70 27 50 97
70 27 50 97

Chris MacDonald

Foredragsholder, inspirator, sundhedsguru


Chris er blevet kendt i Skandinavien og internationalt for sine meget inspirerende seminarer om sund livsstil, lederskab, coaching og teambuilding.

Han har de sidste mange år været den absolut mest populære foredragsholder i Danmark og da han løbende fornyer sine foredrag, vil han nok også være dette mange år fremover.
Chris MacDonald - Danmarks ubestridt mest populære foredragsholder gennem de seneste godt 10 år - er tilbage med nye foredrag!

Chris er bedst kendt som manden, der har coachet danskerne til et sundere arbejdsliv og en sundere livsstil bl.a. i programmet ”Chris på Chokoladefabrikken” og hans Body Age test udviklet i samarbejde med Sundhedsdoktor. Han kommer dog oprindeligt fra USA, hvorfra han flyttede til Danmark i 1999 og bl.a. fortsatte sin uddannelse træningsfysiologi, sportspsykologi og ikke mindst ernæring på Københavns Universitet. Samtidig har han en baggrund som elitesportsmand og har været det amerikanske landshold i roning og også vundet sølv i Race Across America, et 5.000 km langt non-stop cykelløb på tværs af det amerikanske kontinent, der er kåret som verdens hårdeste sportsbegivenhed.

I sine foredrag kommer Chris MacDonald ind på Det Gode Liv og inspirerer uden løftede pegefingre til et bedre og sundere liv i både ens arbejds- og private liv. Hans unikke formidlingsevne og varme humor har gjort ham til folkeeje og den ubestridt mest benyttede foredragsholder i over et årti. Han er nu tilbage og bedre end nogensinde med nye foredrag, der tager tilhørerne til nye højder i jagten på bedre fysisk og ikke mindst mental velvære i deres liv.

Chris har igennem sin karriere udgivet både flere bestsellerbøger:
 • Du er ikke alene (2011)
 • Ingen ko på isen (2018)
Samt været primus motor for og skabt populære TV-programmer primært på DR1:
 • Chris på Chokoladefabrikken (2007)
 • Chris på Skolebænken (2007)
 • Chris på Vægten (2008)
 • By på Skrump (2009)
 • U-TURN – sidste chance (2013)

Foredrag med Chris MacDonald

 

Toppræstation & Trivsel - The Science of Human Wellbeing and Performance

Som mennesker er vi fra naturens side skabt med en fantastisk evne til at tænke nyt og skabe store resultater. Men hvordan kan vi fremelske dette potentiale og gøre det til vores primære drivkræft i en kompleks og omskiftelig verden, hvor der er en hårfin balance mellem engagement og stress – hvor vi hver dag oplever personer gå fra høj energi til jeg-orker-simpelthen-ikke-mere-nu? Kan vi trives og samtidig præstere på topniveau på lang sigt?

Chris MacDonald har gennem de seneste tyve år fokuseret på og søgt at besvare dette spørgsmål. Før som elitesportsmand, så som fysiolog og sidst som forsker i menneskeligt velvære. I Toppræstation & Trivsel giver han os svaret og sin både motiverende og inspirerende formel for, hvordan vi løbende kan præstere på højt niveau samtidig med, at vi har det godt med os selv og ikke mindst hinanden. Formlen kombinerer den nyeste forskning indenfor både fysiologi, biologi, psykologi og sociologi og viser, hvordan vi intelligent kan investere og ændre livsstil og daglige rutiner på en måde, der kommer mange gange igen i øget velvære, energi og ikke mindst præstationer.

I foredraget kommer Chris ind på:
 • Energihåndtering – Kost, bevægelse og ikke mindst restitution er en forudsætning for overskud og præstation
 • Mental indstilling – Mindset påvirker resultater
 • Sociale relationer og kultur – Indsigt i menneskets behov er nøglen til at skabe ægte drivkraft
Med sin altid inspirerende kombination af humor og videnskab bliver deltagerne sendt hjem med den nyeste viden om, hvordan man præsterer optimalt og holder glæde og energi i hverdagen – og motivationen til at føre det ud i livet.
 

Sund Energi & Mentalt Overskud

Sundhed er andet end grøntsager og løbeture. Vi ved i dag, at vi som mennesker har en række dybe og helt specifikke behov fra naturens side, som vi skal have opfyldt, for at kunne opnå reel energi og overskud i dagligdagen.

Chris MacDonald løfter sløret for, hvad der egentlig skal til for at vi har det allerbedst, og at vi kan peake mentalt og energimæssigt. Med udgangspunkt i den nyeste fysiologi- og psykologiforskning præsenterer han den liste, der er udgangspunktet for alt hans arbejde med mennesker: Naturens-ikke-til-forhandling-liste!

Samtidig skyder Chris en pil igennem myten om, at det skal være lysten, der driver værket. Sandheden er, at det kræver en motiverende strategi for at skabe viljestyrken og skabe de rutiner, der gør det hele lidt nemmere – og han præsenterer den med vanlig humor, selvironi og udgangspunkt i de udfordringer han selv og vi alle har med sundhed. Det er et foredrag, der garanterer grin – også i dagene efter – så deltagerne går fra salen med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.
 

Motivation, Attitude & Drivkraft

Motivation og attitude er afgørende nøgleelementer for at opnå de mål, vi sætter os i livet. Hvad enten det handler om at tabe 10 kg, tage de første skridt til en løbetur eller gennemføre en Ironman.

Chris MacDonald kombinerer i dette foredrag hans personlige erfaringer og dybe videnskabelige indsigt i motivation, viljestyrke og mindset i en motiverende cocktail, der giver en række konkrete og brugbare redskaber, der skal tages i brug, når motivationen svigter – og ikke mindst hvilke, der skal bruges i hvilke situationer, samtidig med at du arbejder bevidst med dine vaner.

Du får et hudløst ærligt og som altid humoristisk indblik i hans egne oplevelse i verdens hårdeste sportsbegivenhed – Race Across America – på godt og ondt. Både alt det der gik før og ikke mindst under det 5.000 km lange cykelløb igennem bl.a. Death Valley og op ad, hvad der svarer til 8 x Mount Everest. Her lærte Chris sit livs hårdeste lektie om, hvordan vi bedst udnytter vores mindset til at overkomme både større og mindre grad af modgang samt menneskets natur, og hvad der egentlig driver os.
 

Sund præstation

Verden har på kort tid forandret sig radikalt og gør det stadigvæk. Der er fart på og vi bliver dagligt oversvømmet af stimuli fra ny teknologi. Det er på en gang spændende og giver en masse godt, men med det følger os en masse pres. Så skal vi fungere og præstere bedst muligt i dette, kræver det god energi, konstruktive sociale relationer og en sund robusthed – men hvordan får vi det?

Chris MacDonald har som humanfysiolog brugt de senest 15 år på at besvare, hvordan vi præsterer bedst og har det godt på samme tid. I det tankevækkende og ikke mindst medrivende 3-timers seminar deler han sine unikke perspektiver opnået både igennem hans forskning og hans liv som topatlet.

Det videnskabelige overblik kombineret med hans unikke formidlingstalent er fundamentet, når han går i dybden med, hvordan man i overført betydning selv kan iføre sig sikkerhedsudstyr mod stress og manglende energi – og hvordan en organisation fremelsker en kultur, hvor alle kan trives, mens de præsterer optimalt.

4 kerneområder er blevet videnskabeligt bevist som havende markant betydning for, hvordan vi på en sund måde kommer igennem en moderne hverdag. Chris tager hånd om de 4 områder ud fra devicen ”Det er naturen, der har bestemt vores behov. Derfor er visse ting bare ikke til forhandling, hvis vi vil have det godt. Og naturen har vist os præcis hvilke ting…
 • Energy Management - God fysisk energi er kritisk for at fungere optimalt, men overses ofte i en travl hverdag. Søvn, mad og motion er de vigtigste redskaber til at skabe sund energi.
 • Resiliens & Robusthed - Mennesket er robust fra naturens side. Vi bliver endnu mere robuste, når vi lære at håndtere den svære stressbalance og kende forskel på udviklende udfordringer og nedbrydende stress.
 • Sociale Relationer & Empati - Det sociale spiller en større rolle for mennesker, end vi umiddelbart aner. Skab konstruktive sociale relationer med indsigt i komplekse interaktioner, empati og sund nysgerrighed.
 • Indstilling & KulturLær at fodre du din indre motivation og skab det hos dine kolleger, mens virksomheden skaber en kultur af drivkraft og velvære.

Chris skræddersyr altid sine foredrag

Du kan derfor frit komme med input til vægtningen af foredraget. Eksempelvis en prioritering af, om det er den fysiske sundhed, den psykiske trivsel eller det sociale og kollegaskabet, der skal i fokus. Du kan endvidere komme med indspark til, om det skal være mere eller mindre underholdende. Chris har efter mange tusinde foredrag en rigtig god fornemmelse af de enkelte arrangementer, så du skal ikke være bekymret for, at han uanset hvad målretter det og skaber en fantastisk stemning.

Booking af Chris MacDonald?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Chris MacDonald
Birgitte Nymann
Super friske foredrag om sundhed og stresshåndtering. Motivation for alle uanset “niveau”.
Læs mere
Charlotte Bircow
Inspirerende, humoristiske og tankevækkende foredrag fra Charlotte Bircow om motivation, sundhed, arbejdsglæde, forandring og succes.
Læs mere
Henrik Mathiasen
Optimisme er et valg!
Book det fantastiske foredrag med Danmarks optimist nr. 1
Læs mere
Umahro Cadogan
Gå fra syg til rask, fra usund til sund eller fra sund til supersund. Danmarks måske bedste foredrag om sundhed!
Umahro er ernæringseksperten i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?”
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk