70 27 50 97
70 27 50 97

Rasmus Krath

Eventurshow! Det bedste fra 20 års rejser.Med flere end 1500 afholdte foredrag har Rasmus bevist, at hans foredrag og Eventyrshow kan noget!

Rasmus Krath er professionel eventyrer med rejser i flere end 85 lande. Det har ført til flere end 1500 afholdte foredrag i Danmark. Mest bookede lige nu er Eventyrshowet, som du kan se en forsmag på her.
 

Foredrag med Rasmus Krath

 

Eventyrshow

Om mangfoldighed, kulturforskelle og hvad vi kan lære af fremmede verdener.
Samt om personlige ambitioner, mål og drømme.

Et brag af et show baseret på 20 års rejser over hele kloden i Rasmus' søgen efter menneskets mangfoldighed og forskelligheder. Han stiller spørgsmålet: Hvad kan vi lære af andre kulturer, religioner og tilgange til livet, der er anderledes end vores egne?

Når Rasmus optræder i virksomhedsregi, så inddrager han også tanker om samarbejde på tværs af kulturer i en organisation - hvordan får vi mest ud af vores forskelligheder, når vi arbejder sammen?

Ahowet er baseret på en palette af de mest afgørende oplevelser fra Rasmus' mange ekspeditioner rundt på kloden, hvor han er gået i kødet på menneskelivets facetter - selvfølgelig krydret med både smukke, vilde og også skræmmende rejseberetninger som motorer i fortællingen. Vi kommer forbi lande som Brasilien, Somalia, Afghanistan, Sierra Leone og Mauretanien.

Samtidig præsenteres publikum undervejs for den personlige rejse mod et liv som Professionel Eventyrer på fuld tid. Som ung KaosPilot-studerende satte Rasmus sig for, at ville kunne leve af at rejse og fortælle om verden - hør, hvordan det blev til virkelighed.

I showet benytter Rasmus både film, fotos og lyd, samt en række heftige visuelle effekter. Herudover spiller han live på forskellige musikinstrumenter - alt sammen for at forstærke flowet og nå helt ind under huden på tilhørerne.
 

Så kære publikum, læn jer tilbage i sædet, bliv forført af eventyret!   

 

Foredragsshow om Mellemøsten og Islam

Rasmus har rejst ti gange i Mellemøsten og har sammensat et informativt og energisk foredragsshow om regionen. I showet fortæller han både historisk og nutidigt om situationen i et af verdens kontinuerlige brændpunkter, der på godt og ondt påvirker os alle sammen. Samtidig forklares Islams opståen, udvikling og nutid, samt går bag om nogle af de gængse fordomme om religionen, som 1,8 milliarder mennesker bekender sig til. Der stilles blandt andet spørgsmålene: Hvad var Det Arabiske Kalifat? Hvordan opstod Det Arabiske Forår? Hvad er sunni/shia islam? Hvad er islamisme? Hvorfor bekæmper Saudi Arabien og Iran hinanden? Hvordan opstod Israel-Palæstina konflikten?
 

Foredragsshow om Vestafrika

Rasmus rejste ud af corona-ramte Danmark i december 2021 på en tre måneder lang ekspedition rundt i Vestafrika og er nu tilbage i Danmark med et nyt stort foredragsshow om både skønheden ved at rejse - og om en lang række både skræmmende, fascinerende og tankevækkende oplevelser fra den lange færd. Han fortæller blandt andet om diamant-industrien i Sierra Leone, den danske slavehandel på guldkysten i Ghana og om den løsladte Guantanamofange Mohamedou Ould Slahi fra Mauretanien. Showet er krydret med film og fotos fra spritnyt kameraudstyr samt ny lys-/lyd-teknik og et par scene-overraskelser.

Foredragsshow om Brasilien

12 gange har Rasmus rejst i Brasilien og her samler han sine oplevelser og tanker i et heftigt foredragsshow om den store nation, der for alvor har gjort sin entré på verdensscenen. Mens Europa led nød og nedgang under finanskrisen, havde Brasilien medvind og bevægede sig mod bedre tider. Landet blev 194% rigere på ti år, og man talte om en ny stormagt i det globalpolitiske spil. Men i dag er udviklingen vendt, og Brasiliens fremgang er sat på pause. Hvad er der sket? Nutidens Brasilien er kompleks og rummer både skønhed, grusomhed, overflod og fattigdom. I showet bindes trådene sammen og viser vej igennem både det smukke, det dragende og det onde i Latinamerikas største land.
Foredraget krydres med live-musik på guitar og en vaskeægte brasiliansk samba-tromme - der larmer!


Foredragsshow om Cuba

Rasmus har rejst Cuba tyndt og tager nu publikum med rundt i det både dragende smukke og hårdtprøvede land, som cubanerne kalder Caribiens perle. Med sig selv som indsats opsøgte han det cubanske folk, lyttede til deres historier om livet i den kommunistiske nation, der næsten i trods emmer af liv, salsa og løssluppenhed. I foredraget forsøger Rasmus at samle trådene og præsentere det nutidige Cuba, mens der trækkes bånd tilbage til landets kontroversielle historie, hvor Fidel Castro formåede at vinde over USA ved det berømte slag i Svinebugten i 1961 – en sejr der gav Castro den opbakning fra cubanerne, som banede vej  for Castro familiens næsten 60 lange jerngreb om landet. Et greb der nu med indsættelsen af en ny præsident i 2018 er afsluttet. Rasmus spurgte cubanerne: Hvordan er det at leve i Cuba uden Castro?

Booking af Rasmus Krath


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk