70 27 50 97
70 27 50 97

Online Foredrag


Online foredrag er et effektivt alternativ til "rigtige" foredrag, men de kommer dog ikke uden deres egne helt specifikke udfordringer. Der er eksempelvis en verden til forskel på at være en fantastisk foredragsholder – og at kunne skabe den rigtige energi og holde et fantastisk foredrag online. Så StrongMinds enestående rådgivning og et indgående kendskab til foredragsholdernes styrker kontra jeres behov har aldrig været vigtigere.

Så har I ikke helt fået knækket koden til eksempelvis jeres kick-off møder under pandemien, så tag fat I os med det samme på 70 27 50 97 og lær af, hvad andre har gjort. Og det er bare med at komme i gang, for tilbagemeldingerne siger, at det virker!

Som altid tror vi på kvalitet frem for kvantitet, hvorfor vi har et begrænset antal foredragsholdere. De er til gengæld alle de bedste indenfor deres felt, fantastiske formidlere og ikke mindst underholdende. Læs mere om vores udvalgte foredragsholdere her eller kontakt os for Danmarks bedste rådgivning om foredrag på...

 

7027 5097

 

eller ved at skrive til os på

 

kontakt@strongmind.dk
 
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk