70 27 50 97
70 27 50 97

Christian Dalmose

Direkte ledelse - skab resultater med det rigtige team skabt af ærlighed og gensidig respekt


En af Danmarks mest profilerede og anerkendte håndboldtrænere - inspirerende, provokerende og ligefrem og altid med et kærligt glimt i øjet
Christian Dalmose er en de mest profilerede håndboldtrænere i Danmark. Han har bl.a. været 6 år i Aalborg DH, 3 år i FC Midtjylland og ikke mindst 3 år i Viborg HK, hvor han i første forsøg vandt "The Triple" (Danmarksmesterskabet, Pokalen og Cup Winners Cup). Christian har aldrig været i tvivl om, at han ville arbejde indenfor håndboldverden, men den danske presse og hans befriende bramfrie natur har gjort, at han til tider har skullet passe på både sig selv og sin karriere.

Karrieren startede som spiller for Ajax København, men en skade midt i 20'erne satte en stopper for en ellers lovende karriere - eller det skulle man tro. For det viste sig hurtigt, at Christian formåede at vende en truende nedtur til en optur, og hvad der umiddelbart kunne ligne enden på et håndboldeventyr blev i stedet begyndelsen på en fantastisk rejse. En rejse centreret omkring livet som håndboldtræner med nøgleord som: successtamina og positivitet.

I dag er han håndboldtræner for TMS Ringsted, håndboldekspert på TV3 SPORT og ikke mindst foredragsholder. Her deler han sin inspirerende historie, giver et anderledes indblik i og vinkler på ledelse og leverer konkrete værktøjer til at vende nedture til positive succesoplevelser. Det leveres på hans altid charmerende og bombastiske facon - inspirerende og provokerende på én og samme tid, men altid med et kærligt glimt i øjet. For som Christian selv siger:

 
Dine nedture definerer IKKE dig som menneske
 

Foredrag med Christian Dalmose

At lede med stamina

Christian mistede desværre sin far i en ung alder, og en skade gjorde, at han ikke længere kunne spille sit elskede håndbold. Men på trods af hårde odds mod sig fik han vendt tydelige nedture til succes – med over 20 år i håndboldverden som succesfuld træner. Det bragte ham også til Ungarn i en årrække, hvor han lærte at stå stærkt alene. Noget mange tror, at de kan, men de færreste i realiteten formår. I foredraget fortæller Christian om sin opvækst, modgang og hvordan disse ikke bør definere en som leder og mennesker. Det er et åbent, ærligt og inspirerende og spækket med eksempler på, hvordan vi alle kan vende nedture til opture både hos os selv og hos andre - og hvilke værktøjer kan man med fordel bringe i spil.
 

Tør du sætte overliggeren højt

Hvordan bliver man som leder ved med at være den bedste og fastholde førstepladsen? Vi skal turde stille krav til hinanden - og du skal turde sætte dig selv under pres som leder. Det handler om selvudvikling til trods for de uundgåelige nedture, hvordan du som leder får rejst folk, og hvordan du skaber det rigtige team, der kan sikre resultaterne i fremtiden. Udgangspunktet er kærlighed, en forståelse for hinandens forskelligheder og at motivere mennesker på den rigtige måde. Men hvordan gør vi det, så vi hverken ødelægger resultaterne eller rejsen hen mod resultaterne? I dette foredrag, hvor Christian godt kan presse jer lidt, giver han sin vinkel på, hvordan man i samarbejde med sit team skaber værktøjerne til både at motivere og lade sig motivere ved som leder at sætte sig selv under pres. Det er Christian Dalmose, når han er bedst - direkte ledelse blandet med kærlighed.
  

Resultater skabes gennem ansvar, ærlighed og gensidig respekt

Resultater udspringer af ens lederegenskaber, en ærlig tilgang til ens team og sig selv og en respekt for det mandskab, man leder. Det handler om at skabe de rigtige rammer, selv når det er ubehageligt, for dem man arbejder med, at turde tage ansvar, når det kræves, og at sørge for at resultaterne afspejles i en ærlig og gensidig forståelse for hinanden. Foredraget fokuserer på den hårde indsats, der er en essentiel del i vejen til succes - og ikke mindst  hvad succes egentlig er for en størrelse, samt hvilke værktøjer og idéer, der kan være nøglen til at åbne vejen til succces. Nøgleordene er ærlighed og gensidig respekt - bl.a. respekten for den ener, der stiller spørgsmålstegn til ens lederegenskaber.

Booking af Christian Dalmose?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Christian Dalmose
Ian Marko Fog
Det er ok at fejle, indenfor de rammer vi har sat op - Tag din organisation fra nedrykning til slutspil
Læs mere
Joachim Boldsen
Danmarks mest folkekære håndboldspiller gennem tiderne
Læs mere
Michael Andersen
ANBEFALET TIL ONLINE: HARVARD og INSEAD står der bl.a. på CV'et. Danmarks måske bedste foredrag om ledelse.
Læs mere
Thomas Rathsack
Forfatter og Jægersoldat
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk