70 27 50 97
70 27 50 97

Lars Liebst

Tidl. direktør i TivoliLars Liebst er kendt som Mr. Tivoli. Efter 24 år på posten som direktør trak han sig tilbage i 2020 og efterlod et Tivoli i topform!

Lars Liebst er kendt som Mr. Tivoli. Efter 24 år på posten som direktør trak han sig tilbage i 2020 og efterlod et Tivoli i topform! Udover at holde foredrag om ledelse, så bestrider han i dag en lang række bestyrelsesposter.Han sidder blandt andet som formand for Royal Arena, Schackenborg Slot, formand for regeringens genstartsteam for turisme og oplevelsesøkonomi og så er han senior rådgiver for Tishmanspeyer, New York samt medlem af Columbia University Advisory Board og I bestyrelsen for American Scandinavia Foundation m.m. Han har tilligere været formand for TV2 i en 11-årig periode samt formand for Kunstrådet. 

Gennem hele sin karriere har Lars Liebst beskæftiget sig med strategi og udvikling af virksomheder. Han har tillige rådgivet skiftende danske regeringer indenfor områderne turisme, kultur og oplevelsesøkonomi. Hertil underviser han i god ledelse på CBS bestyrelsesakademi og flere lignende uddannelsesinstitutioner.

Booking af Lars Liebst


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk