70 27 50 97
70 27 50 97

Poul Erik Skammelsen

Foredragsholder og nyhedsværtDen populære tv-vært Poul Erik Skammelsen tryllebinder publikum, når han deler ud af sine oplevelser i verdens brændpunkter. Historier der er fascinerende og skræmmende på samme tid.
Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/TV2 NEWS siden 1988 og har været udsendt til de fleste af verdens brændpunkter. Han har været studievært på flere tv-programmer
 

Foredrag med Poul Erik Skammelsen

I verdens brændpunkter

I dette foredrage tager Poul Erik Skammelsen tilhørerme med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på den himmelske fredsplads i Peking.

Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlin – muren, billedet af studenten og kampvognen på den himmelske fredsplads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean er billeder vi møder på TV igen og igen. Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget ”I verdens brændpunkter”.


Det delte Amerika

Joe Biden er USA’s præsident efter fire år med Donald Trump ved roret – en kaotisk periode, der kulminerede, da tusinder af Trumptilhængere stormede Kongressen d. 6. januar 2021 i et forsøg på at forhindre, at Biden blev præsident.

Men hvorfor er USA så delt? Hvad er det for et USA, Biden overtager, og hvordan kommer landet til at se ud med Biden i spidsen? Hvad har han allerede nu nået at udrette? For Biden handler det i store linjer først og fremmest om at samle et splittet land, genoprette økonomien og skabe mere balance mellem rig og fattig.

Kom med til et oplysende foredrag, fortalt levende og med stor indsigt af Poul Erik Skammelsen, der i alt har dækket otte præsidentvalgkampe, og som derudover har en fortid som udenrigskorrespondent i Washington.

Booking af Poul Erik Skammelsen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk