70 27 50 97
70 27 50 97

Mikael Kamber

Foredragsholder og studievært


Med bøgerne "SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD?", "3 gode ting", "Vi er bedst, når vi er glade" og "STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder" har den folkekære studievært Mikael Kamber etableret sig som en af danskernes foretrukne foredragsholdere, når fokus er på arbejdsglæde.

Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2 og har en fortid som topleder både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR. Han har gennem de senere år holdt flere hundrede foredrag om arbejdsglæde, trivsel, ledelse og kommunikation. Det har gjort ham til en af de bedste til at skræddersy sine foredrag, så de passer til den specifikke situation og jeres behov. En ting er sikkert – det er altid underholdende!

Alle Mikael Kambers foredrag tager udgangspunkt i dokumenteret forskning og hans bøger "3 gode ting", ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade”, hvor han bl.a. dækker emnerne:

 • Arbejdsglæde - hvordan opstår den?
 • Livsglæde - et tilfælde eller et valg?
 • Styrker og svagheder – hvad er den bedste investering?
 • Styrkebaseret ledelse – hvordan gør man?
 • Ledelse – hvordan kan man skabe engagement, der smitter?
 • Kommunikation – hvordan kommunikerer man både konstruktivt og klart?
 • Mening – hvordan finder du dit ståsted?
 • Forandringens anatomi – hvad kræver det at skabe varige, positive ændringer?

Foredrag med Mikael Kamber

 

Sur for en sikkerheds skyld?

- et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad


Foredraget handler om at leve i vor tid. En tid med store muligheder og store trusler. Det er til dig, der forsøger at finde en sund balance mellem mulighederne og truslerne. Du får indblik i, hvorfor det ikke er nok at være "sur for en sikkerheds skyld", og hvordan man kan bevæge sig i retning af at være "livsglad med vilje".
 
SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i mere end 10 år. Du får konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet. SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er også titlen på Mikael Kambers seneste bog, der har nået toppen af bestsellerlisterne. Glæd dig til et foredrag, der både er underholdende, fyldt med humor og samtidigt er baseret på veldokumenteret forskning.
 

Skru op for gejsten!

- en lavpraktisk plan til at skrue op for arbejdsglæden.

 
Glade arbejdspladser er ikke alene gladere end de andre. De er også mere succesfulde. Du får en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller om den nyeste viden om de faktorer, der skaber arbejdsglæde. Og nej, arbejdsglæde opstår ikke ved, at der bliver serveret gourmet-mad i kantinen eller givet dyre gaver til jul.

Arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd – som f.eks.:
 • Hvordan I siger godmorgen
 • Hvordan I brokker jer og reagerer på fejl
 • Hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser

I foredraget får du indblik i, hvorfor det er afgørende at ramme en sund balance mellem det positive og det negative i hverdagen. Det handler ikke om at gå med ”Ja-nej” eller ”Nej-hat” på, men netop om en balance. Inden foredraget er forbi, har du besluttet, hvad der allerede i morgen bliver dit første skridt på vejen mod større arbejdsglæde. Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bøger om positiv psykologi. 

Stærkere!

- den styrkebaserede arbejdsplads

 
Hvad er en god arbejdsplads? Det er en styrkebaseret arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder med de opgaver, som de er gode til, og som de samtidigt nyder. Virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.
 
Kunsten er dog ikke blot at kende sine styrker, men at kunne håndtere både stærke og svage sider. Inden foredraget er omme, kender du svaret på disse to spørgsmål:
 • Hvornår er det klogt at fokusere på mine svagheder og fejl?
 • Og hvornår er det klogere at fokusere på mine styrker og alt det, der fungerer?
”Når du arbejder bevidst med dine styrker, løfter du dig selv. Og når du ser styrkerne i andre, løfter du også dem. Styrkerne er kongevejen til både at skabe personlig trivsel, gode arbejdspladser og resultater,” siger Mikael Kamber. Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bog ”STÆRKERE – dyrk dine styrker og håndtér dine svagheder”. 
 

3 gode ting

- verdens bedste vane

 
3 gode ting er en vane, hvor du hver dag bemærker det, der gik godt. Mekanismen er, at du SER det, du ser EFTER. Dvs. når du bemærker de gode ting i hverdagen, vil de gode ting fylde mere og mere. Det handler ikke om at lukke øjnene for de negative ting, men om at skærpe blikket for alt det, der er værd at bygge på. Foredraget er særdeles underholdende, og det tager samtidigt fat på nogle af livets store spørgsmål: Hvad er jeg taknemmelig for? Hvordan kan jeg håndtere modgang og modstand? Og hvad er meningen med det hele?
 
Foredraget om 3 gode ting er blandt andet oplagt til:
 • Afslutningen på en konference, hvor du ønsker et indlæg, der på en underholdende måde opsummerer dagen og sætter den i perspektiv.
 • Arbejdspladser eller afdelinger, der ønsker at øge arbejdsglæden og samarbejdet.
 • Ledergrupper, der ønsker inspiration og værktøjer til at holde fokus på det væsentlige i hverdagen.
Og en ”advarsel” - Når du først er gået i gang med at gøre 3 gode ting til en del af din hverdag, får du ikke lyst til at holde op igen. Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bog ”3 GODE TING – du ser det, du ser efter”.
 

Klap krokodillen!

- et foredrag om positiv kommunikation

 
Du får en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller, hvorfor vi ofte taler, før vi tænker, og hvordan vi kan blive bedre til at styre vores automatreaktioner. Vidste du, at du har mere end én hjerne? At du ved siden af din tænkende hjerne bl.a. har en ”krokodillehjerne”, der styrer stor del af dit liv. Krokodillehjernen sørger automatisk for, at du trækker vejret, at dine negle gror, at du fordøjer din mad og mange andre praktiske ting. Krokodillehjernen styrer også mange af dine reaktioner, og nogle gange ville du ønske, at du kunne skrue tiden bare en lille smule tilbage, så du med din tænkende hjerne kunne have gjort og sagt noget andet end det, du rent faktisk gjorde. I foredraget kommer du til at lære din hjerne bedre at kende – og dermed får også du indblik i, hvordan du kan blive bedre selv at tage styringen. Det handler om konkret adfærd – som f.eks.:
 • Hvordan du hilser på andre
 • Hvordan du reagerer, når der sker noget uventet
 • Hvordan du giver og modtager ros og anerkendelse
Inden foredraget er forbi, har du overvejet, hvilke typer adfærd du gerne vil skrue op for og skrue ned for. Og du har besluttet, hvad der allerede i morgen bliver dit første skridt. Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bøger om positiv psykologi.

Booking af Mikael Kamber?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Mikael Kamber
Anders Bircow
Et langt liv i entertainment har klædt Anders Bircow på, til at gøre en forskel for din virksomhed.
Læs mere
Chris MacDonald
Helt nye foredrag fra Danmarks mest populære foredragsholder!
Læs mere
Henrik Mathiasen
Danmarks Optimist #1 – Optimisme er en attitude til livet.
Læs mere
Jesper Bergstrøm
Hvordan bruger man sit kropssprog til at påvirke andre mennesker positivt? Få svar på hvordan kropssprog bruges til at skabe succes og gode relationer.
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk