70 27 50 97
70 27 50 97

Michael Kristiansen

Kommunikationsrådgiver, tv-vært og tidligere spindoktorMichael Kristiansen bliver ofte benyttet som foredragsholder inden for kommunikation, politik og medier. Hans foredrag er aktuelle, skarpe og underholdende og bygger på hans store indsigt i det politiske embede og mediernes verden.

Til daglig rådgiver Michael Kristiansen en række af Danmarks førende virksomheder, organisationer og erhvervsfolk i Public Affairs. Michael Kristiansen holder også foredrag med sin medvært Peter Mogensen fra tv-programmet ’Tirsdagsanalysen’ på TV2 News.

Som foredragsholder giver Michael Kristiansen sit publikum indsigt i det politiske landskab og tager temperaturen på de aktuelle aktører i det danske erhvervsliv og på Christiansborg – helt uden filter.

I mere end 25 år har Michael Kristiansen fulgt den politiske dagsorden på tætteste hold. Først i embedet som journalist og redaktør på Politiken og Berlingske Tidende og senere som pressechef og særlig rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Michael Kristiansen er medforfatter til en række politiske biografier om blandt andre tidligere statsminister Poul Schlüter og tidligere udenrigsminister Niels Helveg Petersen. Han har også instrueret dokumentarfilmen ’Kandidaterne’ om valgkampen i 1998 mellem Poul Nyrup Rasmussen og Uffe Ellemann-Jensen.

Til daglig driver Michael Kristiansen sit eget kommunikationsbureau, der udøver strategisk kommunikationsrådgivning til virksomheder, organisationer og erhvervsfolk inden for Public Affairs og corporate communication. Michael Kristiansen er desuden kommentator på tv-programmet ’Tirsdagsanalysen’ på TV2 News sammen med Peter Mogensen.

 


Foredrag med Michael Kristiansen

 

Dansk politik – Her og nu

Michael Kristiansen tager temperaturen på den aktuelle situation i dansk politik og ser på, hvordan det står til i de enkelte partier og hos frontfigurerne her og nu. Her kommer han også ind på fremtidsudsigterne. Foredraget bliver krydret med anekdoter fra gangene på Christiansborg, og Michael Kristiansens egne oplevelser og erfaringer fra sin tid som spindoktor for Anders Fogh Rasmussen.
 

Hvad der ikke kan forklares – kan ikke forsvares

Et foredrag om aktørerne i vores moderne medieverden – både de succesfulde og de mindre succesfulde. Med afsæt i egne erfaringer fra mere end 25 år som journalist, spindoktor og rådgiver fortæller Michael Kristiansen om, hvad der gør politikere, direktører, organisationer, foreninger og alle mulige andre til enten vindere eller tabere i mediehavet.
 

25 år med politik og medier

I løbet af sin karriere har Michael Kristiansen været meget tæt på de politiske beslutningsprocesser. Først som journalist og redaktør på Weekendavisen, Berlingske og Politiken og senere som særlig rådgiver for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Michael har gennem de seneste 25 år taget del i den politiske scene og har bl.a. instrueret dokumentarfilmen ‘Kandidaterne’ om valgkampen i 1998 mellem Poul Nyrup Rasmussen (S) og Uffe Ellemann-Jensen (V). I dette foredrag giver Michael et indblik i sit virke fra begge sider af forhandlingsbordet og fortæller om spændende oplevelser fra sit liv.
 

Nutidens store, politiske dilemmaer

Kan den danske model for arbejdsmarkedet overleve i den form, vi kender den i dag? Hvad med sundhedspolitikken og det repræsentative demokrati? Skal man støtte EU-projektet eller komme ud i en fart? I kølvandet på Brexit sætter Michael Kristiansen fokus på nutidens store politiske dilemma. Intet hviler længere på sikker grund, og alt er til debat.
 

Public Affairs og Policy Making

Hvordan påvirker man de politiske beslutningsprocesser, og hvad er effektiv interessevaretagelse? Hvordan påvirker man den offentlige og politiske dagsorden gennem strategisk kommunikation? I dette foredrag giver Michael Kristiansen et indblik i sit daglige virke i rollen som kommunikationsrådgiver og deler ud af tips og tricks fra sin erfaring på begge sider af Christiansborgs mure.


Ordstyrer    

Michael Kristiansen er en professionel ordstyrer og konferencier. Han bliver ofte benyttet af virksomheder og organisationer til at moderere paneldebatter eller skabe en rød tråd ved konferencer.

Booking af Michael Kristiansen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk