70 27 50 97
70 27 50 97

Osama Salame

Storytelling


Osama Salames foredrag omhandler primært adfærd, motivation og storytelling. På sin helt egen måde forfører han jer med spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.
Osama Salame er eminent til at skabe en stærk og motiverende kultur gennem Storytelling.  
Han deler sin personlige rejse med oplevelser fra elitesport, uddannelse og foreningsliv.
Osamas foredrag omhandler primært adfærd, motivation og storytelling. På sin helt egen måde forfører han jer med spændende, humoristiske og lærerige fortællinger. 
 
Hvem er Osama Salame
Storyteller siden barnsben! Allerede i folkeskolen spurgte han ofte klasselæreren, om han ikke måtte fortælle klassen historier i spisepausen. Læreren sagde ja og nød sammen med kammeraterne en dengang passioneret 10 årig storyteller. Og derfra har det taget fart. I dag er Osama voksen med en masse erfaringer i baggagen og har virksomheden Movingstories, som beskæftiger sig med udvikling og motivation gennem storytelling.
 
Det får du ud af et foredrag med Osama Salame
Osama Salames mission er at skabe motivation, udvikling og trivsel via bevægende og rørende fortællinger. Gennem storytelling hjælper han virksomheder og organisationer med at skabe en stærk og motiverende kultur. Der er fokus på den enkelte som en del af helheden og derfor får du som deltager konkrete værktøjer til at komme tættere på dine mål og inspiration til at være den bedste udgave af dig selv.
 
Derfor skal du booke et foredrag med Osama Salame
Osama Salame er en inspirerende formidler, der får både de små grå celler i gang og smilet frem hos sine tilhører. Du vil derfor opleve en foredragsholder, som med smittende passion og energi formår at hjælpe dig og din virksomhed til øget motivation og større effekt med masser af spændende, humoristiske og lærerige fortællinger. 
 

Foredrag med Osama Salame

 

Trivsel og resultater med Storytelling

I dette foredrag stilles skarpt på, hvordan I som virksomhed kan bruge Storytelling som værktøj til at skabe motivation og resultater.
 

Mere salg med Storytelling

Havner jeres sælgere for hurtigt i løsnings- og teknik mode? Hvor I taler produkt, features og detaljer?
Hvorfor er det farligt? Fordi kunden derved bare kan sammenligne med konkurrenterne. Og resultatet bliver, at I konkurrerer på pris og levering.
Storytelling kan gøre salgsprocessen nemmere og skabe meget bedre resultater!
 
Hvordan?
  • Historier vækker vores interesse og opretholder vores opmærksomhed.
  • Du og dit produkt er nemmere at huske, når du fortæller en historie.
  • Videnskabelige undersøgelser har vist, at vores hjerne frigør oxytocin, når vi hører en historie. Dette forøger vores interesse og tillid til fortælleren. Og kunder, der stoler på en person eller et brand har større tilbøjelighed til at købe fra disse.
I dette foredrag får I:
  • Viden om hvorfor Storytelling virker i salg
  • Konkrete teknikker og historier til de forskellige salgssituationer
  • Motivation til at bruge Storytelling 

Fortællingen før strategien

Med afsæt i klassikeren: Kultur spiser strategi til morgenmad, viser Osama Salame jer, hvordan fortællinger kan forme en sund kultur til gavn for det strategiske arbejde.
 

Storytelling - den hemmelige ingrediens

Effektiv branding? Salg? Eller motivation og underholdning? Fortællinger er den hemmelige opskrift! Hvorfor er historiefortællingen et af de mest magtfulde redskabergennem tiden? HVordan kan storytelling bruges til mere salg, bedre brading, bedre image som forening, forretning eller organisation?

Storytelling i undervisningen

Gennem tiden er historier blevet brugt til at viderebringe budskaber, værdier og læring. Vi har som mennesker brugt det på hulemalerier i stenalderen til tegnefilm på Netflix i 2022.
Historien er et effektivt værktøj, der kan bygge bro mellem det faglige og elevens referenceramme. Og bruger du Storytelling som underviser, vil du have det lettere ved at engagere dine elever og hjælpe dem med at diskutere, reflektere og udvikle deres tænkeevner.
 
Historier i undervisningen gør det:
  • Nemmere at huske materialet
  • Nemmere at engagere dine elever/studerende
  • Nemmere at motivere dine elever/studerende 

Booking af Osama Salame?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Osama Salame
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk