70 27 50 97
70 27 50 97

Michael Andersen

Ledelses guru


Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelsesguru. Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande og er er uddannet fra HARVARD og INSEAD og har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer. Michael har en særlig fokus på ledelse og mennesket i den forretningsstrategiske kontekst.
Michael Andersen er en af Danmarks førende ledelseseksperter, men det gør ham ikke til en tør kiks. Tværtimod! Michael er top underholdende.
Han har sin baggrund på plads med bl.a. 10 år i Forsvaret og en fortid som Koncerndirektør HR i Bunker Holding A/S (omsatte for DKK 67 mia i 2013). Michael er uddannet fra nogle af verdens fineste og førende universiteter: HARVARD og INSEAD. Til dagligt arbejder Michael Andersen som ekstern lektor og advisor i klinisk ledelses- og organisationspsykologi.

Michael Andersen har i de sidste mange år arbejdet med udviklingen af ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse, og udgav i foråret 2015 bogen Compassionfokuseret ledelse – bundlinje gennem selvledelse og medfølelse. Resultaterne af Michael Andersens arbejde har været fantastiske og resulteret i at ministre og internationale topchefer har indviteret Michael Andersen indenfor.
 
Udover sit arbejde med kliniske ledelses og organisationspsykologi er Michael Andersen uddannet i Forensic Emotion Awareness, og har arbejdet en del med profilanalyser, afhøring/interviewteknik, micro ekspressions og kropssprog.
 
Som foredragsholder er Michael Andersen bragende underholdende. Han kan med sin tunge faglighed og sin ydmyg selvironiske lune, formidle et kompliceret stof på en inspirerende måde, hvor tilskuerne både griner, reflekterer og tager læring.  

 Foredrag med Michael Andersen

 

High Performance – En ledelsesmæssig sovepude

Ledelsen ønsker high performance værktøjer og målinger, så de kan sikre high performance. Men det er en ledelsesmæssig sovepude og et selvbedrag. I virkeligheden sikrer de blot et højt bundniveau, og mister den reelt mulige performance. Udfordringerne med den traditionelle tanke om High Performance er meget større end vi går og tror, og følgevirkningerne kan være katastrofale, tænk på OW bunker, KODAK og Nordisk Fjer.

Med afsæt i hjerneforskningen og den kliniske psykologi giver Michael Andersen, den traditionelle high performance en bredside med på vejen og lader tanken om spændende alternativer blomstre.
 

5 gode råd til at mestre trivsel på job og privat!

Siden år 2000 har Michael Andersen arbejdet som personlig psykologisk rådgivning af Topchefer, High Performers samt prisvindende skuespillere og musikere i hele verden. Med uddannelser fra HARVARD og INSEAD samt trænet af Professor Paul Gilbert og Professor Paul Ekman, er Michael Andersen blandt de mest eftertragtede sparringspartnere.

I dette foredrag løfter Michael Andersen, på underholdende vis, sløret for de hemmeligheder, der understøtter den personlige trivsel i en hektisk hverdag.

Stress og mistrivsel fylder meget i mange menneskers sind og koster årligt samfundet 27 mia. kroner. Michael Andersen tager i dette foredrag kampen op imod de store trends og indsatster på stress og trivselsområdet. “Det er evident at den positive psykologis selvhjælpskurser og erhvervslivets fokus på trivsel har slået fejl!” Citat Michael Andersen.

Michael Andersens erfaring er, at vi ikke skal undertrykke eller tilsidesætte de følelser, som kommer forbi os i vores liv. Vi skal acceptere dem, forstå dem og sikre, de ikke bliver handlingsanvisende for de valg, vi træffer i livet. Derfor er Michael Andersens foredrag “5 gode råd til at mestre trivsel på job og privat” bygget op omkring indsigt i de psykologiske dynamikker, der sker i os selv, i relation til os selv og andre.

 

Compassionfokuseret Ledelse – bundlinje gennem selvledelse og medfølelse

Michael Andersen er teoretikeren bag ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse og forfatter til bogen med samme navn. Den historiske ledelseslitteratur har i mere end 100 år haft fokus på virksomhedens behov for at skabe resultater. Mens universitetsprofessorer fra de fineste universiteter har høstet ros og anderkendelse, for deres påståede ledelsesteoretiske mesterværker, har bivirkningerne være katastrofale.

I den Compassionfokuseret Ledelsesfilosofi bliver der gjort op med de uhensigtsmæssige ledelsesteorier og sat fokus på det, som virkelig giver værdi. Med afsæt i hjerneforskningen og den kliniske psykologi bliver begreber som tilknytning, selvbillede, affektregulering, lyst og behov sat i et ledelsesmæssigt perspektiv. Michael Andersen flytter den traditionelle ledelsesfilosofiske tanke fra ønsket ledelsesadfærd til intrapsykisk betinget ledelsesadfærd.

Om foredraget siger Michael Andersen ”min hensigt med foredraget er som sådan ikke at forarge eller provokere, jeg vil bare gerne skabe bevidsthed om de fordærvede ledelsesteorier som vi styrer vores virksomheder efter”
 

Sandheden om samarbejde (hvis samarbejdet har brug for at virke)

At samarbejde er forventet på enhver arbejdsplads, det ved vi alle. Men de færreste ved hvad et samarbejde egentlig indeholder.

De færreste ved, at nysgerrighed er samarbejdets vigtigste ingrediens og de færreste ved, at oprigtig nysgerrighed er en af menneskets sværeste discipliner. Når det kun er de færreste, der ved det, er det fordi, det er de færreste der har været oprigtigt nysgerrig. Det skyldes ikke manglende lyst, men en manglende indsigt i hvad det kræver at være nysgerrig.

De fleste mennesker er lykkeligt uvidende om hvad samarbejde i virkeligheden kræver. Netop den uvidenhed gør mange mennesker i stand til at give rigtig dårlige råd om samarbejde, og ofte gives disse råd i samarbejdsrelationer man selv indgår i. Men selvom det er et rigtigt dårligt råd, er det givet med en god intention. Så hvordan får organisationer et godt samarbejde op at stå, og hvordan bliver samarbejdsrelationerne frugtbare?

Det giver Michael Andersen svaret på i foredraget Sandheden om samarbejde.

Booking af Michael Andersen?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Michael Andersen
Henrik Mathiasen
Danmarks Optimist #1 – Optimisme er en attitude til livet.
Læs mere
Michael Sjøberg
Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspert
Læs mere
Nils Villemoes
Danmarks sjoveste foredrag om ledelse.
Læs mere
Teddy Jeppesen
Mød manden bag Europas bedste offentlige arbejdsplads. Fokus på arbejdsglæde, motivation og toppræstationer.
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk