70 27 50 97
70 27 50 97

Erick Thürmer

Medlem af Disruption Task Force Erhvervsministeriet


En af dansk erhvervslivs mest visionære ledere og forkæmper for lokal og bæredygtig produktion, små og mellemstore virksomheder og flere kvinder i topledelsen. Bestsellerforfatter til "Den Spirituelle CEO" og 4. generations virksomhedsejer. International anerkendt ekspert i eksponentielle teknologier.
Mød Erick Thürmer. En brobygger mellem fortid, nutid og fremtid - mellem digitalisering, forretning og menneskelighed. Fremtidens navigator og 4. generation i virksomheden Thürmer Tools.
 
Han har forvandlet sin oldefars drøm og gevindpatent til en moderne værktøjsvirksomhed fast forankret i traditionerne. Overskuddet er 3-doblet samtidig med, at der er opbygget en unik 3D-forretning med et 3D-patent, der er vurderet til 200 mio. kr. Det har ført til, at virksomheden har vundet bl.a. ”Den Digitale Førertrøje” i 2016 og SAPs ”ThinkX Award” i 2019.
 
Ligesom den gamle familievirksomhed kan Erick Thürmer således beskrives som at være fremtiden forankret i fortiden. Han sætter en ære i at dyrke de gamle dyder, værdier og Danmarks kulturarv, samtidig med at han dagligt bryder ny grund både teknologisk og ledelsesmæssigt for at kunne opfylde målet om at være med til at skabe en grøn og bæredygtig omstilling på verdensplan.
 
Erick Thürmer er på alle måder en visionær og utraditionel leder med et klart formål for sig selv – både som leder, forretningsmand og ikke mindst menneske. Det handler om at gøre det rigtige. Om at gøre virksomhedens produktion mere lokal og grøn, om fortsat at udvikle en fremtidssikret forretning og om at bidrage med noget positivt til samfundet igennem f.eks. danske arbejdspladser.
 
For at kunne gøre dette har han et klar fokus på fremtidens teknologier og forandringer. Han er bl.a. fakultetsmedlem for Singularity University, hvor han som en af de få danske erhvervsledere udforsker, hvordan eksponentielle teknologier kan løse menneskehedens udfordringer og give os en bedre fremtid. Derudover er han også medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce og Børsens Disruptionsråd.
 
Han er en markant debattør og talsmand for små og mellemstore virksomheder, lokal og bæredygtig produktion samt flere kvinder i topledelsen. I sin bestsellerbog “Den spirituelle CEO – Thürmer i 3D” fra 2019 fortæller Erick Thürmer om personlig ledelse, at gå mod strømmen og om at bringe en dybere mening ind i erhvervslivet og omfavne alt det, der ikke kan måles.
 
Som en af Danmarks mest populære foredragsholdere, afholder Erick Thürmer årligt 70+ foredrag i ind- og udland og inspirerer både medarbejdere og ledere, når han tager publikum med på en hæsblæsende og fascinerende rejse ind i fortiden, nutiden og fremtiden.

Foredrag med Erick Thürmer


Den spirituelle CEO

Bogen "Den spirituelle CEO" handler om sand disruption og om at gå mod strømmen. Erick Thürmer fortæller i "Den spirituelle CEO" om personlig ledelse og om at omfavne alt det, der ikke kan måles. Om at råde over patenter og teknologi, der kan være med til at skabe grøn omstilling på verdensplan. Danmarks digitale omstilling er afgørende for et stærkt erhvervsliv, og her har Erick Thürmer sprængt rammerne for det mulige. For ham handler det om kvantespring i bevidsthed, teknologi og produktion og om et nyt og mere spirituelt menneskesyn. Om at turde lede sig selv og andre fra hjertet og bringe en dybere mening tilbage i forretningslivet - og i alle relationer i øvrigt.
 

Karriere med ånd og hjerte

10 spirituelle værktøjer til at realisere dit livsformål og højeste potentiale
Erick Thürmer vokser op alene hos sin rødstrømpe-mor. Faren får først øjnene op for Erick, da Erick – familietraditionen tro – starter på Herlufsholm kostskole – en machoverden og hardcore udskillelse af alt, hvad der falder en smule udenfor. Her tillærer Erick sig hvad, der skal til for at indgå i en ren, nærmest masochistisk, mandsdomineret verden. De mange dyre biler og hans opbyggede egocentrerede forbrugstilgang til verden begynder først at falde fra hinanden, da Erick indser, at han efter kostskoleliv og militærjargon må reparere sig selv og finde tilbage til den bløde dreng, han var hjemme hos sin mor. Her kommer Isabelle ind i billedet. Isabelle arbejder professionelt med spirituel rådgivning til virksomheder og private. Hun lærer Erick, at gennem bøn, og meditation og en forståelse af, at vi alle har noget iboende værdifuldt i os fra vores fødsel, vil han finde sin rigtige styrke. I dag vil Erick ikke have kvinder i sin bestyrelse, fordi han skal, han vil have dem i sin bestyrelse, fordi de er bedst.
 
Som Isabelle siger: når man slår rødder og bliver bevidst om det, man er værd inderst inde, så toner denne indre værdi frem for andre. Man bliver omhyggelig, detaljeorienteret, rolig og ordentlig, og det skaber en modbevægelse tilbage til en selv. Ting begynder ganske enkelt at ske for én.
 
I dette foredrag vil Erick og Isebelle præsentere jer for deres 10 kreative og konkrete redskaber, som I kan bruge til at bringe meningsbærende spiritualitet med ind i karrieren. Karriere og spiritualitet er nemlig ikke modpoler, men to indbyrdes livgivende størrelser. 

En hub for fortid og fremtid

Erick Thürmer har genoplivet og forvandlet sin oldefars traditionsrige værktøjsvirksomhed til en digital forretning af helt andre dimensioner iført ”Danmarks digitale førertrøje”, et 3D patent vurderet til 200 mio. kr. og en revolutionerende app i samarbejde med Apple og SAP, som kan revolutionere produktionsprocessen i Danmark. Via eksponentiel og transformerende ledelse har Erick Thürmer styret familievirksomheden fra Titanic til Amazon, fra et industri-kvarter i udkanten af ​​København til det ydre rum og produktionen er hentet hjem fra Kina og gøres nu så lokal som overhovedet muligt.

Foredraget er en hæsblæsende rejse uden omsvøb om at fyre sig selv og sin bestyrelse , omstøbe sit eget og virksomhedens 120-årige fundament og ikke mindst søvnløse nætter i jagten på virksomhedens formål og fremtid. Den teknologiske udvikling, som eksperter vurderede ville blive virksomhedens sikre død, er nu firmaets fremtid.

 

Transformerende ledelse

Globaliserende digitalisering, konstante markedsændringer og transformations implementering - fremtiden stiller helt nye krav til ledere nu. Erick Thürmer har mærket forandringerne på egen krop, virksomhed, branche og verden og har mod alle odds formået at vende en nedadgående familieforretning til en global succes. Som leder skaber han gennemgribende forvandling, innovation og fremtidsstrategier med udgangspunkt i eksponentielle teknologier. Kernen i hans ledelsesmetode er formål – ”purpose”. At afkode sit og sin virksomheds ”purpose” og iværksætte og fuldføre de fornødne og gennemgribende transformationer – i medgang og modgang.

Det er ikke længere nok at tjene penge – hverken som virksomhed eller som menneske. Purpose skaber overskud. Men hvordan finder man sit personlige og firmaets purpose, og hvorfor er et purpose altafgørende nu og for fremtiden? Erick Thürmer præsenterer forskningsbaseret viden om beslutningsprocesser, organisatorisk læring, vidensudvikling og digitalisering - afgørende viden for at skabe den bedst mulige fremtid.

Foredraget tager afsæt i de værktøjer og dyre lærepenge, Erick Thürmer har erhvervet sig igennem en bølge af transformationer i sine forretningseventyr gennem 20 år og fremtidsstudier i Silicon Valley. Han leverer stof til eftertanke og inspirerer med visionære perspektiver. Ledere forberedes og motiveres til handling og transformation, når Erick Thürmer deler ud af de metoder og ledelses- og livsfilosofier, der har forvandlet Thürmer Tools til den mindste af verdens største virksomheder!

 

Push & Pull - Made in Denmark

Ifølge Erick Thurmer er fremtiden grøn, produktionen lokal og ikke mindst on-demand. Der produceres, hvad vi skal bruge, når vi skal bruge det, hvor vi skal bruge det. Som bannerfører for udviklingen af 3D-print i Danmark, har Erick stået i spidsen for Thürmer Tools, der som den eneste danske virksomhed har disruptet sin egen konventionelle produktion af værktøj og startet udviklingen med at kunne fremstille produkterne via 3D-print og skabe et Spotify for Tools – dvs. en digital handelsplads for værktøjer. Men forandringer – og heller ikke de digitale – kommer ikke af sig selv.

Erick Thürmer advokerer for, at danske virksomheder tager den nye teknologiske verden til sig og skaber nye arbejdspladser med nye teknologier og dansk produktion. Med afsæt i Moores lov, computerdoblinger og futuretech tager Erick publikum med på en eksponentiel rejse mod fremtidens multiplanetariske civilisation. Verden demokratiseres og der bliver vendt op og ned på dagligdag, arbejdsliv og produktion.

 

Tidsrejsen

Erick Thürmer tager tilhørerne med på en hæsblæsende og medrivende tidsrejse, der viser hvordan teknologier ændrer og redder menneskeliv, skaber lokal produktion og sparer tid og penge. Han præsenterer forudsigelser og forebyggelse for fremtiden og klæder publikum på til at forstå, udnytte og håndtere fremtidsteknologier. Robotter, kunstig intelligens, virtual reality, blockchain og 3D print er 5 teknologier der kommer til at ændre verden, vores liv, kultur, samfund, økonomi og sundhed radikalt. Computerchips implanteres i hjerner, biler er selvkørende, droner er selvflyvende og selvlærende robotter overtager operationer.

Mr. Future deler ud af de redskaber og den indsigt, som er nødvendig for at navigere i teknologiens gennemgribende forandringer og håndtere de omvæltninger, som menneskeheden står overfor.

Booking af Erick Thürmer?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Erick Thürmer
Christian Ørsted
Ledelsesguruen bag bestsellerne Livsfarlig Ledelse og Fatale Forandringer.
Læs mere
Louise Opprud Jakobsen
Hvilke skillsets skal vi have i fremtiden? Lær af verdens meste innovative virksomheder.
Læs mere
Torben Wiese
Danmarks vanebryder #1 - Bryd vanen og nå jeres mål!
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk