70 27 50 97
70 27 50 97

Lars Tvede

Iværksætter- og investorikonSuccessrig serieiværksætter, investor og forfatter.

Lars Tvede (f. 1957) er et godt eksempel på en polymat; en slags schweizerkniv, som kan en masse forskelligt. Mere konkret er han en successrig serieiværksætter, investor og forfatter. Han har har vundet Adam Smith prisen for sin samfundsdebat og indstillet til Fonsmark prisen for samme.

Erhvervsmæssigt har han stiftet eller medstiftet et dusin selskaber - primært inden for IT, investering og ejendomme.
Blandt hans seneste startups er den overmåde profitable venture fund Nordic Eye, futurismefirmaerne Supertrends og Supertrends Institute samt hedge fonden Atlas Global Macro.

Han har desuden udgivet 15 fagbøger, som tilsammen er trykt på 11 sprog og i over 60 oplag. Den seneste fra 2020 "Bobler, bullshit og børsfest" er Danmarks næstmest solgte business bog i 2020, og den blev trykt i 6 oplag på kun 4 måneder!

Lars optræder ofte i medier, hvor han primært taler om innovation, finansmarkeder, verdensøkonomien, fremtiden og politik.

 

Foredrag med Lars Tvede

Alle foredrag med Lars Tvede målrettes den enkelte kunde og er typisk fokuseret på vinklinger omkring innovation, investering og fremtiden.

Et eksempel på et foredrag kunne være:
Sortseere har i århundreder forudset kommende akut ressourcemangel, såsom hungersnød, udtømning af industrimetaller og energimangel. Men udviklingen har rent faktisk været stik modsat. Endda selvom befolkningstallet samtidig er eksploderet. For reelt set er verdens befolkning blevet rigere og bedre ernæret, samtidig med at realpriserne på ressourcer er faldet markant. Sker dette, fordi vi nu febrilsk presser de aller sidste resourcer ud af en forpint planet? Er vi på kanten af afgrunden – er festen snart forbi? Nej mener Lars Tvede. Det sker pga. enn forrygende, eksponentielt voksende Innovation.
I sin præsentation vil Lars Tvede forklare den enorme rolle, netop innovation har spillet de seneste århundreder, og han vil derefter give os nogle smagsprøver på de fantastiske konsekvenser, den kan få i resten af dette århundrede. Samtidig vil han lancere nogle initiativer for at forstå fremtiden bedre.

Booking af Lars Tvede


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk