70 27 50 97
70 27 50 97

Christian Grau

TV-vært, livsstilsekspert, forfatter og motorredaktørLivsstilseksperten du kender fra TV-programmer som “Vi Elsker biler” og ”Kender du typen”

Livsstilseksperten Christian Grau er kendt for sin passion for biler og specielt mænds forhold til disse. Men hvad du måske ikke ved er, at Christian Graus unikke indsigt i kunder, kommunikation, typer og trends kommer fra en baggrund i reklamebranchen, hvor han bl.a. som tekstforfatter har udviklet store, omfattende og ikke mindst succesfulde kampagner for bl.a. Carlsberg og SuperBrugsen. Derfor fremstår Christian altid skarp og velformuleret, og han formår at gøre både komplekse og kontroversielle problemstillinger lettilgængelige og forståelige igennem hans humoristiske vendinger, der skaber aha-oplevelser hos deltagerne. Samtidig har Christian været fast motorredaktør i Euroman og udgav desuden den storsælgende bog "Mænd og Biler" i 2009.

I dag er Christian Grau blevet både TV-vært og fast Bil- og Livsstilsekspert på TV2, ligesom han er en af StrongMind Foredrags mest populære og efterspurgte foredragsholdere. Det betyder, at du på skærmen bl.a. kan opleve ham i "Vild Med Biler" sammen med Anders Breinholdt, ligesom han har podcasten Graus Garage på Heartbeats.

Som foredragsholder er Christian altid garant for et underholdende foredrag, der både inspirerer og vækker tanker hos deltageren - flot bundet sammen af hans knivskarpe kommentarer på typer, trends og tendenser i samfundet og hos forbrugere og sjove observationer omkring mænd og biler.

Læs mere om Christian Grau på hans hjemmeside.


Foredrag med Christian Grau

 

Fang tidsånden

Hvorfor ændrer vores livsstil og værdier sig? Hvilke trends optager os lige nu? Hvor driver trends os hen og hvordan? Dette og lignende spørgsmål belyser Christian Grau foredraget "Fang tidsånden", når han giver et spændende og øjenåbnende indblik i Danmarks og danskernes aktuelle tendenser.
Et underholdende og informativt foredrag som henvender sig til virksomheder, institutioner, foreninger m.fl., der ønsker både ny inspiration, motivation og ikke mindst perspektiv i forhold til de aktuelle trends tendenser, der optager os danskere lige nu. Trends påvirker nemlig alle - ikke kun "de trendy typer", som Christian altid siger.

 

Det man kører er man selv

Hvor meget kan man sige om en person alene ved at kigge på vedkommendes bil? Ikke så lidt hvis man som Christian Grau både er bil- og livsstilsekspert. Så er bilen ikke bare et transportmiddel men også en identitetsmarkør, der præcis som din bolig og dit tøjvalg siger noget om, hvem du er som type. Det er denne kobling mellem bil og identitet, der er udgangspunktet, når Grau sætter ord på dig og dine medtrafikanter. Tag med på en forrygende tur gennem det danske vejnet med alle dets paradokser og fænomener. Her kan ingen føle sig sikker, men alle vil føle sig godt underholdt.
 

Elbil eller ej?

Skal din næste bil være en elbil? Eller en plug-in hybrid? Hvad skal du i givet fald være opmærksom på, og hvilken elbil passer til dig og dine behov? Den nye elektrificerede bilverden er fascinerende men også frustrerende. Nye fænomener som kWh, rækkeviddeangst og ladekurver gør det svært at finde hoved og hale i markedet. Tør man overhovedet købe en elbil med den fart, udviklingen har netop nu? Det er den slags spørgsmål bilekspert Christian Grau banker på plads i dette foredrag til alle som overvejer at skifte den gamle brændstofbil ud.
 

Hvem er hver anden?

Hvor godt kender du danskerne? Du kender dem helt sikkert bedre efter at have oplevet denne underholdende blanding af quiz og foredrag om danskerne og deres livsstil. Hør om de seneste trends, de skøreste tendenser og gæt med, når Grau sætter tal på Danmark og ord på fænomener som rulleski, strikning og navngivning. Foredraget kan tilpasses brancher, temaer og målgrupper, men står også bredt appellerende og underholdende i sig selv.

Mænd og Biler

Med udgangspunkt i bestselleren "Mænd og Biler" holder Grau foredrag om det helt unikke forhold en mand og hans bil. Hvad siger du med dit bilvalg, og hvad siger din bil om dig? Hvorfor er det, at biler er så vigtige for mænd – og hvordan er det egentlig lige med kvinder og biler? Et utroligt underholdende foredrag, som du bestemt ikke behøver være bilentusiast for at kunne nikke genkendende til og grine af.
 

Gråt hår og smilerynker

Livet begynder ved 50 år – eller også er det bare deromkring, at vi for alvor indser, at vi skal til at leve det. Kald det panik eller midtlivskrise, jeg kalder det nu-skal-det-være-alderen og hylder både tvivl og desperation, hvis det kan få folk til at leve lidt mere. Som opmuntring har vi den nye generation, der er fyldt 60 år. Undersøgelser viser, at det er de gladeste danskere overhovedet. De rejser, de dater, de handler på nettet og de lapper alle former for kultur i sig. Glæd dig til et liv med gråt hår og smilerynker, når jeg tegner et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle. Fra panikalderen til nu-skal det-være-alderen.  
 

Al (af)magt til forbrugerne

Det nyeste foredrag fra Grau, der er henvendt til detailhandlen, servicefagene og lignende organisationer, der dagligt er i tæt kontakt med de danske forbrugere. Hvordan er det, at verdens lykkeligste folk kan være så sure, når man møder dem i hverdagssituationer? Christian Grau tager pulsen på den danske forbruger og dennes adfærd og giver jer sit personlige bud på, hvordan du og din virksomhed kan gøre dine kunder glade igen. Få også livsstilsekspertens bud på, hvilke værdier fremtidens detailhandel skal bygges på for at klare sig i konkurrencen.
 

Vært, ordstyrer og konferencier

Hvem byder velkommen, hvem binder det hele sammen, hvem leder debatten? Med sin naturlige nysgerrighed og sin skarpe og humoristiske facon er Christian Grau mand for at skabe stemning og få de rigtige pointer frem. Han den lune vært i rollen som konferencier, der har styr på køreplanen og evner at improvisere for at sikre en smidig afvikling. Som ordstyrer er han den på en gang videbegærlige og kritiske moderator, der kan holde debatten på sporet eller hjælpe den på vej.

Booking af Christian Grau


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk