70 27 50 97
70 27 50 97

Signe Wenneberg

INGEN KAN GØRE ALT – MEN ALLE KAN GØRE NOGETSigne Wenneberg giver dig konkrete foredrag med praktiske cases og et optimistisk fremtidssyn.
Vi står midt i en klimakrise og biodiversitetskrise. Sommeren 2023 var uforglemmelig med sit ekstreme vejr. Tiden kalder på handling. Hvad skal vi gøre? Kan vi gøre noget? HVordan med den grønne omstilling? Hvad med 2030-målene? Hvad med de planetære grænser? Signe Wenneberg guider til konkret handling efter mottoet: "ingen kan gøre alt - men alle kan gøre noget" i sine klimeforedrag.

Hvordan kan vi som borgere selv bidrage som hverdagsaktivister og græsrødder? Kan vi overhovedet det? Eller skal vi overlade alt til politikere og erhvervsliv? Eller skal vi tro på, at vi også selv “er den forandring vi ønsker at se i verden”? 

Signe Wenneberg tror på lidt af det hele og kommer muntert, konkret og handlingsanvisende og taler om, hvordan medarbejdere, ledelse, borgere, politikere, producenter, forbrugere, elever, lærere – ja, os alle, kan bidrage. Den Grønne Omstilling kommer både fra politikere, erhvervsliv og helt almindelige borgere.

Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter – hun har været klimaaktivist siden hun læste Brundtlandrapporten i 1987 og hun har været levende optaget af klimakrise, dyrevelfærd og miljø lige siden. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist. Hun er ikke bleg for at udkomme i nye formater, for at nå det størst tænkelige publikum for at skabe den størst tænkelige opmærksomhed til klimakrisen.

Signe Wenneberg er mangeårig kulturjournalist på aviser, magasiner, tv og podcast. Er uddannet retoriker fra Københavns Universitet. Medlem af Etisk Råd i perioden 2014-2017. Medlem af flere bestyrelser. Grundet sin faglige baggrund og mangeårige virke som kommunikationsrådgiver kan Signe også tale om strategisk kommunikation og hvordan ledere skaber det bedste visitkort for sig selv på de sociale platforme, der er nutidens retoriske situation, hvor alle afkræves en mening.

Selv udkommer hun dagligt på Instagram, hvor hun strategisk har valgt at dele positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Hun mener, at det bæredygtige liv skal have ”god PR” for at få flere med på det bæredygtige liv. Det skal ikke virke alt for træls og trist.

Se mere på @signewenneberg på Instagram – hvor næsten 80.000 følger med.

Signe Wenneberg er forfatter til talrige fagbøger om bæredygtighed, kommunikation, klima, mad, høns og haven som er en absolut yndlingsbeskæftigelse og nok vidner om, at hun stammer fra landet. Det tog hun udgangspunkt i, da hun skrev den meget læste blogserie på signewenneberg.dk under Corona-krisen ”Hverdagsaktivistens guide til krisetiden” – der havde en kvart million læsere, som gik i haven og fik haveterapi og nogle fik også høns.

To foredrag er aldrig ens og Signe skræddersyet foredraget til jer! Hun tilretter desuden gerne tekster til jeres invitationer og markedsføring.  Signe reposter også meget gerne jeres delinger, hvis det ønskes.


Foredrag med Signe Wenneberg

 
Signe Wenneberg skræddersyr sit foredrag til jer! Derfor skal I også have en snak med hende inden foredraget, så I får sat retningen og I får det helt perfekte foredrag til jeres arrangement. Mulighederne er mange. Signe kan holde foredrag om verdensmål, hverdagsaktivisme, klimakrise, biodiversitet, kreativitet, strategisk kommunikation, byggeri og bæredygtighed? Se mere nedenfor.

Foredragene er konkrete og handlingsanvisende. Signes taler humoristisk, selvironisk og handlingsanvisende om hverdagsaktivisme: Byggeri for bygherrer, forbrug, ferie, transport, mad, madspild, køkken, hus og have i en bæredygtig kontekst. Du får de gode praktiske cases og et optimistisk fremtidssyn – på trods af den altdominerende klima-krise, som vi står midt i.

Som uddannet retoriker er Signe trænet til at holde foredrag – det er hendes fag – og hun elsker det. Vi griner og fokus ligger på den positive, fremtidssikrende kommunikation og efterlader tilhørerne med lyst til at gøre en forskel i verden – og ikke totalt klimakrise-slukørede. Vi taler om “hvad kan vi selv gøre?” ligesom stoikerne.

Men der er også andet end klimakrise på hylden hos Signe: Det kan også være, at din gruppe af tilhørere har lyst til at høre om kreativitet, som flere og flere booker Signe til at tale om? Eller skal det handle om strategisk kommunikation – “impact communication” – som Signe elsker at tale om, fordi hun tager udgangspunkt i retorikken og forestillingen om, at enhver kommunikation er vigtig, brander sin afsender og kan anskue publikum som “mediators of change”. Skal det handle om byggeri og bæredygtighed? Skal det handle om fremtidens have – og hvordan de vilde haver kan være en del af løsningen – her kan foredraget hedde ”Farvel til Fliserne!” som det gjorde for nylig i en grundejerforening, der ønskede sig mere biodiversitet.
 
Det kan også være, at du vil bruge Signe Wenneberg i en debat, som tovholder, som moderator? Det kan være du skal bruge noget pep på en Festival eller et Folkemøde? Tøv ikke med at ringe eller skrive. 

Booking af Signe Wenneberg


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk