70 27 50 97
70 27 50 97

Christian Grau

TV-vært, livsstilsekspert, forfatter og motorredaktør


Livsstilseksperten du kender fra TV-programmer som “Vi Elsker biler” og ”Kender du typen”
Har du brug for sparring til at vælge den helt rigtige foredragsholder?
Vi giver dig markedets bedste rådgivning - gratis!
70 27 50 97
...eller brug kontaktformularen
Livsstilseksperten Christian Grau er kendt for sin passion for biler og specielt mænds forhold til disse. Men hvad du måske ikke ved er, at Christian Graus unikke indsigt i kunder, kommunikation, typer og trends kommer fra en baggrund i reklamebranchen, hvor han bl.a. som tekstforfatter har udviklet store, omfattende og ikke mindst succesfulde kampagner for bl.a. Carlsberg og SuperBrugsen. Derfor fremstår Christian altid skarp og velformuleret, og han formår at gøre både komplekse og kontroversielle problemstillinger lettilgængelige og forståelige igennem hans humoristiske vendinger, der skaber aha-oplevelser hos deltagerne. Samtidig har Christian været fast motorredaktør i Euroman og udgav desuden den storsælgende bog "Mænd og Biler" i 2009.

I dag er Christian Grau blevet både TV-vært og fast Bil- og Livsstilsekspert på TV2, ligesom han er en af StrongMind Foredrags mest populære og efterspurgte foredragsholdere. Det betyder, at du på skærmen bl.a. kan opleve ham i "Vild Med Biler" sammen med Anders Breinholdt, ligesom han har podcasten Graus Garage på Heartbeats.

Som foredragsholder er Christian altid garant for et underholdende foredrag, der både inspirerer og vækker tanker hos deltageren - flot bundet sammen af hans knivskarpe kommentarer på typer, trends og tendenser i samfundet og hos forbrugere og sjove observationer omkring mænd og biler.

Læs mere om Christian Grau på hans hjemmeside.

Foredrag med Christian Grau

 

Fang tidsånden - corona special

Hvad skete der lige der? Der var et Danmark før corona, og der er heldigvis også et Danmark bagefter. Men hvad gjorde krisen ved Danmark og Danskerne? 

Som livsstilsekspert lever Christian Grau af at iagttage os danskere, og han er ikke i tvivl om, at vi kommer ud på den anden side som en forandret nation. Med nye livsværdier, drømme og idealer. For dem, der fanger tidsånden, er det en tid fuld af bekymringer, men bestemt også muligheder og håb. Hvad vil du selv lave om på, når du genstarter dit normale liv? Foredraget henvender sig kort sagt til alle, der gerne vil inspireres og motiveres. 

Så hvad er status i Danmark, når det gælder trends? Hvad er det for nogle værdier, der driver os nu – og hvor driver de os hen? Fang tidsånden og stram smilebåndet når Christian Grau tager pulsen på Danmark før, under og efter corona. Vi lover dig en god aften med masser af grin og inspiration.
 

Mænd og Biler

Med udgangspunkt i bestselleren "Mænd og Biler" holder Grau foredrag om det helt unikke forhold en mand og hans bil. Hvad siger du med dit bilvalg, og hvad siger din bil om dig? Hvorfor er det, at biler er så vigtige for mænd – og hvordan er det egentlig lige med kvinder og biler? Et utroligt underholdende foredrag, som du bestemt ikke behøver være bilentusiast for at kunne nikke genkendende til og grine af.

Fang tidsånden

Hvorfor ændrer vores livsstil og værdier sig? Hvilke trends optager os lige nu? Hvor driver trends os hen og hvordan? Dette og lignende spørgsmål belyser Christian Grau foredraget "Fang tidsånden", når han giver et spændende og øjenåbnende indblik i Danmarks og danskernes aktuelle tendenser.

Et underholdende og informativt foredrag som henvender sig til virksomheder, institutioner, foreninger m.fl., der ønsker både ny inspiration, motivation og ikke mindst perspektiv i forhold til de aktuelle trends tendenser, der optager os danskere lige nu. Trends påvirker nemlig alle - ikke kun "de trendy typer", som Christian altid siger.
 


Gråt hår og smilerynker

Livet begynder ved 50 år – eller også er det bare deromkring, at vi for alvor indser, at vi skal til at leve det. Kald det panik eller midtlivskrise, jeg kalder det nu-skal-det-være-alderen og hylder både tvivl og desperation, hvis det kan få folk til at leve lidt mere. Som opmuntring har vi den nye generation, der er fyldt 60 år. Undersøgelser viser, at det er de gladeste danskere overhovedet. De rejser, de dater, de handler på nettet og de lapper alle former for kultur i sig. Glæd dig til et liv med gråt hår og smilerynker, når jeg tegner et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle. Fra panikalderen til nu-skal det-være-alderen.  

Al (af)magt til forbrugerne

Det nyeste foredrag fra Grau, der er henvendt til detailhandlen, servicefagene og lignende organisationer, der dagligt er i tæt kontakt med de danske forbrugere. Hvordan er det, at verdens lykkeligste folk kan være så sure, når man møder dem i hverdagssituationer? Christian Grau tager pulsen på den danske forbruger og dennes adfærd og giver jer sit personlige bud på, hvordan du og din virksomhed kan gøre dine kunder glade igen. Få også livsstilsekspertens bud på, hvilke værdier fremtidens detailhandel skal bygges på for at klare sig i konkurrencen.

Vært, ordstyrer og konferencier

Hvem byder velkommen, hvem binder det hele sammen, hvem leder debatten? Med sin naturlige nysgerrighed og sin skarpe og humoristiske facon er Christian Grau mand for at skabe stemning og få de rigtige pointer frem. Han den lune vært i rollen som konferencier, der har styr på køreplanen og evner at improvisere for at sikre en smidig afvikling. Som ordstyrer er han den på en gang videbegærlige og kritiske moderator, der kan holde debatten på sporet eller hjælpe den på vej.

Booking af Christian Grau?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Christian Grau
Christine Feldthaus
En af danmarks absolut sjoveste og mest populære foredragsholdere. Her er der ingen hellige køer!
Læs mere
Eva Steensig
Danmarks førende ekspert i forbrugerforståelse samt opfinder af Hidden disruption.
Læs mere
Henrik Byager
Foredrag med livsstilseksperten omkring Danmark og danskerne.
Læs mere
Mads Christensen
Ekspert i livsstil og mennesker. Kender du dine kunder?
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk