70 27 50 97
70 27 50 97

Liselotte Lyngsø

FremtidsforskerLiselotte Lyngsø har en næsten magisk evne til at formidle mentale billeder, der får dig til at opleve fremtiden som den levende og foranderlige størrelse, den er. Samtidig inspirerer hun dig til at ville arbejde for nye fælles mål og ikke mindst: hun giver dig redskaberne til at nå dem.

Liselotte Lyngsø har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen kommer til at påvirke os og hvordan vi skal forberede os til den. Hun kan tale for ethvert publikum og sætte fut i selv de mest træge banditter. Hun bringer fremtiden helt tæt på og løfter jer op i helikopteren, så det suger i maven. Og tager jer i hånde, så I kommer helt ned på jorden igen.

Hun er en efterspurgt fremtidsforsker og foredragsholder verden rundt. Hun designer visionsprojekter for flere store globale virksomheder, hvor hun hjælper dem med at hoste fremtiden.

Liselotte er af finde på alverdens scener fra Næstved til New Zealand. Hun er udpeget til NMC Technology Outlook, er medlem af The Lifeboat Foundation – Safeguarding Humanity, Foresight editorial board , VL20 , MOL, Nordic Theme Parcs, i bestyrelsen af Specialisterne og er et stiftende medlem af the Global Future Forum.

I sit tidligere liv var Liselotte administrerende direktør for Fahrenheit 212 – The Ideas Company v. Saatchi & Saatchi. I 8 år var hun forskningsdirektør ved Instituttet for Fremtidsforskning og forud for det, var hun i Forward Studies Unit i Europa-Kommissionen, og inhouse fremtidsforsker hos IKEA.

For international keynotes please contact us at kontakt@strongmind.dk
 

Foredrag med Liselotte Lyngsø

 

Den hyperintelligente fremtid kommer arbejdslivet til gode

Vil kunstig intelligens vende alting på hovedet? HVordan får du det maksimale ud af din digitale tvilling? Får du brug for en AI-bodyguard? Hop ombord, når deb førende fremtidsforsker og Supertrends podcastvært Liselotte Lyngsø tager os med på en rejse til den nye verden. Hør hvad AI får af betydningfor fremtidens arbejdsplads. Om hvordan man konkurrerer med algoritmer. Og hvorfor det ike bare handler om hastighed. Men om præcision, rehumanisering, tankelæsning, kompas og feedback fitness. Kort sagt: Glæd dig til at træne din nysgerrighedsmuskel.
 

Arbejdsliv i en forandringstid

Fremtiden er på vej! Men hvordan er det lige den ser ud? Får vi et liv styret af ratings og chatbots eller vil vi efterspørge sund fornuft og ægte mennesker? Hvad betyder det for virksomhederne, at verden deles op i frelsere og syndere? Hvordan i alverden blev alder pludselig så vigtig igen? Er morgendagens attraktive virksomheder dem der gør hvad de siger og siger hvad de gør? Hvordan kan vi bruge det hybride arbejdsliv til at få alle med? Og hvad tager vi med os af nye vaner fra pandemien?
 
Glæd dig til at få inspirerende, skarpe og sjove visioner fra fremtidsforsker Liselotte Lyngsø. Hun fører dig med ind i ny verden præget af tabuer, hastighed, paradokser og nærhed. Hvor mobiliteten af ideer, varer og mennesker aldrig har været større. Og hvor, der alligevel aldrig har været så mange, der risikerer at sidde fast.
 
Jeres evne som beslutningstagere til at forstå og forme forandringer i morgen, om 5 år og om 10 år bliver kritisk for jeres succes. Naturligvis. Men den er først og fremmest afgørende for jeres evne til at gøre en positiv forskel for mennesker og samfund. Sammen med andre.
 
I løbet af foredraget får du:
•    Indblik i de nye spilleregler og trends for fremtidens arbejdsmarked  
•    Konkrete redskaber til selv at spotte trends og styrke din fremtidssans.  
•    Viden om hvilke kompetencer du ikke vidste du behøver.
 
Kort sagt: Glæd dig til at træne din nysgerrighedsmuskel!
 

Træn din fremtidssans

Fang de vigtigste trends - før det er for sent...Fremtiden kommer hurtigere og hurtigere. De sidste år har rystet mange i deres grundvold: Journalister, politikere, medier, finansverdenen, transportsektoren, turisme, fødevarebranchen, uddannelser og mange flere har mærket nye trends ramme hårdt - på godt og ondt. Men det er kun begyndelsen på en ny epoke, og den epoke kræver nye egenskaber.

Din fremtidssans væbner dig til en turbulent tid

Du vil kunne spotte de farlige trends i tide, og se alle de fantastiske muligheder før alle andre.
At arbejde med fremtiden skal være inspirerende og givende og ikke et tungt stressmoment - glæd dig til at få et underholdende og inspirerende ude-fra-ind perspektiv på jeres udfordringer og lær at omsætte det til nye koncepter og kompetencer.
 

Aftershocks and opportunities - Life in a post-pandemic society and beyond-

Huges transitions ahead - teamwork has never been more important!

We all have a futurist inside of us. What really matters is whether you can and will shape the future. Liselotte Lyngsø, world renowned Futurist will start by inspiring your futurist mindset by presenting 3 of the most important trends and one taboo shaping life in the aftermath of the pandemic.  She will then give you the techniques to date with the future yourself so that you may see opportunities and creative solutions where others see problems and challenges. It is about training your visionary muscles and translating your new-found knowledge into perspectives that create direction and value.  When developing the future, the most important competence is to stay curious. Look forward to being inspired!

For international keynotes please contact us at kontakt@strongmind.dk

Booking af Liselotte Lyngsø


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk