70 27 50 97
70 27 50 97

Marianne Florman

Foredragsholder, OL-guldvinder – de jernhårde ladies


I 1990′erne havde Marianne travlt med at rejse verden rundt for at hente medaljer sammen med De Jernhårde Ladies. I det nye årtusinde har Marianne stort set lagt håndbolden på hylden og har lavet masser af TV på DR1, Sporten og sundhedsmagasinet Ha det godt. Hun har siden medalje høsten I 90’erne holdt flere end 1000 foredrag og kurser for erhvervslivet.
Marianne forfatter og medforfatter til en række bøger, og er fast klummeskribent I Hjemmet og Helse og nu også Hestemagasinet, da Marianne har udviklet en nyt Koncept “Vejen til hestens hjerte – og dit eget!”.

Mariannes foredrag er spændende og inspirerende og du kan ikke undgå at lade dig rive med. Med en god portion humor og selvironi holder hun blandt andet foredrag om at være menneske, team-spirit, samarbejde og motivation. Marianne vender tingene på hovedet når hun taler om emner som værdier, målsætninger og high performance. Hun angriber dem fra nye vinkler og beder tilhørerne om at sætte deres egen dagsorden i hverdagen.

Marianne har et særligt hjerte for at vi mennesker finder tilbage til os selv, finder balancen I vores liv både fysisk, psykisk og spirituelt, og hun afliver alle undskyldningerne for at blive I hamsterhjulet. Du er nødt til at bruge kræfter på at blive den bedste udgave af dig selv ellers knækker du halsen, siger Marianne som selv dyrker både meditation, yoga og så finder hun Nuets kraft sammen med sine heste.

Sammen med hestene har Marianne fundet en vej til at møde sig selv, bruge sin intuition, lytte, mærke og ikke mindst være leder uden at dominere.

Det kræver ikke kun mod, men også selvtillid, selvværd og blod, sved og tårer at finde din KRAFT til at være mennesker og til at finde din DRIVKRAFT til at leve i sund balance I en verden hvor hjulene kører meget stærkt – og til at lede sig selv og andre med hjertet!
 
 

Foredrag med Marianne Florman


At være MENNESKE

Vi lever i en tid hvor mulighederne er mange og det er på mange måder godt. Men det er også en udfordring for os mennesker hele tiden at skulle forholde sig til tusinde ting og hele tiden skulle vælge til og fra.

Derfor bliver mange mennesker enten passive eller frustreret, når de forsøger at finde ud af, hvad de selv har lyst til. Livet er ikke let, det kræver noget af os. Derfor er det vigtigt at vi mærker os selv og tager os selv alvorligt.

Nogen bruger alderen som sin bedste undskyldning for ikke at gøre det, som de drømmer om. Andre er mere spidsfindige i deres påfund af undskyldninger for ikke at gøre det, der gør dem glad!

Marianne afliver alle undskyldningerne og giver et bud på hvilke barrierer du skal bryde for at finde ind til dig selv og mærke din kraft! Marianne fortæller om, hvor vigtigt det er at gøre det, som giver mening for dig. Derfor er det også naturligt for Marianne, at fortælle om præstationsangsten i vores samfund og hvad den gjorde ved hende i sportens verden.

Det er så vigtigt at finde ud af, hvad der gør os glad – og det kan faktisk gøres meget enkelt! Marianne fortæller og fortæller, fortæller……..
 

Moti…… va´for noget?

De fleste ledere går på kurser for at lære hvordan de skal motivere deres medarbejdere. Men motivation handler ikke kun om, hvem der motiverer, og hvem der skal motiveres. Motivation handler i langt højere grad om engagement og indre mental styrke.

De fleste trænere, ledere og pædagoger vil sikkert nikke genkendende til en følelse af at skulle underholde. En ulige kamp mod gode og dårlige undskyldninger. Og Marianne tror ikke på at man kan motivere nogen, der ikke vil motiveres.

Underhund og overhund vil altid slås, så den store udfordring ligger altså i at finde ind til de faktorer, der gør at mennesker bliver i stand til at motivere sig selv. Det er alt for let at sige, at ting er kedelige og uinspirerende. Det er alt for let at sige at jeg er træt i dag.

Målsætninger
En af de vigtige faktorer til at opbygge en mental styrke er målsætninger. Marianne taler om, hvordan man kan tage fat om disse målsætninger, hvordan man fører dem ud i livet og hvilke faktorer der spiller ind, når man tror det hele kører på skinner!

Præstationsangst
Præstationsangst er en af årsagerne til at motivationen kan være lav. Mange af os har præstationsangsten inde under huden i hverdagen i større eller mindre grad, og angsten kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Marianne taler om præstationsangst udfra egne erfaringer. Hvordan håndterer vi angsten når den dukker op? Hvordan kommer angsten til udtryk? Hvad er årsagen? etc.


Team spirit – er det så dig eller mig der har ansvaret?

Når Marianne Florman holder foredrag om samarbejde er det vigtigt at foredraget er tilpasset tilhørernes behov. Ingen mennesker og ingen virksomheder er identiske. Derfor er det vigtigt at finde ind til de elementer, der er vigtige i den enkelte virksomhedskultur.

Når Marianne taler om at få grupper til at fungere, mener hun det er vigtigt i første omgang at fokusere på nogle få elementer. Mange faktorer er i spil når alle sejl sættes ind, og fokus på få elementer er ofte nok til at vende skuden i den rigtige – eller forkerte retning.

Her er beskrevet nogle af de fokus punkter, der er vigtige at tage fat på;

Målsætninger – et af tidens vigtigste redskaber. Men hvad nytter det at lave målsætninger, hvis man alligevel ikke når dem!!! Jeg giver mit bud på, hvordan vi skal forholde os til den svære snak om målsætninger, f.eks. individuelle målsætninger kontra fælles målsætninger.

Værdier – også et af tidens trend. Enhver moderne virksomhed eller forening med respekt for sig selv har gjort sig sit værdigrundlag klart og har formidlet det ud i organisationen. Men men men! Værdier er jo – som ordet siger i sig selv – værdiladet. Det vil sige, at vi ligger noget meget forskelligt i ordene – og det kan være årsagen til mange konflikter og vanskeligheder i samarbejdet.

Energi – Marianne har en forestilling om, at når mennesker er sammen, så udsender vi en energi der fylder andre mennesker op, og vi udsender en energi der tapper andre. Men det mærkelige er, at vi meget sjældent selv er vidende om, hvornår vi gør det ene eller det andet – Men vi tror vi ved det!!!!!!!!!!!!

Hierarki /roller – Til alle tider, når to eller flere mennesker er sammen, opstår der et hierarki. Og hvordan har du det så med et hierarki? Er du tilfreds med den rolle, du er blevet tildelt? Er du misundelig på en anden fordi han/hun fik det job du havde udset dig? Hvilken rolle indtager du når du befinder dig i en gruppe?

Dette er nogle af de emner der er vigtige at tage op når samarbejde er på dagsorden. Har din virksomhed, forening eller organisation nogle anderledes problematikker, så vil Florman i samråd med Jer tilpasse foredraget.
 

Sporten er kort – Livet er langt!

Idræt behøver ikke bare være daglig træning og rutine. Idrætten kan også være en inspirationskilde til at lære at leve livet på en anden måde.

Idrætslivet berører nemlig alle livets øvrige facetter, så idrætslivet er faktisk et “lille liv i livet”, hvor man kan boltre sig og øve sig, uden det koster så meget.

I idrætten skal man ofte:
  •     bryde nogle grænser
  •     overvinde sine kriser
  •     acceptere sin præstationsangst
  •     finde nogle fælles mål
  •     gå efter egne mål
  •     indordne sig under nogle givne rammer
  •     samarbejde
  •     løse konflikter
Idrætten har meget andet at byde på end sure sokker og ømme muskler. Man kan bruge det hele i ens arbejdsliv og øvrige liv.
 

Vejen til hestens hjerte – og dit eget!

Hesten er ikke bare et dyr man kan sætte sig op at ride på. Hesten er et levende væsen der lærer os om at være til stede I nuet. Den lærer os om at være opmærksom på vores personlige rum og grænser. Den lærer os om vores kropssprog og vores energi. Den lærer os at finde fokus og at være målrettet uden at være fokuseret på målet.

Hesten er vores spejl, fordi den reflekterer alle vores følelser, vores ridser og skrammer i lakken, og vi kan ved at være sammen med hesten blive opmærksomme på hvad de skrammer gør ved os selv og hvad de gør ved andre mennesker og dyr. Ved at lære hvordan hesten er I verden, og hvordan den kommunikerer, kan du når du leger med hesten opdage nye sider af dig. Når du lærer at kommunikere fra en ren intention, med kontakt til dig selv, så bevæger du dig på vejen til både hestens – og dit eget hjerte!
 

Ledelse med hjertet!

Vores samfund kræver en ny type leder, som ved hvordan man leder andre gennem sig selv. Den nye leder skal altså besidde selvindsigt, balance, integritet, indfølingsevne. Lederen skal være I besiddelse af en slags indre kompas, der er en essens af erfaringer og værdier kombineret med retningssans. Steen Hildebrandt kalder det ledelse med hjertet.

Hesten er et fantastisk til at lære os hvordan vi er som ledere, fordi den giver en ufiltreret feedback på adfærd og kropssprog. Hesten fornemmer om man tror på sig selv eller om man tror på sin ide. Hesten er temmelig ligeglad med titler, det der tæller er om du kan være autentisk, tilstede og kommunikere med klare intentioner. Hesten reagerer på det som rører sig inde i dig, den er vores spejl!

Hesten er deruover eminent til at lære os færdigheder der gør at vi kan lede med hjertet.

Booking af Marianne Florman?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Marianne Florman
Birgitte Nymann
Super friske foredrag om sundhed og stresshåndtering. Motivation for alle uanset “niveau”.
Læs mere
Charlotte Bircow
Inspirerende, humoristiske og tankevækkende foredrag fra Charlotte Bircow om motivation, sundhed, arbejdsglæde, forandring og succes.
Læs mere
Gitte Koldtoft
Det skal være sjovt at gå på arbejde! Op med arbejdsglæden.
Læs mere
Rasmus Bagger
Rasmus’ filosofi går i alt sin enkelthed ud på at inspirere mennesker til at gå efter deres største drømme – og ikke kun det som de tror er opnåeligt – samt udleve deres fulde potentiale.
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk