70 27 50 97
70 27 50 97

Louise Opprud Jakobsen

Innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker


Hvilke skillsets skal vi have i fremtiden? Lær af verdens meste innovative virksomheder.
Louise Opprud Jakobsen har rejst i Silicon Valley de sidste 9 år, lavet et hav af executive ture i området for blandt andet Google og United Arab Emirates Space Center. Hun har været Kreativ Chef i Innovation Lab i 8 år, og er i dag Creative Advisor i tænketanken DareDisrupt. Der er en bog på trapperne om kompetencesættet i det 21. Århundrede, som hun lige nu researcher og skriver sammen med det danske Tech-koryfæ Preben Mejer.

Med Louise er I garanteret et underholdende foredrag, der binder anekdoter fra verdens førende og mest innovative virksomheder sammen med den nyeste hjerneforskning i et foredrag, der både inspirerer og sender deltagerne hjem med ny og direkte brugbar viden.
 
Kunderne spænder bredt og har bl.a. inkluderet Novo Nordisk, Google, Hyper Island, LEGO, Weekendavisen, Radisson Blu, Roskilde Festival, Sony Mobile, VELUX, Oticon, McKinsey & Co., IDA, Gyldendal og MBR Space Center i Dubai.

Læs mere om Louise på hendes hjemmeside louiseopprudjakobsen.dk.
 

Foredrag med Louise Opprud Jakobsen

 

4-dages arbejdsuge

Hvad ville du gøre hvis du fik en ekstra dag forærende? Hvis du kunne klare alle dine arbejdsopgaver på 4 dage i stedet for i løbet af den sædvanlige arbejdsuge? Ville du holde fri, tage nogle kurser og dermed forblive relevant på arbejdsmarkedet eller ville du kaste dig over det innovationsprojekt, som du har haft liggende i skuffen i månedsvis? 
 
Ikke blot i Danmark men mange steder i verden er en 4-dages arbejdsuge et af de nyeste og allermest diskuterede emner på ledelsesagendaen. Hovedparten af de virksomheder, som har eksperimenteret med en 4-dages arbejdsuge melder ikke bare om lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere. De forbedrer også deres finansielle performance gennem øget produktivitet. Medarbejdere ser altså ud til at nå mere - når de får signifikant mindre tid til arbejde! Selvom en 4-dages arbejdsuge i mange af virksomhederne er udsprunget af et ønske om at være en attraktiv arbejdsplads, må selv de strammeste slips og stiveste jakkesæt altså kaste blikket imod regnskaberne hos frontløberne og tænke “Måske skulle vi i det mindste overveje....”.
 
I dette tankevækkende foredrag fortæller førende ekspert i nye arbejdsformer Louise Opprud Jakobsen hele baggrunden for en 4-dages arbejdsuge, og hvad nogle af de tidlige erfaringer er fra en lang række både danske og internationale firmaer. Og giver ikke mindst konkrete indspark til hvordan vi kommer til at arbejde i fremtiden som konsekvens af erfaringerne.
 

Verdens mest innovative virksomheder

Virksomheder der undlader at innovere, gør sig selv overflødige - sådan er dagens realitet, hvor gennemsnitslevealderen for en virksomhed er faldet fra 67 til blot  15 år. Så hvordan holder man sig relevant? Vi ser på spørgsmålet ved at tage på en rejse i gennem verdens mest innovative virksomheder - som Louise Opprud Jakobsen har besøgt og interviewet omkring netop dette spørgsmål, siden 2009. Foredraget giver et praksisorienteret kig på de fællestræk, karakteristika og erfaringer der kan omsættes i din virksomhed - baseret på
førstehåndserfaringer fra NASA, Stanford d.school, AirBnB, Google, IDEO, Pixar, Facebook, Singularity University og mange andre.

Forvent indsigt om ledelse, innovationsprocesser, fysiske rammer, kulturer, teamstrukturer, hjerneforskning og high performance og om de hands-on metoder der benyttes til hverdag hos organisationer der topper de kendte top 50- og 100 lister år efter år.
 
Foredraget er bygget op på 3 bærende kapitler:
 
1. ”The only constant is change” – om den nye digitale verden, om hvilke dynamikker man skal forstå for at kunne gå de nye krav i møde i de næste år.
 
2. DNA´en - om de træk der former kulturen i pioner virksomheder.
 
3. Toolboxen – om de metoder, redskaber og tænkemåder der præger verdens mest innovative virksomheder.
 

21st Century Skills & Mindset

Kunstig intelligens & automatisering vil skabe forandringer der får dampmaskinen og den industrielle æra til at blegne. Den nye verden kræver at virksomheder indstiller sig på et helt nyt mindset, en ny DNA og en anderledes måde at tænke på. Teknologiens accelererede udviklingshast gør at levetiden på teknologirelaterede kompetencer i dag er blot 4-5 år, mod den sidste æras 15-25 år. Samtidig med det, så svarede 67% af mere end 1200 CEOs i en global survey at de "ikke mente de havde kompetencerne til at holde sig konkurrencedygtige" i de næste 5 år.

Så hvad gør vi, for at holde os relevante?
 
Louise Opprud Jakobsen forfatter i efteråret 2017 begyndelsen på en bog og et kontinuum der omhandler de skills vi skal have i vores virksomheder og organisationer i de kommende år. Det begynder at tegne et billede, af nogle af de væsentligste kompetencer og af de karakteristika der gør sig gældende hos nogle af verdens mest innovative virksomheder. Forvent indsigt fra topforskere i ind- og udland, og interviews med erfaringer fra blandt andet Airbnb, Google, Pixar og mange flere frontløbende globale kometer.
 
 

Hjerneforskning, lykke & high performance

Hvorfor har verdens mest innovative virksomheder strategiske initiativer omkring glæde? - og hvad kan hjerneforskning fortælle os om sammenhængen mellem din glæde og din high-performance, innovationsevne og produktivitet? Nyeste fMRI-scanninger af hjernen giver os et banebrydende indblik i hjernens måde at operere på - med data begynder vi at forstå hvordan det er muligt at vi træner, former og strukturerer vores hjerner og vores glædesniveau, på synapseniveau.

Foredraget er en tour de force i nyeste forskning blandt andet fra Harvard og Stanford Universiteterne, interviews med Google´s Search Inside Yourself division og en professor i lykke. Vi tager et hands-on kig på metoderne, der kan omsætte forskningsresultaterne til en 300%s øgning af kreativiteten, et 37% højere salg og en 31%s stigning i produktiviteten i din virksomhed og hverdag.
 
Tags:
Strategier omkring glæde, trivsel, hjerneforskning
Fra virksomhedens til individets ansvar
Hvordan rewirer du din hjerne?
Hacking af motion, søvn, meditation

Booking af Louise Opprud Jakobsen?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Louise Opprud Jakobsen
Erick Thürmer
Den Spirituelle CEO - Medlem af Disruption Task Force Erhvervsministeriet
Læs mere
Henrik Byager
Foredrag med livsstilseksperten omkring Danmark og danskerne.
Læs mere
Preben Mejer
Preben fortæller levende og engageret i sine foredrag om den teknologiske udvikling og fremtiden.
Læs mere
Thomas Terney
Ekspert i Kunstig Intelligens, Digitalisering og Disruption samt forfatter til bestselleren "Kampen om fremtiden"
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk