70 27 50 97
70 27 50 97

Bo Vestergaard

International forandringsekspertBo Vestergaard er en international profil indenfor forandrings- og ledelsesrådgivning. Han er forfatter til bestselleren Fair Proces.

FAIR PROCES  

 
Gå hjem med inspiration, et fælles sprog og konkrete værktøjer til at lykkes med forandringer og strategi-implementering i virksomheden. Forskningsbaseret viden formidlet enkelt og lettilgængelig med visuelle modeller, eksempler, praktiske principper og værktøjer I kan bruge på mandag.
 
Bo Vestergaard er en dansk ledelsesrådgiver og forfatter til bestselleren Fair Proces.
En tidlig udgave af bogen vandt en pris ved det prestigefyldte Academy of Management i USA. Uddrag af bogen er bragt i Harvard Business Review og bruges i udlandet bl.a på Wisconsin School of Business´s MBA og Ph.d-programmer. 


Foredrag med Bo Vestergaard

 

Fair Proces - sådan lykkes I oftere med vigtige forandringer

De sidste 30 års undersøgelser tyder på, at i gennemsnit bliver op til 2/3 af alle igangsatte forandringer ikke implementeret og forankret, så de skaber værdi.
 
Men forskningen viser også at ledere lykkes 8 ud af 10 gange, når de engagerer medarbejderne i at udvikle, afprøve og implementere.
 
I får svar på spørgsmål som:
  • Hvordan involverer man sine folk uden at miste styringen og tabe tempo? 
  • Hvordan styrer man uden at demotivere medarbejderne?
  • Hvorfor kan involvering let skabe mistillid, og hvordan undgår du det?
  • Hvordan får du medarbejdernes opbakning til dine beslutninger?
Foredraget er baseret på Bos bestsellerbog Fair proces – fra upopulære forandringer til medarbejdere der udvikler løsninger.

Form
Foredraget skræddersyes til jeres situation og målgruppe. Foredraget består af flere korte oplæg kombineret med korte drøftelser eller opgaver i små grupper. Formålet er, at deltagerne får lejlighed til at koble modeller, pointer og værktøjer sammen med deres egne udfordringer. 
 
Mindst fem kvarter og op til to timer som foredrag. Ved to timers foredrag er der 20 minutters pause i midten.
 
Kan også laves som workshop, hvor oplæg i samarbejde med arrangøren kombineres med skræddersyet arbejde med at ledergrupper/ledere planlægge egen ledelse af konkrete forandringsprocesser. Fx 3-6 timer. Forhør hos StrongMind om format og pris.
 
Målgruppe
Hele organisationen. Fra topledere over chefer, mellemledere, teamledere, tillidsvalgte, og projektledere der står over for – eller midt i - en vigtig forandringsproces i virksomheden, som kræver alles samarbejde og medarbejdernes engagement og aktive opbakning for at kunne lykkes. Altså at det er implementeret i daglig praksis, så det skaber værdi.

Booking af Bo Vestergaard


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk