70 27 50 97
70 27 50 97

Eske Willerslev

Professor og verdensberømt DNA-detektivVerdens førende DNA-forsker, medlem af Eventyrernes Klub og optaget i indianerstamme.

Han har levet blandt indianerne i Nordamerika og kendes der som "ChiitdeeXia'see" eller blot "Well Known Wolf". Han har levet som pelsjæger i Sibirien, hvor døden mere end en gang har stirret ham i øjnene. Og så er han Professor og verdens førende DNA-forsker.

Med en stribe artikler i verdens førende videnskabelige tidsskrifter har Eske gang på gang slået sit navn fast på den internationale scene, og der er ofte bud efter ham fra de største og mest anerkendte kongresser.

Eske Willerslev er enormt fortællelysten og kan formidle tungt videnskabeligt stof på en let og elegangt måde og gerne krydret med anekdoter fra et liv fyldt med eventyr.

Nå ja, så har han også skudt en bjørn i Sibirien.

Eske Willerslev har været portrætteret i New York Times og har skrevet bøgerne "Fra Pelsjæger til Professor - en personlig rejse gennem fortidens DNA-mysterier", "Historien om det hele - fortællinger om magi og videnskab" og "Eske Willerslev - han gør det døde levende". Du kan læse mere om Eske på hans hjemmeside eskewillerslev.dk
 

Foredrag med Eske Willerslev

 

Hvor stammer vi fra?

Hvor meget ved vi danskere egentlig om, hvor vi kommer fra? Det kigger Eske Willerslev på i dette foredrag, hvor han bogstaveligt talt kigger på DNA i alt fra ældgamle knogler til iskerner – noget han er verdens bedste til. Samtidig præsenteres deltagerne for en perlerække af ny viden fra hans forskning, der de senere år har omskrevet historiebøgerne og givet svar på spørgsmål som:
 
– Hvorfor uddøde mammutterne?
– Hvem var de første folk i Amerika?
– Hvor stammer vi fra?
 
Ikke blot har Eske Willerslevs forskning omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland, hvilket i sig selv er fascinerende. Han kobler også denne nye viden op på underholdende anekdoter og fængslende historier, der holder deltagerne tryllebundet.
 

Fra Pelsjæger til Professor

Foredraget vækker ikke bare Eske Willerslevs fortid med en dominerende far, en småkriminel skoletid og en dyb fascination af indianere til live. Eske Willerslev vækker vores alle sammens fortid til live bl.a. med fortællingen om, hvordan fortidens DNA-forskere jagtede, opdagede og beskrev DNA. Dette gjorde det i sidste ende muligt for Eske at genskrive historien om, hvordan vores forfædre udvandrede fra Afrika og med tiden befolkede hele kloden.
 
I sin jagt efter banebydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid, er han bl.a. blevet optaget i en indianerstamme, været ved at dø som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen. Kom med til et foredrag med lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab.
 

Fra kompliceret til forståeligt

Eske Willerslev er prisbelønnet gentagne gange for sin evne til at tage kompleks forskning og viden og gøre det tilgængeligt for den brede befolkning. Han har gang på gang formået at få sin forskning på den globale dagsorden i en grad, der gør, at han nu aktivt bliver bedt om at deltage i både film, serier og artikler verden over, når vi skal vide noget om mennesket og vores omverdens historie og vandringer.
 
I dette foredrag får I et indblik i, hvordan man tager det komplicerede og gør det let tilgængeligt. Det er et problem, som ikke kun forskere står med, men som virksomheder, organisationer og ikke mindst det offentlige slås med hver dag. Bliv bedre til at udvinde essensen af jeres arbejde og derigennem få større succes og bliv godt underholdt undervejs, når der åbnes op for røverhistorier fra både prærien og den permafrosne tundra.

Booking af Eske Willerslev


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk