdende og informativt foredrag, som henvender sig til virksomheder, institutioner og ledernetværk. 

Vært, moderator og konferencier

Anne Sophia Hermansen har stor erfaring med rollerne som vært, moderator og konferencier. Som vært for salonarrangementer er hun garant for den oplyste og livskloge samtale, hvor gæsterne ikke er bange for at give noget af sig selv, og som moderator har hun blik for de løsninger, der helst skal komme ud af en debat. Hun optræder også jævnligt som konferencier på topmøder og erhvervstræf, hvor programmet smidigt og elegant skal bindes sammen, og hvor der undervejs skal laves interviews, eller hvor publikum skal engageres.

Booking af Anne Sophia Hermansen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk