70 27 50 97
70 27 50 97

Jens Romundstad

Fra "Biker Jens" til topledelse og kongelig CSR-hæder


Jens Romundstads fascinerende og ikke mindst imponerende historie rummer både spændende vinkler og konkrete værktøjer indenfor CSR, men også personlig og virksomhedsmæssig udvikling.
Jens Romundstad er Danmarkskendt som eventyreren og TV-personligheden Biker Jens. En kulørt fortid som står i stærk kontrast til Jens’ senere virke, som bestyrelsesmedlem og topleder i detailbranchen med ansvar for adskillige milliarder i omsætning og flere tusinde medarbejdere. Med HR-prisen og CSR-Æresprisen, der giver ret til at kalde sig “Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder”, har Jens sat en reel bæredygtig agenda og vist sin kunnen i krydsfeltet mellem mennesker og forretning.

Jens Romundstad har for alvor slået sit navn an indenfor CSR, Corporate Social Responsibility. Som modtager af både den prestigefulde CSR Peoples Prize og æresprisen Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder er Jens Romundstad måske Danmarks skarpeste til at få bl.a. handicappede og socialt udsatte til at blive en succes på arbejdsmarkedet, med gevinst for både medarbejder, kolleger, virksomheden og samfundet.

Hvordan lykkes man med at skabe glæde og solstrålehistorier i en benhård forretningsverden? Og hvordan er Jens Romundstad lykkedes med at foretage så markante karrieremæssige skift?

Jens er den fødte fortæller og formår med ærlighed, humor og alvor at spidde tendenser i tiden og hive det ofte højtflyvende visions- og ledelsessnak ned på jorden. En personlighed der rummer en toplederkarriere, en HD i Organisation, en fortid som rygmærke-biker, TV-vært, eventyrer og reality-kendis er garant for en anderledes spændende, og langt fra kedelig, vinkel.
 

Foredrag med Jens Romundstad

CSR: Ydre bæredygtighed kræver indre væredygtighed

Krav og forventninger til at erhvervslivet skal tage et større samfundsmæssigt ansvar er eksponentielt stigende. Både fra myndigheder, kunder og medarbejdere. I en tid hvor arbejdskraft er en mere og mere knap ressource, er virksomhedens evne til at nytænke lederroller og jobprofiler afgørende for at vinde i markedet. Global klimakrise og en ny, selvbevidst generation kalder på større fællesskaber, som virksomhederne ofte har svært ved at se sig selv i. Men det bør de. Og måske er det slet ikke så svært? Jens Romundstad taler indlevende om, hvordan ydre bæredygtighed kræver indre ”væredygtighed” og giver konkrete input til at styrke organisationens motivation for fællesskab, mangfoldighed og i det hele taget en rentabel CSR people agenda.
 

"Den lige vej"

Jens Romundstad evner den gode fortælling og vedkender sig åbent at have behov for også at underholde. Med ”Den lige vej” gives den ærlige historie om et usædvanligt karriereforløb med både om- og genveje, kredsende om iværksættertrang og lav impulskontrol. På mystisk vis sniger emner som personlig branding, team-samarbejde, ledelse, temperament, personlig udvikling og kommunikation sig ind i en anekdotisk form, der både tilgodeser faglighed og lattermuskler.

Booking af Jens Romundstad?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Jens Romundstad
Michael Andersen
HARVARD og INSEAD står der bl.a. på CV'et. Danmarks måske bedste foredrag om ledelse.
Læs mere
Mikkel Salling Holmgaard
Knivoverfaldsoffer der har revolutioneret genoptræningsindustrien
Læs mere
Nils Villemoes
Danmarks sjoveste foredrag om ledelse.
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk