70 27 50 97
70 27 50 97

Mads Christensen

Livsstilsekspert, forfatter og foredragsholderMads Christensen er en forrygende foredragsholder, som formår både at underholde, dem som vil underholdes og give værdifuld viden til dem, som ønsker at lære noget.

”Med mangeårig tjeneste som Officer i Den Kongelige Livgarde, 7 år med magasinet Euroman, en 22 årig karriere som mit eget produkt og 9 bogudgivelser, kan jeg se tilbage på et langt liv med mænd, mandeidentitet og mandeproblematikker som omdrejningsakse for mit virke.”

Kendt fra TV, Radio, utallige avisklummer og flittige bidrag til samfundsdebatten er Mads manden der med velvalgte ord kan vende en sag på hovedet, se den anden side af en mønt eller åbne betragterens øjne for en anden side af sagen end den gængse. Om det er klimadebatten, ungdomsangst og cykelhjelme, forbrugernes selvbedrag og dobbeltmoral eller det nye maskuline proletariat, så kan du være sikker på, at Mads kan udfordre dine perspektiver.

Bag Mads Christensens åbenbare facade i Radio og på TV, banker en stærk passion for forbrugerpsykologi og demografisk segmenteringsteori. Hvem er vi og hvorfor gør vi som vi gør? Det er for Mads, det store spørgsmål. Hans betragtninger kan derfra bredes ud over en bred vifte af emner: Samarbejde, trivsel, ledelse, forandring og mange andre arbejdsmæssige perspektiver. Det gode ved Mads er, at han lægger en ære i et stærkt formøde, hvor en skræddersyet plan for et givent foredrag orkestres i fællesskab.
 

Foredrag med Mads Christensen

Kursus i Kundeforståelse

En munter og aldeles gyselig rejse gennem den demografiske segmenteringsteoris mange faldgruber.

Hvem er vores kunder, hvor og hvordan kan vi møde vores kunder. De spørgsmål stiller alle brancher. Svarene får vi fra en skov af livsstilsanalysebureauer … og jeg læser dem alle sammen. Problemet er bare, at vi, borgerne, menneskene, kunderne…., lyver når vi bliver spurgt.

Vi siger børnene er vores første prioritet, men det er løgn, Vi siger vi er fitness-generationen, men det er løgn, Vi siger vi handler økologisk og går op i dyrevelfærd, men det er løgn, Vi taler om grøn omstilling, men forbruger skamløst videre.

Hvorfor lyver vi?

Hør Mads' forklaring. Verden, den politiske arena og analyserne er i konstant forandring, så det er Mads' foredrag selvfølgelig også.

Booking af Mads Christensen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk