70 27 50 97
70 27 50 97

Claus Meyer

Gastronomisk iværksætterHør den fantastiske iværksætterhistorie fra Danmarks mest kendte kok.

laus Meyer er en af Danmarks mest kendte kokke og han har en umættelig skabertrang.

Claus Meyer har i mere end 30 år, gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Han er blandt andet medstifter af restaurant Noma (kåret til verdens bedste restaurant), været tv kok, forfatter til en stribe af bøger og iværksætter af en lang række virksomheder lige fra Meyers Madhus til Great Northern Food Hall på Manhatten, USA . Ialt beskæftiger de mange virksomheder omkring 800 ansatte.

Claus Meyer er også Ridder af Dannebrog (2010)
 Foredrag med Claus Meyer

 

Om at forfølge sit potentiale og elske det man gør

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri og oftest med velsmag som våben, forsøgt at frisætte uforløste potentialer. I den danske madkultur og i det Nordiske Køkken. Fra Vridsløselille Statsfængsel til købstaden Sakskøbing, frugtplantage på Lilleø over La Paz´ slumkvarterer og senest i New York City. Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Han har fulgt sit hjerte på rejsen og blandt andet været drevet af glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de brænder for.

Hør Claus Meyer fortælle om perspektiverne ved at slås for mål, der er større end virksomhedens bundlinie, om ”management by taste” og om de seneste begivenheder i hans professionelle liv.

Booking af Claus Meyer


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk