70 27 50 97
70 27 50 97

Jesper Lundorf

Foredragsholder, sikkerhedschef og tidl. livvagt for kongehusetJesper Lundorf er tidligere livvagt hos politiets efterretningstjeneste, hvor han bl.a. passede på både Dronningen og Kronprinsen (nu Kong Frederik). Vidste du fx, at det var Jesper som filmede Kronprinsen (nu Kong Frederik) under vandet i Japan eller trænede med ham til optagelsesprøverne til Frømandskorpset.
Jesper har rejst meget via sit arbejde, og han har trænet med nogle af verdens bedste eliteenheder inden for ledelse og sikkerhed. Jesper udgav i august 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager.

Jesper Lundorf er ligeledes i besiddelse af et særligt drive, innovation og engagement, når det kommer til at arbejde med andre mennesker. Han har arbejdet med kriminalpræventivt arbejde igennem SSP (samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning og Politi), hvor han dengang var en af pionererne inden for de såkaldte overlevelsesture med fortabte unge mennesker. Så har han uddannet politiet i brug af skydevåben, selvforsvar og taktik. Jesper har undervist på politiskolen i forbindelse med livvagtsuddannelse og aspirantkurser.

I en alder af 12 år startede Jesper Lundorf med at træne karate og har fortsat lige siden. Var på Team Danmark-holdet igennem de 18 år, han var tilknyttet det danske landshold. Han blev i en alder af kun 17 år udtaget til VM i Japan – I dag har Jesper oversat al sin erfaring til kompetencer, som han deler med ledere, livsnydere og mennesker i udvikling. Husk på at det eneste her i livet der er konstant – det er forandring.
 

 

Foredrag med Jesper Lundorf


Konferencier og ordstyrer

Jesper er flittig brugt ved især store IT-sikkerhed & sikkerhedskonferencer som konferencier. Han har den tekniske forståelse, indsigt i talerstoffet, politisk tæft, skarphed samt den kant, der skal til for at flytte et møde til en uforglemmelig oplevelse.
 

Følg Støvlerne

I 2017 deltog Jesper i Børneulykkesfondens ekspedition til toppen af Kilimanjaro, der også kaldes Afrikas tag. Kilimanjaro er 5.895 meter højt og turen derop førte igennem flere forskellige klimazoner med temperaturer fra -15 grader til 30 plusgrader! Turen stiller derfor kæmpe krav til ikke mindst udrustning og beklædning men også ens tilpasningsevner og ikke mindst højdesygen, der slår tilfældigt og nådesløst ned – noget man ikke kan træne sig til at undgå. Dette er beretningen om turen, sammenholdet, træningen, forberedelsen, forventningerne, det store klimaks, den indre rejse og dialog samt ikke mindst det efterfølgende vakuum der følger i kølvandet på sådan en sansemættet oplevelse.
 

Konflikthåndtering

Det tager kun få sekunder at starte en konflikt, men med lidt forebyggende arbejde, den fornødne indsigt og det personlige kendskab til egne ressourcer, så vil man være meget bedre klædt på til at afværge en nær forestående konflikt. Det handler ikke nødvendigvis om at lære at gå på “konflikttrappen” men mere om hvordan udnytter egen selvindsigt til sin egen fordel.
 

Livvagt

Jesper udgav i august 2008 bogen ”I Majestætens hemmelige tjeneste” en personlig beretning om vejen til at blive livvagt, om livet bag kulisserne, om overvejelserne og en dagligdag med døden som blind passager. Det er også en rejse i anekdoter, rejsedagbøger, den sjove historie, den alvorlige side samt de uforglemmelige oplevelser som et sådanne job også giver.
 

“Security / sikkerhed”

Sikkerhed er noget vi helst ikke taler om og kun nødigt, men så er det fordi der allerede ER sket noget. I sikkerhedsbranchen, der arbejder de fleste stort set altid en hændelse bagud. Man får budget og tilladelse når skaden ER sket, men hvorfor ikke løfte denne viden op til de der skal forstå den – således at man præventivt vil være i stand til at sikre og forsikre sig langt bedre og i sidste ende spare penge for firmaet. Det er jo ikke af ond vilje at man ikke får bevilliget sit sikkerhedsbudget – det er snarere fordi, at de der skal godkende det ikke forstår, hvad det er, de skal bruge det til. Så når vi taler sikkerhed, så handler det om at tale et sprog, som IKKE- sikkerhedsnørder kan forstå – hvilket er det som dette foredrag b.la handler om. Bliv klogere på hvordan du kommunikerer dette usexede budskab ud til både ledelse og medarbejdere – så at de føler sig godt klædt på.
 

Netværk / Networking

Prøv at kigge tilbage på din egen karriere. Vend dig om og kig på hvor mange mennesker, øjeblikke samt situationer, der gjorde en forskel for dig på din vej gennem livet. Der er et ord der altid popper op for de fleste mennesker og det er ordet “TILFÆLDIGHED”. Det er et ord, der lever rigtig godt i netværkssammenhæng – for der ved du aldrig helt hvad, der kan ske og meget sker tilfældigvis fordi du var der. Så hvorfor ikke opsøge tilfældighederne – hvilket er temaet for dette foredrag omkring at netværke samt blive den bedste version af sig selv.
 

Personlig gennemslagskraft

Jesper har igennem sit arbejde som b.la livvagt for Kronprinsen arbejdet meget med den personlige gennemslagskraft. Det at gå fra 0 – 100 i performance, at kunne løsrive den indre motivation, finde denne “særlige indre pinkode” der frigører de ekstra ressourcer. Jesper trænede bl.a med Kronprinsen (nu Kong Frederik) i forbindelse med Kronprinsens optagelse til Frømandskorpset. Det handler ikke så meget om styrke, muskler og hvor stærk du er, men mere om du har mentaliteten, viljen og evnen til at fortsætte når dit system fortæller dig at du aller mest har lyst til at stoppe. Det er faktorer vi alle er i besiddelse af, men som kun de få kender koden til. Foredraget er for alle der ønsker at finde denne kode til den indre skjulte ressource. Husk altid at give dig 100% i alt hvad du gør, med mindre at du er blod donor.

Booking af Jesper Lundorf


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk