70 27 50 97
70 27 50 97

Michael Bach Henriksen 

Ekspert i dansk kulturliv samt amerikansk politikSom kulturredaktør på Kristeligt Dagblad har han skrevet over 1000 artikler om især dansk kulturliv og amerikansk politik, og har skrevet og bidraget til 10 bøger om emner som USA’s kultur, Jerusalems historie, Europas krise og dansk kulturhistorie.
Michael Bach Henriksen har mange års erfaring indenfor dansk journalistik og er en efterspurgt foredragsholder og ordstyrer over hele landet.

Som kulturredaktør på Kristeligt Dagblad har han skrevet over 1000 artikler om især dansk kulturliv og amerikansk politik, og har skrevet og bidraget til 10 bøger om emner som USA’s kultur, Jerusalems historie, Europas krise og dansk kulturhistorie.

Michael Bach har gennem årene rejst i USA, Europa og Mellemøsten, og mødt og interviewet en række af verdens største nulevende forfattere, blandt andet til bogen ”Håb og handling i en kriseramt verden. Eksistentielle samtaler med 16 internationale forfattere og tænkere” (sm. m. Bjørg Tulinius).


Foredrag med Michael Bach Henriksen

Hvor finder vi håb? De store forfattere om vores tid


Vi lever i en rådvild tid. Politisk såvel som personligt. På det politiske plan er der opbrud fra de gamle fasttømrede positioner. Fremtiden for den liberale verdensorden, der har hersket siden afslutningen på Anden Verdenskrig, er usikker, og institutioner står for fald. På det personlige plan er der også opbrud og usikkerhed. Psykiatere og præster møder dagligt folk med ondt i sjælen, der bebrejder sig selv, at de ikke lever op til egne idealer. Men er der veje ud af håbløsheden? Ja!

På baggrund af bøgerne “Mellem frygt og håb” og “Håb og handling i en kriseramt verden” handler foredraget om vor tids store kriser. Med hjælp fra tidens mest interessante internationale forfattere og Michael Bach Henriksens møder med dem viser han og de en vej ud af det aktuelle morads.


Forstå USA netop nu

Bliver Donald Trump præsident igen? Hvem skal efterfølge Joe Biden? Og bliver kulturkløfterne internt i USA endnu større efter det kommende præsidentvalg? Verdens øjne er rettet mod Washington frem mod valget, og alle taler om kriser: øget fattigdom, løbsk racisme og total politisk nedsmeltning. Men er krisefortællingen nu hele sandheden om USA? Findes der ikke tegn på håb i “Guds eget land”? Jo, der gør.


Baseret på bogen “USA i det 20. århundrede” (Gyldendal), talrige rejser i landet og interview med fremtrædende amerikanske kulturpersonligheder tager foredraget temperaturen på nutidens USA. Alle sten i den aktuelle valgkamp bliver vendt så tilhørerne bliver klædt på til at forstå, hvad der rører sig i USA netop nu. Kompetent ordstyrer med blik for alle

Ordstyrer og konferencier Michael Bach Henriksen er en rutineret ordstyrer ved foredrag, konferencer og paneldebatter på både dansk og engelsk. Journalistisk skarphed og et glimt i øjet går hånd i hånd, så både tilhørere og oplægsholdere føler sig set og beriget. Uanset om værten og rammen er en højskole, et ministerium eller det private erhvervsliv, går alle opløftede og klogere hjem.

Booking af Michael Bach Henriksen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk