70 27 50 97
70 27 50 97

Jan Gintberg

Foredragsholder og standup komikerJan Gintberg er en af Danmarks sjoveste mænd, og det skinner igennem når han holder foredrag - det er bestemt ikke kedeligt!

Jan er oprindeligt uddannet landmand med grønt bevis med mulighed for at overtage en middelstor svinebesætning i Nord-sjælland. Efter en del arbejdsrejser i Australien, New Zealand og USA forlod han det praktiske landbrug og gik efter forsknings-studiet på Veterinær & Landbohøjskolen på Frederiksberg.

Men revy, standup komik og radio-TV arbejde blev vejen væk fra den langsommelige agrare planlægning over i en verden præget af konstante krav til kreative processer og idé udvikling – som regel under betydeligt tidspres!

Jan arbejder i dag skiftevis med satiriske radio og tv formater, optræder med sine større teatershows med Big Time Paranoia fra 2007 som det seneste og stærkt anmelderroste show. Derudover skriver han bøger, holder foredrag og er en meget populær underholder ved firmaarrangementer.
 
 

Foredrag med Jan Gintberg

 

DET ER JO BARE ORD!

– men sådan kan du blive ved med at motivere andre

”Det må da altid være sjovt at gå på arbejde, når man er stand-up komiker”.
Svaret er ja (næsten da…)!

Men ifølge Jan Gintberg kan det ligeså godt være sjovt, hvis du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. Forskellen ligger i din evne til at give hverdagens udfordringer krydderi… Så er du klar til at give dine rutiner en ordentlig spand chili og kickstarte din motivation? Sug til dig, når Jan Gintberg åbner posen for, hvordan du fastholder din motivation med vedholdende brug af humor, mod og overraskelse!
  •     Brug humor og kreativitet aktivt og øg trivslen på arbejdspladsen
  •     Skab et miljø af ja-sigere med mod til at tænke ”ud af boksen”

Glæd dig til at opleve stand-up komikereren, som er meget mere end komiker… Især er han skarpsindig i forhold til, hvordan du bibeholder din motivation – uanset hvilket arbejdspres, du er under! Med visuelle og stærkt underholdende eksempler fra sin hverdag, giver Jan Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til, for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at du kan være idérig, motiverende og ikke mindst inspirerende for dine omgivelser.

Booking af Jan Gintberg


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk