70 27 50 97
70 27 50 97

Søren Ejlersen

Grøn multiiværksætter (Aarstiderne.com) med høj energiAlle kender Aarstiderne.com og nu har du chancen for at møde manden bag - Søren Ejlersen.

Søren er et energibundt der på den ene side er en ustoppelig cirkushest og på den anden side er en erfaren forretningsmand.

Mød medstifteren af Aarstiderne.com som er en virksomhed, der prioriterer bæredygtighed og er pionerer inden for måltidkasser og 100% økologi i alle sine råvarer og produkter. Søren er et energibundt der på den ene side er en ustoppelig cirkushest og på den anden side er en erfaren forretningsmand. Søren er multidisciplinær og evner både at gå helt i front i ny sne med nye koncepter og ideer,- men evner også at dykke ned i maskineriet og bistå med den daglige drift. En bæredygtig troldmester der leverer et yderst levende oplæg med både substans og humor.
 

Foredrag med Søren Ejlersen

 

Iværksætteri

Søren er særdeles dreven iværksætter og er ophavsmand til Aarstiderne.com, BaneGaarden.com, skolehaverne Haver til Maver og Fælleshaverne. Han er også en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary impact ventures der investerer i, samt hjælper grønne startups. Bliv underholdt og inspireret af hans levende rejse i højt tempo, hvor han fortæller om både op- og nedturene. Forvent at blive inspireret til at vende alt på hovedet, tage chancer og alligevel ende med at komme tørskoet hjem og lande sikkert på fødderne i familiens favn.
 

Købmandsskab og meningen med det hele

Aflever jorden i en bedre tilstand end du modtog den. Hvordan kan du tordne derudaf, med din forretning og dit liv og stadig kunne se dig i spejlet hver morgen og smile.
Hør om balancen imellem tempo, CSR, bæredygtighed, partnerskaber og vild fremgang og vækst der skaber resultater.
 

Grøn omstilling

Hvor tager vi fat? Vi ved alle vi står overfor enorme forandringer. Hvad kan vi som virksomhed, medarbejder eller privatperson gøre derfra hvor vi hver især står. Som direktør, leder eller medarbejder kan vi gøre en masse, hvis vi beslutter os for det. Søren har bygget sit liv og sine engagementer ud fra denne devise om at gøre alt for at gøre en forskel. 
 

Andre emner

Rendyrket bæredygtighed
Grøn omstilling – hvor tager vi fat
Skolehaverne Haver til Maver – verdens største skolehavekoncept
Produktudvikling & cost benefit øvelser
At orkestrere sit eget liv – Tag ansvar for din egen rejse

Booking af Søren Ejlersen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk