70 27 50 97
70 27 50 97

Singularity University

Singularity University og underafdelingen SingularityU Nordic har fokus på at forberede verden på at gribe eksponentielle muligheder. I Danmark er vi så heldige, at nogen af vores førende foredragsholdere indenfor ledelse, teknologi, kunstig intelligens og fremtidens mindset har deltaget på og er blevet uddannet på Singularity University.

Kort sagt er det et globalt lærings- og innovationsfællesskab, der bruger eksponentielle teknologier til at takle verdens største udfordringer og bygge en bedre fremtid og verden for os alle sammen. Fokus er på "Moonshots", hvor man går efter at gøre noget minimum 10 gange bedre. På den måde udfordrer man status quo og bliver nødt til at tage en banebrydende ny tilgang - i modsætning til inkrementelle ændringer, der typisk går efter 10% forbedringer. Skal man lykkes med disse "Moonshots" kræver det både mod og dristighed. I grundlæggerne af Singularity Universitys ord betyder det, at man er velkommen, hvis man har modet til at gøre verden et bedre sted og være med til at forme menneskehedens fremtid.

Vi har nøje udvalgt og samlet de bedste danske foredragsholdere, der har deltaget på Singularity University og kan varmt anbefale dem. De er absolut førende indenfor deres område, de er dygtige til at formidle deres viden - og de er ikke mindst underholdende!
Erick Thürmer
Ejerleder til fingerspidserne og ekspert i Kunstig Intelligens samt grøn omstilling.
Læs mere
Louise Opprud Jakobsen
Work Design - your brain & the future of work
Læs mere
Thomas Terney
Ekspert i Kunstig Intelligens, Digitalisering og Disruption samt forfatter til bestselleren "Kampen om fremtiden"
Læs mere
Thomas Zoëga Ramsøy
Neuropsykolog, opfinder og en af verdens førende hjerneforskere - nudging 2.0
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk