70 27 50 97
70 27 50 97

Frederik Byskov

Grundlægger af Astralis og esportspioner


Frederik Byskov er essensen af esport. Han har siden 2005 beskæftiget sig med alle aspekter af esport og har bl.a. styret flere esportshold og arrangeret snesevis af turneringer med hidtil uset succes. Det giver ham en helt unik viden og indblik i, hvordan man skaber succes både individuelt, som team og som organisation - også uden for esport.
Frederik Byskov er en pioner indenfor esport og specielt Counter-Strike Global Offensive (CS:GO). Siden hans første bekendtskab med Counter-Strike ved udgivelsen for 20 år siden, har han været en international drivkraft i professionaliseringen og kommercialiseringen af esport. Han er gået fra at arbejde ulønnet i årevis (og finansiere hold, turneringer, nyhedssider og esportsligaer af egen lomme) til at arrangere den første CS:GO Major (esports svar på en Grand Slam) ved Dreamhack 2013, grundlægge Astralis i 2016 (det mest succesfulde CS:GO hold nogensinde) og arrangere BLAST Pro Series, der ikke bare revolutionerede esports events, men har sat nye standarder for sport events generelt i en tid, hvor unge er flygtet fra TV og livearrangementer. Kort sagt har Frederik de seneste knap 15 år været en foregangsmand inden for alle aspekter af esport både i Danmark og internationalt – noget der har givet ham unikke erfaringer og et dybt indblik i, hvordan man skaber succeser både individuelt, som team og som organisation.
 
Frederik er formentlig mest kendt for at grundlægge CS:GO holdet Astralis – det mest succesfulde hold nogensinde. Undervejs revolutionerede han og organisationen tilgangen til at drive en esportsorganisation fra at være hobbyspillere til at blive fuldtidsprofessionelle med strukturen fra sportens verden i form af bl.a. sportspsykolog, kostvejleder, fysisk træning og et team af fysioterapeuter. Samtidig blev der i samarbejde med RFRSH fokuseret på den kommercielle del af forretningen, der bl.a. førte til sponsorer fra store mainstream brands som AUDI, Unibet og Jack & Jones.
 
I 2018 var Astralis en velsmurt og optimeret maskine, der ville komme til at dominere verdensranglisten det kommende år. Frederik skiftede derfor til BLAST Pro Series, hvor han skulle bygge en turneringsorganisation op, der kunne afvikle 3 simultane kampe med de 6 bedste hold i verden – og producere liveindhold til visning på flow TV, live i arenaen og streames online på samme tid.
 
Meget er sket siden Frederik vandt sin første check i 2009 på kr. 5.000 (til sammenligning vandt Astralis $3.647.750 i 2018 alene), og han har været med hele vejen og bygget både hold, nyhedssites, ligaer og turneringer op og revolutioneret esport, som nu er blevet mainstream med Danmark som absolut foregangsland. Hans foredrag giver et underholdende indblik i en spændende historie om hans vej i en branche, der de seneste 5 år har gennemgået ændringer som andre brancher har været livstider om – og også hvad andre brancher og organisationer kan lære om succes, samarbejde og opbygningen af et globalt brand i en ny verden, hvor forbrugerne er flygtige og bruger nye platforme.
  

Foredrag med Frederik Byskov


Astralis, BLAST og 20 år med Counter-Strike

Få historien om Frederik Byskovs 20 år med Counter-Strike - fra hobbyspiller til at blive verdens bedste. Et underholdende indblik i esport, en for mange lukket verden, med masser af anekdoter om verdens bedste spillere. Hør om en branche i rivende udvikling, når Frederik deler ud af hans omfattende viden og erfaring og giver et indblik i hans unikke rejse fra CRT-skærme i kælderlokaler til opbygningen af globale brands.
 

De unge flygter - nye indtægtskilder

Igennem en årrække har de traditionelle indtægts- og mediekilder været under pres. Nye generationer forbruger medier på en helt anden måde end vi traditionelt har været vant til. Frederik Byskov giver i dette foredrag et indblik i, hvordan fremtidens digitale forbrugere agerer, og hvordan man kan skabe nye revenue streams på baggrund af et kommercielt indblik i esporten, der er et foregangsområde inden for skabelse af nye indtægtskilder.
 

Præstation, motivation og samarbejde

Vi har i mange år kigget til sportens verden for læring omkring samarbejde, motivation og ikke mindst toppræstationer - både personligt, som teams og i organisationer. Frederik Byskov har med Astralis og sammen med RFRSH taget det bedste fra begge verdener og kombineret den strukturerede sportstilgang med behovet for at skulle præstere i op til 5 timer i træk til eksempelvis esportens Major-turneringer. Den moderne esportsspiller/-atlet er under ekstremt pres i lang tid og skal tage den rigtige splitsekundsbeslutning vitterligt flere gange i sekundet! Samtidig skal de kunne tænke strategisk, huske indøvede taktikker og have en fejlfri kommunikation for at kunne toppræstere. Heldigvis er det ikke helt så krævende på de fleste arbejdspladser, men vi kan lære en masse af tilgangen til dette, som kan gøre os til bedre kolleger og præstere bedre som team.

Booking af Frederik Byskov?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Frederik Byskov
Brian Holm
En af dansk cyklings helt store og mest populære. Hør om afsavn, stress, motivation, ledelse, doping, pressehåndtering og kræftsygdom.
Læs mere
Ian Marko Fog
Det er ok at fejle, indenfor de rammer vi har sat op - Tag din organisation fra nedrykning til slutspil
Læs mere
Thomas Rathsack
Forfatter og Jægersoldat
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk