70 27 50 97
70 27 50 97

Drabscheferne

Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi og Kurt Kragh, tidligere drabschef i Rejseholdet


Drabscheferne giver et unikt indblik i efterforskningsmetoder og de 7 motiver, der ligger bag alle drab, når de dykker ned i de mest opsigtsvækkende drabssager i Danmark.
Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er kendt fra bl.a. Profil af en morder på Kanal 5. De er 2 af Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og ikke mindst fantastiske foredragsholdere. Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi og Kurt Kragh, tidligere drabschef i Rejseholdet, ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære og gruopvækkende drab i nyere dansk historie. De 2 drabschefer deler i foredraget ud af viden om de mange sager, som kun de har kendskab til, når de dykker ned i den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel. Læs mere på Drabschefernes hjemmeside.
 

Om Kurt Kragh

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han var en central figur i mere end 27 år. Her stod han bl.a. i spidsen for efterforskningen af en lang række opsigtsvækkende og tunge drabssager. Kurt har medvirket i ”Efterlyst” på TV3 i perioden 1997-2000, været konsulent for ”Rejseholdet” på DR1 fra 2000 til 2004, konsulent og medvirkende hos ”De 7 drab” på TV2, medforfatter til ”Viden om drab” og forfatter til bøgerne ”At tænke som en morder” og ”Drabscheferne” - sidstnævnte sammen med Stine Bolther og Ove Dahl.
 

Om Ove Dahl

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, og er tidligere kriminalinspektør i Københavns Politi, hvor han desuden har båret titlerne drabschef, røverichef og souschef i Drabsafdelingen. Han afløste i 2003 kriminalinspektør Kurt Jensen som drabschef. Som drabschef for Københavns Politi han har desuden i mange år været et velkendt ansigt på TV og fra større drabssager herhjemme. Igennem de mange år i sin politikarriere har Ove set det meste - og ikke mindst det værste. Han udkom sammen med Stine Bolther i 2012 med bogen "Drabchefen - de nyeste sager".

Kurt Kragh og Ove Dahl kan også bookes hver for sig.

Foredrag med Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl

Den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel

Drabscheferne Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller om de største mordsager og ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget beskrives de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse - drabet: Profit, jalousi, hævn. begær, udstødelse, fanatisme og magt, og om efterforskningsmetoder og samarbejde med kriminalteknikere, retsmedicinere, pressen og offentligheden. De kommer i foredraget ind på sager som ”Amagermanden”, ”Stewardesse-drabet”, ”Sonay-drabet” m.fl.

Booking af Drabscheferne?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Drabscheferne
Jesper Bergstrøm
Hvordan bruger man sit kropssprog til at påvirke andre mennesker positivt? Få svar på hvordan kropssprog bruges til at skabe succes og gode relationer.
Læs mere
Jesper Lundorf
Mest kendt for sin bog om livet som livvagt for Kongehuset. Men han kan holde foredrag om så meget andet.
Læs mere
Michael Sjøberg
Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspert
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk