70 27 50 97
70 27 50 97

Jesper H. Bertelsen

Mental sundhed nu – og i fremtiden


Det er svært at forestille sig en bedre rejseguide på turen til mental sundhed. Jesper har nemlig selv gået vejen som patient, pårørende, medarbejder, leder, bestyrelsesformand, debattør, forfatter, virksomhedsejer og familiefar.
Jesper Hegelund Bertelsen, cand.scient.pol., diplomleder, virksomhedsejer og forfatter til romanen Et andet sind, hjælper i dag mennesker og organisationer til at frisætte sig fra psykiske barrierer og finde deres sande potentialer og kapaciteter. Når Jesper holder foredrag, workshops og specialkurser bruger han aktivt sine erfaringer som bl.a. kommunal centerchef og strategiudvikler på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, bestyrelsesformand, deltager på internationale lederuddannelser samt sin raskmelding fra bl.a. ADHD og to ud af de tre alvorligste psykiatriske diagnoser til at inspirere.

Hent flere billeder af Jesper ved at klikke her.
 

Foredrag med Jesper H. Bertelsen

 

Fra tabu til toppræstation (til virksomheder)

Gør dit hold stærkere – og tiltræk de medarbejdere du mangler

Find ud af hvordan du frigør ressourcer i den enkelte medarbejder – og imellem medarbejdere. Rekrutter profiler, som du ikke tidligere kiggede efter - skab trivsel og gør dit hold og virksomhed stærkere. Jesper blev selv nærmest dømt ude af arbejdsmarkedet, men han vendte i stedet egne mentale ubalancer til dobbelte kompetencer – og fandt de vigtigste ressourcer til egen karriere. Nu deler han ud af sine erfaringer som medarbejder, leder, virksomhedsejer og menneske.
 
Kom med på en konkret omsættelig, morsom og håbefuld rejse ind i fremtidens arbejdsmarked, hvor du også vil finde nøgler til at løse diversitets- og inklusionsdagsordenen. Du vil finde ud af, at det giver mening – også i forhold til din virksomheds bundlinje!
 
Baseret på Jesper H. Bertelsens selvbiografiske roman Et andet sind - del 1 (udgivet 2021) samt kommende fag- og debatbog.


Frisætteren (til alle)

Gør psykiske lidelser til et pitstop - i stedet for en holdeplads for livet

Alle har muligheden for at frisætte sig fra psykiske lidelser, og her får du inspiration til, hvordan du gør det socialt, sundhedsmæssigt, juridisk og økonomisk. Kom med på en tur mod mental sundhed med Jesper. Han har selv gået vejen som patient, pårørende, medarbejder, leder, debattør, forfatter, virksomhedsejer og familiefar. Du får fortællingen om Jespers rejse - fra i 2008 at få præsenteret alvorlige fremtidsudsigter til 13 år senere at blive erklæret rask fra alle diagnoser, hvoraf mange stadig opfattes som kroniske i Danmark. Men Jesper blev meget mere end sund. Han forstod, at det der skete for ham, ikke var sygdom. Han trodsede alle forudsigelser – og formåede at se store mentale ubalancer, som hans livs største wake-up call. I dag har han dokumentationen for, at hans liv også blev derefter.
 
Baseret på Jesper H. Bertelsens selvbiografiske roman Et andet sind - del 1 (udgivet 2021) samt kommende fag- og debatbog.


Forny diagnosesamfundet (til de mest innovative organisationer)

Find vores superkræfter

Nyeste forskning forudser, at 50-85% af befolkningen vil få en psykisk lidelse, hvis vi ikke ændrer perspektiv på mentale ubalancer. Find ud af, hvordan vi sætter en ny kurs for vores børn, os selv og vores samfundsøkonomi. Tilgange, der kan ændre vores fælles fremtid, er kun indarbejdet i det danske sundhedssystem i begrænset omfang. Faktisk benytter vi os stort set kun af én tilgang til mentale ubalancer, når vores offentlige system henviser mennesker i dag: Mentale ubalancer er en sygdom!
 
Men er de nu også det?
 
Ude i verden findes mindst tre andre grundlæggende forståelser af mentale ubalancer, som har et meget mere håbefuldt budskab.  Forskning viser, at det giver særdeles god mening personligt, relationelt og systemisk.

Få et kærligt og kritisk indspark til den igangværende debat om mental sundhed fra Jesper Hegelund Bertelsen - og få et indblik i arbejdet med fag- og debatbogen; Go Open-Minded – fra mental ubalance til potentiale

Booking af Jesper H. Bertelsen?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Jesper H. Bertelsen
Chris MacDonald
Helt nye foredrag fra Danmarks mest populære foredragsholder!
Læs mere
Christian Nielsen
Forfatter, tidligere politibetjent, 3 år med arbejdsrelateret PTSD og 6 år som erhvervsdykker ved Frømandskorpset.
Læs mere
Henrik Mathiasen
Danmarks Optimist #1 – Optimisme er en attitude til livet.
Læs mere
Jan Sargent Larsen
Mangler din afdeling eller virksomhed ny energi, ny begejstring og ny motivation? Så behøver du ikke lede længere! Det er her det sker.
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk