70 27 50 97
70 27 50 97

Drabscheferne

Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi
og Kurt Kragh, tidligere drabschef i RejseholdetDrabscheferne giver et unikt indblik i efterforskningsmetoder og de 7 motiver, der ligger bag alle drab, når de dykker ned i de mest opsigtsvækkende drabssager i Danmark.

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er kendt fra bl.a. Profil af en morder på Kanal 5. De er 2 af Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og ikke mindst fantastiske foredragsholdere. Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi og Kurt Kragh, tidligere drabschef i Rejseholdet, ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære og gruopvækkende drab i nyere dansk historie. De 2 drabschefer deler i foredraget ud af viden om de mange sager, som kun de har kendskab til, når de dykker ned i den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel. Læs mere på Drabschefernes hjemmeside.
 

Om Kurt Kragh

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han var en central figur i mere end 27 år. Her stod han bl.a. i spidsen for efterforskningen af en lang række opsigtsvækkende og tunge drabssager. Kurt har medvirket i ”Efterlyst” på TV3 i perioden 1997-2000, været konsulent for ”Rejseholdet” på DR1 fra 2000 til 2004, konsulent og medvirkende hos ”De 7 drab” på TV2, medforfatter til ”Viden om drab” og forfatter til bøgerne ”At tænke som en morder” og ”Drabscheferne” - sidstnævnte sammen med Stine Bolther og Ove Dahl.
 

Om Ove Dahl

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, og er tidligere kriminalinspektør i Københavns Politi, hvor han desuden har båret titlerne drabschef, røverichef og souschef i Drabsafdelingen. Han afløste i 2003 kriminalinspektør Kurt Jensen som drabschef. Som drabschef for Københavns Politi han har desuden i mange år været et velkendt ansigt på TV og fra større drabssager herhjemme. Igennem de mange år i sin politikarriere har Ove set det meste - og ikke mindst det værste. Han udkom sammen med Stine Bolther i 2012 med bogen "Drabchefen - de nyeste sager".

Kurt Kragh og Ove Dahl kan også bookes hver for sig.

Foredrag med Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl

Den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel

Drabscheferne Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller om de største mordsager og ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget beskrives de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse - drabet: Profit, jalousi, hævn. begær, udstødelse, fanatisme og magt, og om efterforskningsmetoder og samarbejde med kriminalteknikere, retsmedicinere, pressen og offentligheden. De kommer i foredraget ind på sager som ”Amagermanden”, ”Stewardesse-drabet”, ”Sonay-drabet” m.fl.

Booking af Drabscheferne


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk