70 27 50 97
70 27 50 97

Jan Sargent Larsen

Foredragsholder, powerspeaker, inspirator, motivatorJan er ikke bleg for at indrømme, at han er mere skæv end de fleste, og at han ikke giver en døjt for janteloven eller middelmådig tankegang. Og han er stolt af, at han falder lidt udenfor mængden med sin stærke tro på egen formåen, sin viljestyrke og sit store mod og drive.
HØJT TIL LOFTET!

Jan Sargent Larsen er uddannet pilot og anerkendt som erhvervslivets mest innovative PowerSpeaker. Med sin sprudlende, indlevende, energiske, engagerende, udfordrende, motiverende og banebrydende stil, får I langt mere end en traditionel taler eller foredragsholder. En IceBreaker og et kraftværk uden sidestykke, med nok energi til at forsyne alle i salen – om det er 10 eller 1.000 mennesker.

Jan tilbyder langt mere end kortvarige AHA-oplevelser og hjælper ledere og medarbejdere med at nedbryde de mentale barrierer, som typisk står i vejen for virksomheders forandringsprocesser, innovationsevne og handlekraft.Jan har udviklet Next Generation Teambuilding koncepterne Mission Euphoria og One Empire, der i dag anvendes af Maersk Training Center og HR organisationer i hele verden. Han har ligeledes udviklet salgs-og kommunikationsspillet Maximize, der ligeledes anvendes af MIcrosoft og andre internationalt anerkendte salgsorganisationer.
 
 

Foredrag med Jan Sargent Larsen

 

BOOST!

Når I har brug for en mental Redbull, så lad Jan sammensætte en PowerTalk, der passer til jeres udfordring netop nu!

Denne PowerTalk er nok Jans mest efterspurgte, fordi den med fordel kan gennemføres som opstart på en konference, lige efter frokost eller som en inspirerende afslutning, der får alle op af stolene og booster dagens budskaber.

FOKUS: Dét, I ønsker at BOOSTE!
 

Endnu bedre hverdag!

“Endnu bedre hverdag!” er et kæmpe energispark indeni med inspiration og værktøjer til at øge din arbejdsglæde og motivation i tider med konstante forandringer.

Alle forlader denne peptalk topmotiveret med ild indeni, i stedet for ild under dem. Og husk, du skaber enten glæde, når du kommer, eller når du går!

FOKUS: Arbejdsglæde, begejstring og forandringer
 

LederBOOST!

“Lead, follow or get the hell out of the way”, er første citat, og så tager det fart.

Et kæmpe lederBOOST, der med fordel kan gennemføres i forbindelse med et strategiseminar eller årskick-off, hvor ledelsen har brug for inspiration, energi og effektive værktøjer til at sikre hurtig(ere) implementering af den nye strategi.

FOKUS: Ledelse og implementering af forandringer
 

Vind eller forsvind!

Uanset tiderne er der altid nogen, der vinder og nogen, der taber.

Deltagerne forlader denne tankevækkende, provokerende og stærkt motiverende PowerTalk med følelsen af at løfte overliggeren med fokus på “Hvad er vigtigst, og hvad er muligt?”

If it is to be – it is up to me!

FOKUS: Salg, vækst og mentalitet
 

Good to Great!

Jim Collins ‘Good To Great’ tankegang på 1 – 2 timers tankevækkende og inspirerende PowerTalk. Hvad er det, der kendetegner virksomheder, der igen og igen er i stand til at forny sig og skabe succes – uanset tiderne?
  •     Hvad er I passionerede omkring?
  •     Hvad er I de bedste i verden til?
  •     Hvad er jeres Good to Great DNA?
FOKUS: Forandring, udvikling og vækst
 

#vielskerservice

Inspirerende, tankevækkende og sjov peptalk om at yde ***** service med både hjerte, hjerne og fødder. Du får sjældent mere end du giver, men næsten altid, hvad du har fortjent.
  •     Hvordan får vi alle til at brænde for at yde god service?
  •     Hvordan får vi vores kunder til at “elske” os ligeså meget som deres smartphone?
FOKUS: Service og kundeoplevelser
 

EUPHORIA – virksomhedsspil

Ønsker du at styrke vindermentaliteten og forandringsvilligheden hos dine medarbejdere så de både har mod på og lyst til at vinde og tør gå nye veje for at nå målet?

Med den nyudviklede virksomhedsevent EUPHORIA kan vi give dine medarbejdere en stærk fælles ”VI KAN – VI VIL OG VI TØR” oplevelse, og din virksomhed en vitamin indsprøjtning uden sammenligning!

EUPHORIA henvender sig til alle virksomheder, der anerkender at en strategi kan være nok så god, hvis medarbejderne ikke er motiverede, engagerede og har den energi der skal til for at gøre en forskel i hverdagen!

Teamaktiviteten EUPHORIA kan gennemføres fra 12 til 500 deltagere på én gang og er en iscenesættelse uden lige. Deltagerne inddeles i hold og konkurrerer i 3 timer for at skabe de bedste resultater sammen. Undervejs bliver de mødt med en lang række udfordringer, som stiller krav til holdets forandringsparathed, kommunikationsfærdigheder, evne til at håndtere stress og implementere deres vinderstrategi – VILJEN TIL AT VINDE!

Efter aktiviteten giver vi en tilbagemelding på aktiviteten med stærke paralleller til de udfordringer I står overfor i hverdagen. Tilbagemeldingen kan tage fra 30 min. til en hel dag afhængig af målet med aktiviteten/eventen.

Giv din næste kick-off eller personalemøde et gigantisk BOOST, eller brug EUPHORIA til at skabe ny energi i en forandringsproces.

WARNING!

EUPHORIA kan være skadelig overfor negativ energi og kan skabe en belastende euforisk stemning i lang tid efter aktiviteten.

Booking af Jan Sargent Larsen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk