70 27 50 97
70 27 50 97

Signe Ørom

Kulturekspert på tværs af lande og nationaliteter


Et skarpt, humoristisk og aktuelt foredrag om de kulturelle udfordringer i erhvervslivet, når teams, ledere og medarbejdere skal navigere og samarbejde i en stadig mere globaliseret verden.
Hvordan sikrer en virksomhed succes på det globale marked, når mennesker på tværs af lande skal samarbejde?
 
Signe er CEO for ConnectingCultures, en konsulentvirksomhed med fokus på at øge danske og internationale ledere og medarbejdes kulturelle kompetencer og evner til at samarbejde på tværs af lande. Signe har mange års erfaring med og kendskab til arbejdet i globale virksomheder og har selv været udstationeret og boet ude i 9 år. Signe er Ph.d. og deltidsforsker i multikulturel interaktion ved Københavns Universitet og har dermed altid fingeren på pulsen, når det kommer til nye metoder og ny viden.
 
Med mere end 400 workshops og foredrag på bagen i mere end 20 forskellige lande er Signe en erfaren facilitator og foredragsholder, der både kan få publikum til at grine og reflektere over egen og andres landes kulturelle adfærd og de samarbejdsvanskeligheder, der ofte opstår, når forskellige kulturer mødes – og måske endnu vigtigere: Hvordan man løser dem!
 
Der garanteres et aktivt foredrag af Signe, der er i bogstaveligste forstand er en kulturel indsprøjtning med garanti for aha!-oplevelser, grin og udvikling af den kulturelle intelligens. 
 

Foredrag med Signe Ørom


Virtuel Ledelse & Globale Teams


Verden bliver i al hast mindre og mere globaliseret, og flere og flere skal i højere grad forholde sig til at have medarbejdere, kollegaer, chefer og nogle gange hele deres team spredt på tværs af verdens lande. En ny verdensorden, der giver masser af muligheder, men som også præsentere nogle udfordringer. Så hvordan skal en virksomhed og den danske del af medarbejderstaben håndtere de udfordringer?

Det giver Signe et bud på i sine foredrag som spænder bredt over temaer som generel kulturforståelse, virtuel ledelse af medarbejdere på tværs af lande, virtuelt samarbejde i globale teams, motivation af medarbejdere på tværs af lande, opbygning af teamspirit og relationer i globale teams, mm. Signe laver også mere lande- eller regionspecifikke foredrag, hvor der zoomes ind på et eller flere lande, herunder specielt det nordiske samarbejde, Tyskland, UK, Syd- og Østeuropa, Indien, Kina, Filippinerne, USA, samt Brasilien og resten af Latinamerika.

Med humoristisk kant og forskningsbaserede resultater, giver Signe indsigt i de kulturforskelle, som spiller en rolle for samarbejdet på tværs af grænser. Signe Ørom tilpasser altid sine foredrag til den individuelle organisationsbehov ud fra hendes omfattende praktiske erfaring og teoretiske viden!

Booking af Signe Ørom?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Signe Ørom
Farshad Kholghi
Danmarks sjoveste foredrag om kropssprog!
Læs mere
Michael Andersen
HARVARD og INSEAD står der bl.a. på CV'et. Danmarks måske bedste foredrag om ledelse.
Læs mere
Peter Langdal
Danmarks måske mest kendte teaterinstruktør øser ud af sine erfaringer omkring “Den kreative leder”.
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk