70 27 50 97
70 27 50 97

Sebastian Nybo

Foredragsholder, ekspert i følelsesmæssig intelligens og holistisk ledelse


Gennem de sidste 25 år har Sebastian Nybo været en populær foredragsholder i både ind- og udland og har akkumuleret en stor erfaring – så I kan godt læne jer tilbage – for med Sebastian Nybo er I altid sikker på TOP resultat.
Han gør en forskel

Sebastian Nybo er kendt for sin ligefremme facon, sin evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog – og sit intense nærvær. Når Sebastian har været PÅ, kan tingenes tilstand bare IKKE være det samme…han gør en forskel. Hans oplæg har sikret forandringsvilligheden og arbejdsglæde hos virksomheder som Novo, Statoil, Bayer Nordea og Google. Mere end 185.000 personer i ind og udland har nu oplevet Sebastian Nybo i aktion, og ud over hans prisvindende foredrag har han også omsat sin helhedsorienterede filosofi til både træningsforløb, bøger, CDér og læringsspil. Han gør op med hensynsbetændelse og skaber plads for at den enkelte kan udfolde sit talent, med andre ord – en sand pionér.

Det er ikke unden grund at Sebastian Nybo er en af de absolutte mest eftertragtede foredragsholdere – og med titler som “Forberedt på Forandring”, “Arbejdsglæde – hvor blev den af ?“ og “Sådan håndtere du besværlige personer” er det forståeligt at han har travlt. Hans brud med vanetænkningen er både indsigtsskabende og provokerede – og ikke mindst underholdende – for det kan jo godt være klogt selv om det er sjovt.

Han er en anerkendt foredragsholder, underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. De senere år har han specialiseret sig inden for emnerne Radikal Innovation, High Performance Teams og Evolutionspsykologi – men han er fortsat bedst kendt for sine Lederudviklingsprogrammer og Selvledelse – et emne han har beskrevet i bogen “Det indre lederskab”. Ud over den har Sebastian Nybo også skrevet “På sporet af det etiske menneske” – i samarbejde med HH Dalai Lama – samt bestselleren “Sådan håndterer du besværlige personer”. Han har også udviklet og lagt stemme til Danmarks mest solgt meditations CD – “Ro, Balance og Indsigt”.
 
 

Foredrag med Sebastian Nybo

 

High Performance Team

– Det dynamiske team. Nøglen til både lønsomhed og trivsel
Det at indgå i et High Performance Team er nøglen til øget arbejdsglæde, kompetenceudvikling og bedre lønsomhed – det kan da kun gå for langsomt.
Hvad får I med i bagagen
 •     Indsigt i den grundlæggende dynamik i High Performance Teams
 •     Hands-on erfaringer til brug for mulige løsninger.
 •     Viden om hvordan man opbygger og understøtter High Performance Teams
 •     Nøglen til mere end 30 % øget lønsomhed
 •     Let anvendelige teknikker, så I kan tage fat på omstillingsprocessen
De fem succesnøgler til HPT

Statistikken ved at implementere teambaseret samarbejde og dyrke High Performance fortæller os, at et højtydende team typisk vil øge produktiviteten med 30 % inden for 12-18 måneder. Derfor bruger 80 % af amerikanske virksomheder med mere end 100 ansatte en eller anden form for teams. Hvorfor? Fordi teams giver 34 % højere afkast på aktiverne og 26 % højere afkast på investeringer. En team-baseret organisation vil derudover bruge 34 % færre arbejdstimer på at udføre det samme arbejde. Og når en team-baseret organisation samtidig oplever mindre tab af medarbejdere og mere arbejdsglæde, så er det en win-win for alle parter.

Stikord fra oplægget om HPT
 •     Sådan opbygges det optimale High Performance Team.
 •     Undgår du de typiske forhindringer for det optimale team
 •     De 5 succes nøgler – et konkret værktøj til at udvikle High Performance Team
 •     Roller og ansvar for at understøtte High Performance Team kulturen
Hvorfor booke dette foredrag?
Få indsigt i de mekanismer, der gør at det at arbejde i High Performance Teams skaber øget medejerskab, bedre trivsel og optimale produktivitet. Lær at understøtte team-medlemmernes nysgerrighed, selvmotivering og vedholdenhed – uanset deres ”kerneopgaver”

 

Foredrag om arbejdsglæde

– Energi til det hele og mere til

Det overrasker ikke nogen, at de arbejdsmiljøer, der er præget af arbejdsglæde også er dem, der præsterer de bedste resultater. Men at de samtidigt er dem, der hurtigst og nemmest omstiller sig i forandringsprocesser og desuden er mest modstandsdygtige overfor modstand fra omgivelserne, kan godt overraske nogle. Vil I også indvies i den hemmelighed?
Hvorfor booke dette foredrag?

Sæt skub i arbejdsglæden med et foredrag, der er et livsbekræftende WakeUpCall til alle, der gerne vil undgå at spilde arbejdsdagen med tristhed, bekymringer og tungsind. De fleste ved godt, at negativitet og sortsyn kan dræne al energi og aktivitet ud af en gruppe – men det er de færreste der ved, hvad de skal gøre ved det.

Stikord fra foredrag om arbejdsglæde:
 •     Hvorfor humor er fremmende for din livskvalitet – ny forskning giver svaret.
 •     Hvordan kan du bryde øv-agtigheden – uden at blive et happy-head.
 •     Sådan skaber du balance i de 4 vitale energicentre og får overskud.
 •     Få styr på spildtiden og vend den til foretagsomhed.
Hvad får I med i bagagen:
 •     I lærer at skabe balance i energisystemet.
 •     I lærer at disponere jeres energiressourcer og derved slippe fri af den negative spiral og “ryste pelsen” og komme videre.
 •     I lærer at sætte den positive bevægelse i gang med jeres energi.
 •     Foredraget giver jer samtidig en række værktøjer til at ændre negative tankemønstre, til muligheder fyldt af ny energi og overskud – også når alt er under konstant forandring.
Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.
 

Foredrag om forandring

– Sådan forbereder I jer på forandringer

Der findes masser af myter om, hvad der sker, når mennesker gennemgår en forandringsproces. Dette foredrag om forandringer i organisationer vil gøre op med nogle af dem – og samtidig udfordre jeres hidtidige opfattelse af verden.
Hvorfor booke dette foredrag?

At mennesker reagerer ekstremt forskelligt i forandringssituationer er en kendt sag, men hvad kan man som individ, og i særdeleshed som kollega, gøre for at afhjælpe nogle af udfordringerne? Dette foredrag lægger netop vægt på de centrale reaktioner, vi mennesker typisk har, og giver hands-on-erfaringer til brug for mulige løsninger.
Stikord fra foredrag om forandringsledelse:
 •     Sådan frigøres vores naturlige forandringsintelligens.
 •     Hvordan takler I forandringerne?
 •     Forandringer spørger ikke om lov…de kommer jo bare.
 •     Sådan træner du dig selv til High Performance.
Hvad får I med i bagagen:
 •     I får konkrete værktøjer med hjem, så I kan håndtere de forandringer, som uundgåeligt er en del af en organisation i  bevægelse.
 •     Viden om hvordan I kommer igennem de krævende omstillingsprocesser.
 •     Anvendelige teknikker, så I bliver forberedt på forandring.
 •     I lærer at bryde mønstre og vaner.
Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.
 

Sådan håndterer du besværlige personer

Konflikter koster både tid og penge, og det dræner energien i et hvert samarbejde. Dette foredrag er for jer, som vil lære at takle de vanskelige situationer, der naturligt opstår i arbejdsmæssige sammenhænge, og som i sidste ende kan komme til at koste virksomheden mange penge på grund af konflikthæmmet effektivitet.

Hvorfor booke dette foredrag?

Dette foredrag tjener som inspirationskilde til at forstå konflikthåndtering og konfliktmanagement som en naturlig del af alle fremtidige arbejdsprocesser. På en sjov og morsom måde giver Sebastian Nybo dig en basal viden om konflikthåndtering, de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden.

Stikord fra foredrag om konflikthåndtering:
 •     Gennemgang af de tre hovedgrupper af negativ adfærd samt indsigt i forskellige konfliktløsningsmodeller.
 •     Et indblik i sammenhængen mellem kommunikation og konflikt, der sikrer dig det fundament, der skal til for at undgå at blive blæst omkuld af konflikterne.
Hvad får I med i bagagen?
 •     Vi kan ikke love, at I kan slippe for at bumpe ind i besværlige personer efter foredraget! Men I lærer at holde jer fri af deres negative mønstre, så I lettere kan håndtere dem, uden de dræner jer for energi og efterlader jer frustreret.
 •     I lærer at forstå, genkende og gå imod de mest typiske negative adfærdsmønstre, som kollegerne bruger mod jer og jeres beslutninger.
 •     I lærer at håndtere de konfliktsituationer, der naturligt vil opstå mellem jer som medarbejdere bedst muligt – konsekvens gennem selvtillid.

Foredraget kan vinkles, så det målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Booking af Sebastian Nybo?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Sebastian Nybo
Anders Bircow
Et langt liv i entertainment har klædt Anders Bircow på, til at gøre en forskel for din virksomhed.
Læs mere
Michael Andersen
HARVARD og INSEAD står der bl.a. på CV'et. Danmarks måske bedste foredrag om ledelse.
Læs mere
Mikael Kamber
Underholdende foredrag baseret på bøgerne "3 gode ting", "Vi er bedst, når vi er glade" og "STÆRKERE".
Læs mere
Torben Wiese
Danmarks vanebryder #1 - Bryd vanen og nå jeres mål!
Læs mere
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk