70 27 50 97
70 27 50 97

Thomas Terney

Ekspert i Kunstig Intelligens, Digitalisering og Disruption
samt forfatter til bestselleren "Kampen om fremtiden"Med en baggrund i innovation fra erhvervslivet og en Ph.D. i Kunstig Intelligens (AI) er Thomas Terney Danmarks foretrukne ekspert, når det kommer til kunstig intelligens og disruption. Han har skrevet bestselleren "Kampen om fremtiden" og har en unik evne til at gøre det komplekse lettilgængeligt på sin underholdende og charmerende måde.

Thomas Terney er en engagerende og passioneret formidler. Han er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor Kunstig Intelligens, fordi han formår at formidle komplekse emner levende og inspirerende, så alle kan følge med. Og han forstår at sætte teknologi i en større kontekst for både individet, organisationen og samfundet.
 
Thomas Terney er ph.d. og forfatter til bogen ”Kampen om Fremtiden. Forstå Kunstig Intelligens”. Han har dog i mange år arbejdet i og med nogle af Danmarks største virksomheder med at gøre dem klar til en digital fremtid.
 
Når han ikke hjælper diverse iværksættere med at tænke forretning og teknologi i forhold til kundebehov, rejser han landet rundt for at hjælpe både private og offentlige virksomheder med at navigere i en digital virkelighed. Hans forskerbaggrund som ph.d. i kunstig intelligens gør, at han har en dybdegående forståelse for teknologierne, mens hans særlige styrke ligger i hans evne til at formidle komplekst stof på en måde så alle kan følge med. Samtidig med at man føler sin inspireret og underholdt.
 
Man ser på verden anderledes efter et foredrag med Thomas Terney.
  

Foredrag med Thomas Terney


4-dages arbejdsuge

Hvad ville du gøre hvis du fik en ekstra dag forærende? Hvis du kunne klare alle dine arbejdsopgaver på 4 dage i stedet for i løbet af den sædvanlige arbejdsuge? Ville du holde fri, tage nogle kurser og dermed forblive relevant på arbejdsmarkedet eller ville du kaste dig over det innovationsprojekt, som du har haft liggende i skuffen i månedsvis? 
 
Ikke blot i Danmark men mange steder i verden er en 4-dages arbejdsuge et af de nyeste og allermest diskuterede emner på ledelsesagendaen. Hovedparten af de virksomheder, som har eksperimenteret med en 4-dages arbejdsuge melder ikke bare om lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere. De forbedrer også deres finansielle performance gennem øget produktivitet. Medarbejdere ser altså ud til at nå mere - når de får signifikant mindre tid til arbejde! Selvom en 4-dages arbejdsuge i mange af virksomhederne er udsprunget af et ønske om at være en attraktiv arbejdsplads, må selv de strammeste slips og stiveste jakkesæt altså kaste blikket imod regnskaberne hos frontløberne og tænke “Måske skulle vi i det mindste overveje....”.
 
I dette tankevækkende foredrag fortæller den digitale ledelsesekspert Thomas Terney hele baggrunden for en 4-dages arbejdsuge, og hvad nogle af de tidlige erfaringer er fra en lang række både danske og internationale firmaer. Og giver ikke mindst konkrete indspark til hvordan vi kommer til at arbejde i fremtiden som konsekvens af erfaringerne.
 

Kampen om Fremtiden – Forstå Kunstig Intelligens

Hvorfor har kunstig intelligens så stor indflydelse på vores fremtid? Og hvad er kunstig intelligens egentlig?
 
Kunstig intelligens er nu i kernen af forretningen for nogle af de mest værdifulde selskaber i verden såsom Google, Amazon og kinesiske Alibaba. For ikke at miste deres markedsposition investerer de massive summer i den fortsatte udvikling af kunstig intelligens. Under dem er en hastigt voksende skov af kunstig intelligens start-ups over hele verden, drevet af ambitiøse grundlæggere og investorer med dybe lommer. Sammen med mere etablerede virksomheder har de planer om at revolutionere stort set alle sektorer med kunstig intelligens, og dermed forandre hovedparten af de jobfunktioner, som mennesker i dag udfører. På den internationale scene har Rusland, USA og Kina startet et kapløb om at blive førende indenfor kunstig intelligens, hver med håbet om at de bliver den verdensledende nation. Kampen om fremtiden er startet.
 
For de fleste er kunstig intelligens dog stadig noget abstrakt, som gemmer sig på fjerntliggende servere placeret i en lige så uhåndgribelig sky. Men kunstig intelligens er i virkelighed ikke så komplekst, og mekanikken bag er ofte inspireret af simple principper fra biologiens verden. Forstår man principperne, og hvordan de efterlignes i computeren, forstår man også, hvad kunstig intelligens er, og hvordan det kan bruges.
 
”Kampen om Fremtiden - Forstå Kunstig Intelligens” er et inspirerende foredrag, hvor Thomas Terney i et letforståeligt sprog går bag om begrebet. Et foredrag fyldt med eksempler der vil give jer ny viden og masser af stof til eftertanke…

 

Har du kigget i den digitale krystalkugle?

Det er ikke mere end 10 år siden, at vi fik de første smarte mobiltelefoner, som kunne mere end bare ringe. Som en del af en større digitaliseringsbølge har de forandret vores liv markant. Og i kulissen står flere digitale teknologier på spring såsom Genetik, 3D print, Virtual Reality, Robotter og Kunstig Intelligens. Teknologier der både skræmmer og fascinerer, fordi de kan hjælpe os på en masse områder, men samtidig vil de markant forandre den verden, som vi kender. Hvad siger din DNA profil for eksempelvis om dig? Og hvilken betydning kan udviklingen indenfor genetik have på dine forventninger til alle mulige produkter og services?
 
Kom med på en rejse hvor Thomas Terney guider jer digitale verden, og giver os en ramme for at forstå vores nutid og hvad fremtiden muligvis måtte bringe.

Booking af Thomas Terney


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk