70 27 50 97
70 27 50 97

Mikkel Salling Holmgaard

Knivoverfaldsoffer der har revolutioneret genoptræningsindustrien


En fascinerende fortælling om at gå fra at være døden nær fra knivstik over handicappet elitehåndboldspiller med kun én fungerende arm til at revolutionere genoptræningsindustrien.
I 2006, i en alder af bare 19 år, er Mikkel Salling Holmgaard centimeter fra den visse død af et knivstik i halsen, da han forsøger at beskytte sin veninde fra et fatalt overfald. Knivstikket lammer hele Mikkels venstre arm og skulder, samt dele af bryst, nakke og ryg og han mister 4 liter blod. Efterfølgende får han at vide, at hans aktive liv er ovre, og at han skal forberede sig på en et liv som handikappet.

I stedet kastede Mikkel sig over elitesport med én arm og præsterede sideløbende det umulige – at få en lam venstre arm til at virke igen. Mikkel bliver tilbudt at spille divisionshåndbold, men starter i stedet The Back to Life Project, hvor han sidenhen har genoptrænet over 200 mennesker. Mennesker, der var blevet afskrevet af systemet og nu præsterer resultater, som selv de mest højtspecialiserede klinikker i ind- og udland ikke har formået.

The Back to Life Project er nu blevet til Genoptræning Danmark, hvor Mikkel Salling Holmgaard og hans kolleger er ved at revolutionere en milliardindustri. Alle disse præstationer er opnået med et glimt i øjet og et enormt overskud, der har ledt til en fuldstændigt unik livshistorie og fortælling om, hvad der egentligt afgør hvad der er ‘umuligt’. 
 
 

Foredrag med Mikkel Salling Holmgaard

 

Med hjertet i hånden

En gribende, medrivende og ikke mindst livsbekræftende historie, som du kan tage med dig både som menneske, kollega og leder.

Mikkel Salling Holmgaard giver dig et ærligt indblik i en helt unik livshistorie, der desværre starter ved at selv de mest optimistiske eksperter i landet fastslog, at han skulle forberede sig på et livs som handicappet. 

Du vil opleve et helt særligt mindset og en smittende selvironi, mens vi kommer rundt om så forskellige områder som, hvordan man dyrker elitesport med én arm, samt hvordan man egentlig reagerer, når man sidder i en bil og armen pludselig begynder at virke igen efter 3 år i et unikt genoptræningsforløb.

Resultatet af det hårde arbejder leder til, at Mikkel stifter Genoptræning Danmark (tidl. The Back to Life Project) for at dele og hjælpe andre til samme succes. I dag kæmper han for at revolutionere hele den danske genoptræningsindustri med Genoptræning Danmarks unikke tilgang og imponerende store resultater, hvor bl.a. kørestolsbrugere lærer at gå igen.

Mikkel er blevet tilbudt tocifrede millionbeløb for sin virksomhed og hans unikke metode. Ganske godt klaret af en person, hvis eneste forretningsplan var ”ikke at have en forretningsplan”.

Det er dog blevet til gentagne gange ”pænt nej tak”, da Mikkel i stedet vil brede metoden ud til og hjælpe så mange som mulig – og til under 1/5 af de priser, man ellers ser på markedet i dag.

Mikkel Salling Holmgaards fortælling griber dig og tager dig gennem hele følelsesregisteret, mens du samtidig bliver præsenteret for en fantastisk og inspirerende indstilling til livet og ikke mindst en helt ny måde at drive virksomhed og være kollega på.

Booking af Mikkel Salling Holmgaard?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Mikkel Salling Holmgaard
Brian Holm
En af dansk cyklings helt store og mest populære. Hør om afsavn, stress, motivation, ledelse, doping, pressehåndtering og kræftsygdom.
Læs mere
Henrik Mathiasen
Danmarks Optimist #1 – Optimisme er en attitude til livet.
Læs mere
Jens Romundstad
Fra "Biker Jens" til topledelse og kongelig CSR-hæder
Læs mere
Mikael Kamber
Underholdende foredrag baseret på bøgerne "3 gode ting", "Gå godt", "Vi er bedst, når vi er glade" og "STÆRKERE".
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk