70 27 50 97
70 27 50 97

Hvorfor StrongMind Foredrag?


StrongMind Foredrag har siden 2004 været din garant for kvalitetrådgivning og hurtigt svar!


Det er vi, fordi en stor del af vores arbejde går med løbende at opleve og kvalitetssikre vores foredragsholdere samt scoute nye talenter på foredragsholderscenen. Derved sikrer vi ikke blot, at vi har de bedste foredragsholdere, men også at vi kan rådgive gennem vores indgående kendskab til de enkelte foredragsholdere, således at du får den rigtige foredragsholder hver gang og med et lynhurtigt svar. Vi gør ganske enkelt den ekstra indsats hver dag for at være den bedste foredragsbooker i Danmark!
Vi er med succes kendt som leverandør af "Foredrag til erhvervslivet", hvilket dog kun er en del af vores kunder, da kompetent rådgivning netop her har vist sig så vigtig for udfaldet af alle typer af arrangementer - ikke kun til erhvervslivet. Derfor oplever vi også at institutioner, foreninger og andre sætter lige så meget pris på rådgivning om foredrag, så vores kunder spænder bredt.

Vil du også have Danmarks bedste rådgivning - gratis! - så skriv til kontakt@strongmind.dk eller ring på:
 
70 27 50 97

Vi har lavet StrongMind, fordi vi gerne vil hjælpe mennesker og gøre en forskel - en ambition vi deler med vores foredragsholdere (se hvilke, vi har valgt at samarbejde med her). Vil du også gerne være en del af dette, så like vores Facebook side, hvor der løbende bliver lagt spændende og inspirerende ting op.
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk