70 27 50 97
70 27 50 97

Poul Erik Skammelsen

Foredragsholder og nyhedsværtDen populære tv-vært Poul Erik Skammelsen tryllebinder publikum, når han deler ud af sine oplevelser i verdens brændpunkter. Historier der er fascinerende og skræmmende på samme tid.

Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/TV2 NEWS siden 1988 og har været udsendt til de fleste af verdens brændpunkter.

Han har været studievært på flere tv-programmer og kan for tiden ses som fast vært på 22Skammelsen, som er TV2 Nyhedernes sene nyhedsudsendelse.
 
 

Foredrag med Poul Erik Skammelsen

 

I verdens brændpunkter

I dette foredrage tager Poul Erik Skammelsen tilhørerme med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på den himmelske fredsplads i Peking.

Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlin –
muren, billedet af studenten og kampvognen på den himmelske fredsplads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean er billeder vi møder på TV igen og igen.

Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget ”I verdens brændpunkter”

Booking af Poul Erik Skammelsen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk