70 27 50 97
70 27 50 97

Michael Sjøberg

Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspertHvordan spotter jeg løgneren? Og hvad skal jeg kigge efter, når jeg sidder ved forhandlingsbordet og godt vil sikre mig, at modparten ikke bluffer? Michael Sjøberg har måtte bruge kropssprogsanalyse og løgndetektion i livstruende situationer – og lærer jer med sit foredrag, hvordan I kan bruge de samme værktøjer i praksis - også selvom I ikke forhandler om gidsler, men bare vil have et bedre samarbejde og færre siloer i virksomheden. Et seriøst emne leveret på både underholdende og ikke mindst engagerende vis!

Michael Sjøberg er tidligere efterretningsofficer og har siden 1999 beskæftiget sig med krisehåndtering og aflæsning af kropssprog. Han er kaptajn af reserven og kandidat i statskundskab med speciale i kompleks risikostyring, krisekommunikation og strategisk håndtering af højt profilerede gidseltagninger. Han har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han blandt andet har undervist instruktører og efterretningsfolk i interviewteknik og kropssprogsanalyse.
 
Han er som en af de eneste i Danmark uddannet gidselforhandler ved New Scotland Yard og Critical Incident Stress Debriefer af ICISF i Maryland, USA. Michael har de seneste 15 år uddannet medarbejdere i en lang række private og offentlige organisationer i interviewteknik, kildehåndtering og kropssprogsanalyse, herunder hos en række af landets førende advokatkontorer, flere statslige tilsynsmyndigheder samt Domstolsstyrelsen.
  

Foredrag med Michael Sjøberg


Ukraine: Krig i det 21. århundrede

Hvad foregår der egentlig i Ukraine? HVorfor invaderede Rusland? HVordan er krigen på samme tid gammeldags og helt nyskabende? Og hvem vinder egentlig?

Michael Sjøberg er efterretningsofficer og sprogofficer i russisk og har i mere end 20 år beskæftiget sig indgående med Rusland og Ukraine og landenes sikkerhedspolitik.

I starten af krigen var han dybt involveret i evakueringen af flere familier og håndteringen af en række af de cyberangreb mos Vesten, som russiske grupper stod bag.


Lyver du? Sådan spotter du løgneren

Når hjernen lyver, afslører kroppen os. Det gælder, når der er tale om en lodret løgn - men det gælder også, når du rammer et ømt punkt hos din modpart på den anden side af mødebordet.
 
Når hjernen konstruerer løgne, opfører menneskets krop og talesprog sig anderledes, end når vi blot husker og genfortæller et minde. Du kan lære at se, høre og analysere de afslørende signaler, så du bliver bedre til at gennemskue, når du kun hører udsnit af sandheden.
 
Foredraget gør jer klogere på andre menneskers adfærd:
  • Du finder ud af, hvordan du anvender kropssprogsanalyse i praksis.
  • Du lærer at gennemskue motiver og løgne i hverdagen - og hvilke spørgsmål, du kan anvende, hvis du vil tættere på sandheden (også uden at ødelægge jeres relation)
  • Du finder ud af, hvordan du kan bruge den viden til din egen fordel
Du får teorien om, hvorfor kroppen afslører, når vi ikke tror på os selv. Og du får masser af konkrete praktiske eksempler, der kobles til teorien, så det bliver lettere at bruge for dig fremover.

 

Kropssprog i praksis

Er forhandling eller kundemøder en del af jeres hverdag? ”Kropssprog i praksis” er foredraget, der lærer jer at læse andres kropssprog og samtidig booste jeres eget.
  • Vil I helst opdage uglerne i mosen hurtigst muligt?
  • Har I det også sådan, at viden er penge?
  • Og er du ivrigt efter at få overtaget i forhandlingssituationer?
På foredraget lærer I blandt andet at
  • læse og analysere andres kropssprog i praksis
  • kvalificere mavefornemmelsen – så du ved, hvor du skal bore dybere
  • tilpasse dit eget kropssprog i situationer, hvor du er under pres

Booking af Michael Sjøberg


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk