70 27 50 97
70 27 50 97

Christine Feldthaus

Foredragsholder og livsstilsekspert


Christine Feldthaus er kendt fra TV og en af landets førende livsstisleksperter. Hun er en meget populær foredragsholder og hun blæser folk omkuld med sine bidende og inspirerende foredrag
Christine Feldthaus er oprindeligt fra Sønderjylland og har en uddannelse som lægesekretær.

Hun kom til København midt i 80’erne og har via knofedt og ”learning by doing” opbygget mere end 20 års kommunikationserfaring fra store reklamebureauer herunder blandt andet som kontaktdirektør.

I sin tid i branchen har hun arbejdet for en lang række annoncører, som har givet et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne og hvordan man kommunikerer med forskellige målgrupper.

I dag lever Christine Feldthaus af at holde foredrag og fungerer som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Christine Feldthaus har medvirket i ca. 70 omgange ”Kender Du Typen” på DR1, hvor hun som livsstilsekspert gætter kendte danskere. Efterfølgende har hun medvirket i en lang række programmer herunder Klimaduks og Blærerøv og diverse temalørdage på DR2. I marts 2012var  hun aktuel med programmet So F***ing Special på DR2. Dette blev en så stor succes at en række nye programmer er blevet sendt på DR1.

Hun tager desuden Danmark rundt, og giver virksomheder og foreninger en livsstilskylle i form af bidende og inspirerende foredrag.
 
 

Foredrag med Christine Feldthaus

 

Er moderne fællesskaber andet end ”SoMe”?

Hvis man skal tro på medierne, så er vi truende tæt på at være en samling af mobiltelefonafhængige, facebook-hungrende  ego’er, der sidder med blikket stift rettet mod det næste ”like” på sociale medier! Vi skal på mindfulness-kurser for at lære at være nærværende og til stede i den virkelige verden – og en stor del af vores sociale aktivitet foregår i cyberspace. Men er det nu også sandt?

Christine Feldthaus fortæller jer om, hvordan det går med de moderne fællesskaber, hvad vi samles om, og hvordan det går med kollektive idéer i Danmark. På basis af hit tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv om samværet med andre.

Varighed 2 x 40 min.

 
Danskerne og kanonen?

De danske politikere vil så gerne have, at vi almindelige danskere forstår, hvad det vil sige at være dansker med danske kerneværdier som bl.a. frihed, frisind og fredagsslik. Med udgangspunkt i Bertel Haarders Danmarkskanon, tager Christine Feldthaus temperaturen på, hvor langt der er fra de 10 skud i kanonen til danskernes adfærd i praksis.

Feldthaus leverer et forrygende humørfyldt foredrag, om forskellen på det man gerne vil have os til at gøre – og det vi rent faktisk gør. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed.

Varighed: 60 minutter
 

Spyt ud og træng igennem

Et lavpraktisk foredrag om kommunikation.

I netværkets tidsalder er kommunikation vigtigere end nogensinde. Så kan du spytte ud og trænge igennem? Eller går for meget af din tid med chit chat, small talk eller at ”bullshitte” på hyggemåden. Bliver du egentlig hørt? Virker din kommunikation godt nok, og trænger dine budskaber ind hos modparten. Få nogle humoristiske – og brugbare praktiske fiduser til at blive mere tydelig overfor din omverden.

Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i hele sit liv. Mere end 20 år er gået med kommunikation i reklamebranchen, og de seneste 10 år har hun formidlet via TV og foredrag landet rundt. Hun er ikke bange for at bruge sig selv, gå på hovedet ind i tabuerne og dyrke den ærlige og nærværende formidling og samtale.

Varighed: 60-75 min.


Arbejdsglæde og begejstring

Der er intet i verden som at omgive sig med mennesker, der kan udvise begejstring og som husker at dele ud af det overskud, de har. Men overskud og begejstring kommer som bekendt ikke uden at man gør en indsats.

Trænger I til en lille opsang om, hvordan man skaber plads til refleksion frem for bare at køre videre per refleks.
Kunne jeres arbejdsglæde trænge til et serviceeftersyn, hvor problemer bliver taget op uden høflig skelen til det politisk korrekte og skiftende ledelsesmantraer som ser godt ud på papiret, men måske ikke virker helt så effektivt i hverdagen? Prøv noget nyt. Prøv lidt galskab.

Christine Feldthaus har gennem sine mere end 25 år i en travl kommunikationsbranche masser af erfaring af byde på. Og et overskud, der smitter selv den største brokrøv i firmaet.

Varighed: ca. 60-70 minutter

 

Er du tilfreds  med duften i bageriet?

Et humoristisk foredrag om livs- og arbejdsglæde.

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul – med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant? Og hvor du er i afvikling, hvis du ikke er i udvikling?

Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det? Få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.


Kender du dine kunder?

Et skræddersyet foredrag til din branche om forbrugeradfærd.

Med Christine Feldthaus’ mere end 25 års erfaring indenfor forbrugeradfærd kan du få et skræddersyet foredrag om, hvad der optager de danske forbrugere lige nu og her. Især hvis du beskæftiger dig med FMCG. Eller arbejder i en branche, hvor slutbrugeren er privatpersoner i Danmark.

Hvordan handler vi i dag? Hvorfor er der så mange, der gerne vil betale ekstra for produkter med story-telling? Og hvem er de i øvrigt? Hvor store forskelle er der på de danske fødevareforbrugere? Og hvad er det, der driver vores valg af mærker. Kan du selv lære at forudsige fremtidens forbrugerbehov? Er du sikker på, at dit brand har, hvad der skal til for at stå distancen fremadrettet? Foredraget drysser dagsaktuelle internationale produktudviklingseksempler ud over de danske trends.

Varighed: 60 minutter.
 

Død over den perfekte kvinde

Hvornår lærer vi at droppe den dårlige samvittighed, at prioritere og at følge hjertet?

Hvorfor svælger vi i selvhjælpsbøger og tager hele ansvaret når ungerne får lus? Hvorfor tænker vi mere på planlægning af indkøb og aftensmad end på sex – når vi slår øjnene op om morgenen? Og hvorfor vil vi efter et par års samliv hellere købe nye designer dynebetræk end springe rundt på lagnerne?

Hvordan går det reelt med ligestillingen – og er Kvindernes Kampdag en fuser på højde med Københavns Karneval? Indlægget spidder ”kvindelivet” med karriere, VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen og Pilates ad libitum. Og stiller spørgsmålstegn ved, hvem det egentligt er vi glæder, hvis vi nogensinde bliver ”perfekte”.

Varighed ca. 1 time + evt. spørgsmål


Hvad sker der hos vandrestavsrockerne?

Hver 3. husstand i Danmark bebos af mennesker, som er fyldt 60 år! Og der bliver flere og flere.

Reklamerne portrætterer stort set udelukkende denne aldersgruppe, som målgruppen for proteserens og bind mod urin inkontinens. En skærende kontrast til facts, der viser at vandrestavsrockerne er eventyrlystne og forandringsvillige og mener, at livet skal leves på fuldt tryk til sidste åndedrag.

Indlægget kommer tættere på aldersgruppen 60+ og tegner portrætter af livsnormer, adfærd og interesser hos den stærkt sammensatte gruppe af vidt forskellige individer. Så vi måske kan holde op med at kalde alle for ”det grå guld” og indse, hvorfor duen bliver en ny truet dyreart i Danmark.

Indlægget vil have relevans for både markedsførere af produkter, personale i pleje og sundhedssektoren eller blot helt almindelige mennesker, som gerne vil være på forkant med en ny generation af ”voksne”.

Varighed: Ca. 1 time + evt. spørgsmål


Hvad har danskerne egentligt gang i?

Et aktuelt nedslag i danskernes vaner, interesser og adfærd.

Kom og få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livstil og et par fuldtræffere på, hvad der optager os lige nu og her… Få forklaringen på, hvorfor vi både kan spise ”krisebær” og købe Kählervaser. Og hvorfor det bliver vigtigere og vigtigere at være sponoseksuel og have både kælegrise, bybier og en hønsefræser!

Foredraget kommer vidt omkring og tager udgangspunkt i, hvordan vi bruger vores tid og vores penge i den danske middelklasse. Der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Feldthaus flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost og karriereforældre med glutenallergi på vej til et mindfulnesskursus.

Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.

 

Booking af Christine Feldthaus?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Christine Feldthaus
Christian Grau
Livsstilseksperten du kender fra TV-programmer som “Vi Elsker biler” og ”Kender du typen”
Læs mere
Eva Steensig
Danmarks førende ekspert i forbrugerforståelse samt opfinder af Hidden disruption.
Læs mere
Mads Christensen
Ekspert i livsstil og mennesker. Kender du dine kunder?
Læs mere
Mikael Kamber
Underholdende foredrag baseret på bøgerne "3 gode ting", "Gå godt", "Vi er bedst, når vi er glade" og "STÆRKERE".
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk