70 27 50 97
70 27 50 97

Marianne Levinsen

Foredragsholder og fremtidsforsker



Marianne Levinsen er nysgerrig på fremtiden og på at udfordre andre på at blive klogere på fremtiden og ikke mindst påvirke deres egen fremtid. Denne nysgerrig kombineret med viljen til at ville påvirke samfundet, virksomheder og mennesker er drivkraften i hendes arbejde.

Marianne Levinsen er en sjov, skarp og humoristisk foredragsholder, som de sidste mange år har holdt 60 til 70 foredrag årligt for ansatte, virksomheder, bestyrelser og organisationer i alle brancher og sektorer i Danmark og de andre nordiske lande. Hun er kendt for målrettede og tilpassede foredrag, som passer til deltagere og den aktuelle sammenhæng.

Marianne Levinsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus universitet i 1992. Hun har været på Studieophold på Institut Détudes Politiques de Paris i 1988 samt på Stanford University i 1989.
Før hun kastede sig over fremtidsforskning arbejdede Marianne bl.a. i centraladministrationen og i en interesseorganisation inden hun efter 6 år som leder i en statslig organisation, kastede sig over fremtiden og foredrag. Udover foredrag har Marianne Levinsen de sidste mange år været projektleder på analyser og projekter om bosætning, bolig, uddannelse, forbrug, byudvikling, sundhed og arbejdsmarked.

Marianne Levinsen blev som den første kvindelige fremtidsforsker optaget i Kraks blå bog i 2009.

Marianne Levinsen er forfatter til bogen ”2020 – forbrugere, detailhandel og byer i fremtiden ” og medforfatter til bogen ” Børn, Unge og forældres møde med Sundhedsvæsenet ” fra 2014.  Hun er bestyrelsesmedlem for Aarhus Tech samt skribent i bl.a. i Jyllandspostens magasin ”Erhverv og Økonomi ”.

Hun blev bedt om at skrive et bidrag til produktivitetskommissionen og er i øvrigt forfatter til en lang række artikler til bl.a. Dansk HR, TID & TENDENSER og faglige organisationer  og bruges jævnligt af  dagblade og fagblade som ekspert indenfor en lang række områder herunder arbejdsmarked, sundhed, IT-teknologi, detailhandel, forbrug, globalisering mv. Hun var desuden med til at interviewe danskere fra 14 til 91 år om deres liv, forbrug, sundhed, arbejde og drømme og er pt. i gang med en bog om de mange generationer i det danske samfund.
 
 

Foredrag med Marianne Levinsen


Eksempler på foredrag med Marianne Levinsen:

Fremtidens arbejdsmarked og kompetencer
Fremtidens verden, virksomheder og udfordringer
Fremtidens mega-trends og udfordringer for virksomheder, arbejdsmarked og samfund
Fremtidens sundhedsvæsen og patienter
Fremtidens detailhandel, forbrug og forbrugere
Fremtidens arbejdsplads, motivation, generation og udfordringer
It og ny teknologis betydning for samfund, virksomheder og mennesker
Børn, unge og kompetencer i fremtidens samfund
De digitale indfødte – uddannelse og arbejde
Ledelse i en kompleks verden

Og mange flere skræddersyet til dit behov.

Booking af Marianne Levinsen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk