70 27 50 97
70 27 50 97

Brian Holm

Foredragsholder, tidl. prof. cykelrytter, sportsdirektørBrian Holm holder foredrag om livet som elite sportsman: afsavn, stress, motivation og karriereskift.
Han fortæller om at lede verdens bedste cykelhold: motivation af rytterne/ansatte, doping problemer, håndtering af pressen og omvendt.
Om at få konstateret kræft og om at leve med sygdommen.
Brian Holm er en af danmarks mest succesfulde cykelryttere igennem tiderne. Og han er nok utvivlsomt den mest populære og folkekære med sin direkte og bramfrie stil.

Med 7 gennemførte Tour de France løb, et hav af sejre og et langt liv som professionel cykelrytter er han godt klædt på til at fortælle om motivation, samarbejde, afsavn, stress og meget mere. Tiden som sportsdirektør for verdens bedste cykelhold har endvidere givet mange erfaringer omkring ledelse, pressehåndtering, doping m.m. Han giver derfor i sine foredrag et unikt indblik i hvordan motivation og vindermentalitet kan fastholdes og udvikles.

Men Brian Holm taler også om at få konstateret kræft og om at leve med sygdommen. Dette har skrevet en bog om: "Den sidste kilometer" fra 2009.
 

Smerten og glæden: Erindringer fra et cykelliv

Brian Holm er nok Danmarks mest folkekære cykelrytter. Han var aldrig bleg for en ærlig og ofte ganske kæk bemærkning, hvilket gjorde ham til folkeeje. I foredraget fortæller han om sit liv. Et liv med en lang professionel karriere - både som rytter og sportsdirektør. Et liv som politisk aktiv. Rollen som far og ægtemand. Livet som ramt af kræft.
Brian Holm elsker livet og skal helst have fuld fart på og har altid haft masser drømme og mål - ofte på bekostningen af familien. Men det er ikke altid at kroppen og sindet makker ret. I foredraget åbner han op og fortæller ærligt om hvordan, motivationen og gejsten kan dale og forsvinde samtidig med at kroppen siger fra. Hvordan håndterer man lige det? For Brian har rejst sig hver gang og giver aldrig op! Du får derfor også et indblik i hvilke redskaber og værktøjer Brian bruger i disse processer.

Glæd dig til et medrivende foredrag, hvor Brian Holm fortæller om sin karriere i overhalingsbanen og sit privatliv, der til tider har svært ved at følge med. Foredraget giver dig motivation til alle livets finurlige udfordringer og troen på, at der kommer flow efter stejle bakker.
Ønskes foredraget målrettet til f.eks. at have fokus på ledelse eller motivation, så gør Brian gerne dette.

Booking af Brian Holm


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk