70 27 50 97
70 27 50 97

Pelle Guldborg Hansen

Adfærdsforsker og nudgingekspertEn af verdens førende forskere i nudging og adfærdsdesign
Pelle Guldborg Hansen er adfærdsforsker ved Roskilde Universitet og førende ekspert i, hvordan man påvirker menneskelig adfærd ved hjælp af nudging. Hans forskning er ofte blevet modtaget med stor international interesse og er blevet omtalt af blandt andet The EconomistForeign PolicyCNNNew Scientist og Wall Street Journal.
 
Igennem de sidste 10 år er han blevet kendt for en række banebrydende forskningseksperimenter foretaget sammen med hans hold iNudgeyou – Den Danske Nudge Enhed, hvor de blandt andet har overtaget supermarkeder for at vise, hvordan man sælger det sunde valg, hævet håndhygiejne på danske hospitaler og sat den uofficielle verdensrekord i at boarde verdens største fly (A380) hurtigst muligt. Disse forskningseksperimenter er alle udløbere af et langt mere omfangsrigt arbejde med at forbedre arbejdsmiljø, effektivitet, sundhed, miljø og velfærd i en lang række danske og internationale institutioner, styrelser og organisationer.
 
I sit foredrag fortæller Pelle om, hvordan den menneskelig adfærd – der er den grundlæggende komponent i enhver organisation – ofte misforstås. Vi er ikke de her super rationelle mennesker, der træffer kølige beslutninger med fuldt overblik, som vi ellers godt kan lide at forestille os. I stedet er vi væsener, der let påvirkes af både psykologiske, sociale og fysiske faktorer, der ikke burde betyde noget i princippet, men gør det i praksis.
 
Gennem eksempler fra evidensbaseret forskning viser Pelle, hvordan man – ved at forstå hvordan disse faktorer rent faktisk påvirker vores adfærd – kan tage kontrollen over dem. Uden brug af pisk, gulerødder og løftede pegefingre!
 

Foredrag med Pelle Guldborg Hansen

Nudging når det er bedst – en kombination af forskning, fortælling og fascination, der sætter dig i stand til at forandre.
 
I Pelles foredrag søger han at formidle sin fascination og glæde ved menneskelig adfærd. Med baggrund i mere end en hulens masse nationale og internationale foredrag har han valgt at insistere på at vise frem for at forklare de mange finurlige faktorer, der ikke burde betyde noget for vores adfærd i princippet, men gør det i praksis.
 

Foredrag om nudging

Menneskelig adfærd er den grundlæggende komponent i enhver organisation, virksomhed og institution. Hvad der her dog ret ofte overses er, at adfærd er noget af det mest fascinerende, hvis man tør at stille sig på sidelinjen og udfordre vores daglige opfattelse af, hvad der former vores hverdag med viden, videnskab og evidens.
 
I dette foredrag får I ud fra et praksisperspektiv indsigt i, hvad nudging – eller dét nogen ville kalde adfærdsdesign – er; nemlig en metode til at ændre menneskelig adfærd i en hensigtsmæssig retning. Uden brug ad pisk, gulerod eller en løftet pegefinger. I får en indføring i den grundlæggende teori samt de bedste eksempler på nudging i praksis fra både ind- og udland.
 

Foredrag om adfærdsledelse

Adfærdsledelse, eller Behavioural Management, er betegnelsen for de strategier inden for ledelse, der tager deres udgangspunkt i evidensbaserede indsigter og værktøjer hentet fra adfærdsforskningen, særligt adfærdsøkonomien, samt kognitiv- og socialpsykologien.
 
  • Hvordan undgår man, at beslutninger tages i bobler?
  • Hvordan undgår man planlægningsfejltagelser, så deadline overholdes?
  • Hvordan undgår man forstyrrelser på storrumskontoret?
  • Hvordan planlægger man et møde?
  • Og hvordan pokker kan vi håndtere den endeløse strøm af e-mails effektivt?
 
Har I også stillet de samme spørgsmål på din arbejdsplads? Så er I langt fra de eneste. Når det kommer til adfærdsledelse, har nudge-teori nogle nye og interessante bud på, hvordan de kan løses. Dette – og meget andet – vil være udgangspunktet for foredraget om adfærdsledelse.

Booking af Pelle Guldborg Hansen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk