70 27 50 97
70 27 50 97

Jesper Bergstrøm

Foredragsholder, motivator, salgstræner og kropssprogsekspertHvordan påvirker du mennesker med dit kropssprog? Og hvordan tolker du andres? Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog og nonverbale signaler, og på hans foredrag fortæller han, hvordan man gennem sit kropssprog skaber gode førstehåndsindtryk, relationer og købelyst.

Vidste du, at størstedelen af kommunikation er nonverbal? …at et førstehåndsindtryk skabes på under 7 sekunder? …at en berøring på under ét sekund skaber ærlighed og relationer mellem mennesker? …at 80% af beslutningen om nogen vil have noget med dig at gøre skabes i de første 3 minutter?

Jesper Bergstrøm er Danmarks førende kropssprogsekspert, der i sine foredrag sikkert guider jer gennem kropssprogets teori, praksis og ikke mindst konkrete værktøjer, man kan bruge med det samme. Han er kendt fra DRs ”Taler du kropssprog?”, hvor han sammen med Julie Rudbæk gør seerne klogere på kropssprog, og har desuden udgivet bogen "Smil dig glad" i samarbejde med Stine Buje. Jesper Bergstrøm er uddannet i USA af verdens førende kropssprogseksperter, der også træner FBI og CIA, og har specialiseret sig i, hvordan ens eget kropssprog kan påvirke andre og ikke mindst én selv positivt og derigennem skabe mere succes for sig selv og andre.
 
Jesper Bergstrøms hovedfokus er på den sunde kommunikationskultur, der er fundamentet for både arbejdsglæde, men også gode relationer både privat og på arbejdspladsen. Det skaber motiverede medarbejdere – og motiverede medarbejdere er resultatskabende medarbejdere. Foredragene er altid uformelle, underholdende og inddragende med konkrete brugbare redskaber – for som mennesker husker vi markant mere, når vi selv deltager aktivt!

 


Foredrag med Jesper Bergstrøm

En vinders kropssprog

Foredraget er vejen til en dybere forståelse for de signaler vi sender til hinanden, og hvordan de bliver modtaget. Med udgangspunkt i Jesper Bergstrøms enorme viden og passion for nonverbal kommunikation, får deltagerne praktisk indsigt i, hvordan de kan fremhæve deres bedste egenskaber på et splitsekund og efterlader et fantastisk og vedvarende førstehåndsindtryk, der er grundlaget for at skabe stærke frugtbare relationer. Foredraget giver dig enkle værktøjer til at præstere på dit højeste niveau og skabe glæde for dig selv og andre.
 

Taler du kropssprog?

Med udgangspunkt i det populære TV-program fra DR "Taler du kropssprog?" giver Jesper Bergstrøm en generel gennemgang og indføring i kropssprogets hemmeligheder. I får både indsigt i teorien bag teknikken, konkrete og ikke mindst underholdende eksempler på, hvordan kropssprog kan hjælpe og skade, og ikke mindst konkrete værktøjer, der kan tages i brug med det samme - både privat og jobbet. På baggrund af Jesper Bergstrøms enorme erfaring inden for kropssprog kan foredraget desuden tilpasses til at have et ekstra fokus på eksempelvis salg, eksamensangst eller noget helt tredje, der passer til netop jeres behov.
 

Arbejdsglæde og motivation

Foredraget er en peptalk med fokus på at knække dårlige vaner som brok og undskyldninger på arbejdspladsen og i stedet etablere grundstenen i et mere værdiskabende arbejdsmiljø. Det giver plads til at medarbejderne kan udfolde sig og blive mere selvstændigt tænkende, inspirerende og ikke mindst idérige - samtidig med at de arbejder effektivt ift. målsætningerne. Jesper Bergstrøm demonstrerer og instruerer i, hvordan man gennem enkle og brugbare teknikker kan skabe energi og glæde, så deltagerne kan gå direkte ud og gøre en forskel for dem selv og andre i organisationen.

Booking af Jesper Bergstrøm


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk