70 27 50 97
70 27 50 97

Christian Ørsted

Ledelsesguruen bag bestsellerne Livsfarlig Ledelse og Fatale Forandringer.


Vi skal blive bedre til at passe på vores allervigtigste ressource - HINANDEN. Christian tager et meget nødvendigt opgør med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der er blevet sandheder men reelt undergraver ikke blot produktiviteten men også vores helbred.
Christian Ørsted er manden bag bestselleren Livsfarlig Ledelse og den nye bestseller Fatale Forandringer. Han har i kraft af sit virke som ledelsesrådgiver gennem 20 år for Danmarks største internationale virksomheder gjort op med mange myter omkring ledelse og arbejdsliv - myter der reelt er skadelige for produktiviteten og innovationen i en organisation og tværtimod er en katalysator for stress.

For hvordan kan vi både være verdens lykkeligste nation og samtidig brænde ud i en hidtil uset grad? Vi har igennem mere end et århundrede udviklet ledelsesprincipper og en ledelseskultur, der har skabt en fantastisk fremgang og effektivitet – men det kommer med en uhyggelig konsekvens.

Christian Ørsted er en af de få danske ledelseseksperter, der har sat et aftryk internationalt, og både hans publikationer og arbejde har høstet talrige priser – herunder i Cannes, hvor han modtog bronze-løven. Derudover er Christian fast ledelsesekspert i bl.a. DR Aftenshowet, Politiken, Berlingske Business Magasin og ikke mindst Dagbladet Børsen ligesom han er gæsteforelæser på Copenhagen Business School og Københavns Universitets ph.d. og MBA uddannelser.

Foredrag med Christian Ørsted


Livsfarlig Ledelse

Vores moderne ledelse er livsfarlig, da den bruger psykologiske kneb, der er udviklet til at få militærfolk til at præstere, men implementeret i en organisation får den os til at arbejde os ihjel. Den gør stress, fiasko og pres til vores eget ansvar og efterspørger robusthed, hvor vi reelt burde stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, og hvorvidt vi reelt har ressourcerne til at løse opgaverne frem for at bebrejde os selv. Christian gør op med performancekulturen, der har inficeret vores samfund og manifesteret sig i myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og team work.
 

Fatale Forandringer

Drop myten om modstand mod forandring. Christian tager i foredraget et meget nødvendigt opgør med en af de mest fasttømrede og skadelige myter indenfor ledelse - at der skulle være en grundlæggende modstand mod forandring. Foredraget tager udgangspunkt i hans nyeste bog Fatale Forandringer, der som altid er baseret på den nyeste forskning og hans enorme erfaring som virksomhedsrådgiver. Myten om forandring bliver godt og grundigt punkteret, mens deltagerne undervejs skal forholde sig til svære spørgsmål, kommer til at grine og ikke mindst får nye og bedre måder at lede forandringer.
 

Psykologisk tryghed: Psykologisk sikkerhed og ‘Den frygtløse organisation’

Christian Ørsted er fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog: Den frygtløse organisation. I foredraget folder han begrebet Psykologisk tryghed ud og viser hvordan vi øger graden af tryghed i organisationen. Psykologisk tryghed eller sikkerhed er den væsentligste ressource for, at vi kan håndtere fejl, være innovative og samarbejde og er ganske enkelt troen på, at man ikke vil blive straffet eller ydmyget, hvis man taler om fejl, tvivl, spørgsmål, uenigheder eller ideer.


Løgnen om work-life balance

Det er en misforståelse, at der er et valg mellem at præstere på arbejde og at have et liv ved siden af arbejdet. Det er nemlig ikke de antal timer, vi lægger på arbejdet, der er hårdest for os. Det er derimod den psykiske arbejdsbelastning. For det hjælper ikke noget at tage tidligt hjem og have færre timer på papiret, hvis man tager stadig mentalt er på arbejdet, tjekker mails på mobilen kontinuerligt og er fraværende og irritabel på hjemmefronten.

Så når vi diskuterer work-life balance, skøjter vi behændigt over det reelle problem - balancen mellem ansvar og indflydelse på vores arbejdsliv og derigennem også den faktiske mulighed for at vi kan lykkes med vores arbejdsopgaver. Christian giver på sin underholdende facon i dette foredrag en indsigt i den mest relevante forskning indenfor stress og arbejdsmiljø og giver deltagerne konkrete værktøjer til at mindske stress i organisationen, så alle lykkes bedre.

Booking af Christian Ørsted?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Christian Ørsted
Michael Andersen
HARVARD og INSEAD står der bl.a. på CV'et. Danmarks måske bedste foredrag om ledelse.
Læs mere
Nils Villemoes
Danmarks sjoveste foredrag om ledelse.
Læs mere
Peter Langdal
Danmarks måske mest kendte teaterinstruktør øser ud af sine erfaringer omkring “Den kreative leder”.
Læs mere
Thomas Terney
Ekspert i Kunstig Intelligens, Digitalisering og Disruption samt forfatter til bestselleren "Kampen om fremtiden"
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk