70 27 50 97
70 27 50 97

Niels Honoré

Sundheds standup - underholdende, tankevækkende og pragmatisk sundhedSundhed som det skal være! Altæderens humoristiske foredrag på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.

Niels Honoré er fra Sønderjylland, og har gjort sit liv op i Othello lagkage, som han nyder på kongeligt porcelæn og med en rigtig kagegaffel. Niels har over 17 års erfaring fra fysioterapeut-briksen med patienter som har haft alt fra rygproblemer, hovedpine og over de seneste år flere og flere med livsstilssygdomme. Han har en særdeles humoristisk, ærlig og drillende facon, vel nærmest det man kunne kalde sundheds standup.

I oktober 2017 udgav han bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, der med krammere, dummeslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre særligt den danske mand en smule sundere. Kvinder er dog særligt velkomne til Niels´ foredrag, da de med indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig!

Han har gennem en årrække skrevet faglige artikler, klummer og holdt foredrag om sundhed med en skarp humoristisk og ærlig stemme. Det er tydeligt, at han brænder for sundhed, og så meget at hans virksomhed i Roskilde, har en vision om at gøre byen til Danmarks mest fysisk aktive by.

Du møder ikke nogen løftede pegefingre i Niels Honorés foredrag, men får masser af tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen – alt sammen baseret på den nyeste forskning indenfor sundhed, forebyggelse og trivsel. Han tager udgangspunkt i denne læresætning: ”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”

 

Foredrag med Niels Honoré

Altæderens guide til en sundere hverdag

Sæt jer ned og gør jer klar til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og trivsel – baseret på den nyeste forskning.

Hånden på hjertet. Hvem gider i længden ligge under for sundhedselitens livsstilsbudskaber om stenalder-kost, ironman-træning, kæmpeklunker-kettlebells eller andre omsiggribende trends, der ødelægger Champions League-aftenerne, Netflix-nætterne eller truer med at udfordre dit promiskuøse forhold til Weber-grillen og dine gode venner, Ben and Jerry.

Nej, vel? Ingen er så perfekte. For langt de fleste af os har i virkeligheden svært ved at finde motivationen til noget, der er så ultimativt og komplekst som at ændre vaner.

Med dette foredrag får I en oplevelse af at sidde med en god ven og - i en sjov og uformel tone – få reflekteret lidt over livet i almindelighed og med fokus på trivsel, sundhed og livsglæde.

 

Fyldte chokolader og lidt om sundhed

Nedsat trivsel og stress kan man vel ikke have, når man spiser god chokolade? Det er i hvert fald svært, når ens tænder gennembryder den hårde skal af god mørk chokolade, og tungen nysgerrigt og ivrigt og forventningsfuldt mærker efter, om det "bare" er marcipan der er i midten, eller om man kunne være så heldig, at det var salt karamel.

Foredraget er bygget op omkring 5 stykker højkvalitets chokolade som har temaerne salt, surt, sødt, bittert og umami

Forbered dig på et sjovt, fagligt og anderledes foredrag hvor Altæderen hele vejen igennem foredraget guider dig til en hverdag med en lille smule mere nydelse og trivsel. I dette "Smagsdrag" vil du med Altæderen's vanlige humoristiske stok, få små rap over fingrene, som du ikke lige glemmer! "Smagsdraget" både underholder og giver læring. Samtidig vil du blive opdateret på både trivsel og sundhed samt være helbredt for din sukker afhængighed, i hvert fald et stykker tid efter…..!

Sagt om foredraget: "Mums", "Er der mere?" og "Den med saltlakrids var godt nok god".

Der er et tillæg på foredragsprisen på kr. 50,- per deltager til 5 stk. kvalitets chokolade.

Booking af Niels Honoré


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk