70 27 50 97
70 27 50 97

Preben Elkjær

Landsholdslegende fra fodboldlandsholdets storhedstidPreben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og målkonge på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Derudover var – og er – han for flere generationer af danskere et ikon på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe – uden sammenligning, i øvrigt!

Der findes vel ikke en dansker, der ikke kender Preben Elkjær. Målmaskinen på det legendariske fodboldslandshold fra 80'erne, der charmerede danskernes hjerte med sit talent, sin direkte, kække og ikke mindst åbne stil, der står i skarp kontrast til nutidens stjerner. Udover danskernes hjerter vandt han også tilhængerne i Hellas Veronas hjerte, da han overraskende førte dem til klubbens eneste mesterskab, i en sådan grad, at de stadig råber ”Elkjær, Sindaco” - Elkjær som Borgmester, hvis det rygtes, at han er på stadion - og stadig taler om, da Elkjær scorede mod storholdet Juventus uden støvle.

I 2013 udkom bogen "Mit liv som Elkjær", hvor journalist Peter Sloth og Preben Elkjær giver er en nostalgisk og underholdende historie, der genopfrisker minderne fra de fodboldglade 80’ere, men også en ærlig og holdningsbaseret beretning om bagsiden ved professionel fodbold.
 

Foredrag med Preben Eljkær


Mit liv som Elkjær

Du kommer tættere på legenden Preben Elkjær i et underholdende og sjovt foredrag fyldt med anekdoter. Preben gennemgår under kyndig vejledning af journalisten Peter Sloth, manden bag bestselleren "Mit liv som Elkjær", sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter: sin civile karriere inden for tv, forretningslivet og som fodboldkommentator.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

Danskerne kender Preben Elkjær som landsholdets målkonge nr. 1 på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Holdet var utroligt populært og kendt for sin charmerende elegance, eksploderende angrebskraft og fodboldsangen Re-Sepp-ten. I dag fortæller Preben Elkjær ærligt og underholdende om sin karriere både på landsholdet og i store udenlandske klubber. Én ting er sikkert - det bliver ikke kedeligt!

Booking af Preben Elkjær


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk